Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 950 tematów w tym forum

• 0 odpowiedzi
    • 425 wyświetleń
  1. Multiroom jaki wybrać?

• 3 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  2. Pomocy w doborze

• 8 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  3. CD do ROKSAN K3 1 2

• 28 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
  4. Accuphase E470

• 23 odpowiedzi
    • 6,5k wyświetleń
    • 62 odpowiedzi
    • 11,3k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  5. Wzmacniacz

• 3 odpowiedzi
    • 791 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 462 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 702 wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 817 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,3k wyświetleń
  6. Focal Aria czy Vestia

• 2 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
  7. Serwis Onkyo

• 2 odpowiedzi
    • 849 wyświetleń
  8. Philips Fb 860

• 0 odpowiedzi
    • 842 wyświetleń
  9. Buczenie transformatora

• 9 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
  10. Yamaha R N803D Streaming

• 6 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  11. Czy dokupić wzmacniacz

• 0 odpowiedzi
    • 411 wyświetleń
  12. MA + Marantz

• 0 odpowiedzi
    • 502 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 494 wyświetleń

• Ostatnie posty

• Czas na mały off topic Jako, że już jakiś czas temu swoje hobby zamieniłem w pracę, to musiałem sobie znaleźć jakieś nowe zajęcie dla relaksowania swoich zwojów mózgowych. W jakiś dziwny sposób wybór padł na pracę z drewnem i różne takie stolarskie zajawki. Po części wzięło się to z zapotrzebowania (tworzenie nowych plint gramofonowych, fornirowanie, składanie kolumn itp.), ale z czasem zacząłem się mocniej w to wkręcać No i tak od czasu do czasu coś tam sobie popiłuję i poszlifuję. W sumie nie ma się czym chwalić, ale to przecież nie o to chodzi w takim zajęciu. To ma być dla mnie głownie zabawa, a nie sposób na kolejną gonitwę z samym sobą Pomyślałem jednak, że pochwalę się tematem nad którym ostatnio pracowałem - renowacja starego biurka z mojego domu rodzinnego.  W meblu tym nie ma nic nadzwyczajnego (ot, zwykłe  biurka ze starego wiejskiego domu), ale ma ono dla mnie wartość sentymentalną. Nie wyglądało ono najlepiej - zniszczona okleina, połamane nóżki, ślady o kornikach itd. Po usunięciu starej okleiny światło dzienne ujrzały stare deski. Po poświęceniu wielu godzin pracy otrzymałem efekt taki jaki mi się wymarzył. Nie jest oczywiście idealnie, ale i tak jestem mega zadowolony    
    • Jeśli jest ktoś w stanie wesprzeć zbiórkę to będę bardzo wdzięczny. Liczy się  każdy grosz i każde przesłanie zbiórki dalej. Dziękuję wam wszystkim 
    • https://allegro.pl/oferta/przewod-kabel-glosnikowy-2x4-ofc-lp0202-bitner-9514610016 Czy ten  https://allegro.pl/oferta/kabel-glosnikowy-2x4-ofc-bitner-lp0054-bitsound-pgy-p-plaski-przewod-pvc-17895630529 Albo ten  https://allegro.pl/oferta/bitner-lp0205-polski-kabel-glosnikowy-2x4-cu-ofc-6767227691
    • Tak. Po testach lamp Tung-Sol minęło troche czasu ale Roman pamiętał o mnie i właśnie podesłał mi "nową" pare na testy, tym razem to Miniwatty ECC83
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...