Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

18 080 tematów w tym forum

• 16 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
  1. Sub do zestawu stereo 1 2

• 44 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 901 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 781 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  2. Nad c375 a musical fideliti m3si

• 22 odpowiedzi
    • 9,1k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 793 wyświetleń
  3. B&W AM-1 jaki wzmacniacz?

• 5 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 61 odpowiedzi
    • 17,2k wyświetleń
    • 60 odpowiedzi
    • 13,3k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 780 wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 7,1k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  4. nad c 350 problem

• 9 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 952 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 28 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
  5. Bojkot S4Home 1 2 3

• 68 odpowiedzi
    • 12,1k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Jakby się zaopatrzył w wiim ultra,który może zastąpić przedwzmacniacz do tego jest fajnym streamerem,to by mógł powalczyć z ostrościa klipscha equalizerem.  
    • No to masz farta , bo ja mam odwrotnie. Dzisiaj klient straszył mnie sądem jak nie dostanie rabatu, bo ma centymetrowe wgniecenie na brzegu ramy drzwiowej. Wgniecenie jest pod taśmą paroprzepuszczalną , na to pójdzie ocieplenie i tynk. Ale twierdzi , że ma produkt niepełnowartościowy. Oglądanie okien i drzwi z odpaloną latarką w telefonie ,czy halogenem jest prawie normą. i nie pomaga jak mówię , że te okna, czy drzwi to wg. klasyfikacji produkt budowlany taki sam jak pustak , czy dachówka. A odbiór wg. normy odbywa się z dwóch metrów nie uzbrojonym okiem. 
    • Już je mam bass jakość on ma inny model .pylony to grają jakby z Kasprzaka słuchał kolumny warte max 500 zł za parę gorszych słabszych bardziej beznadziejnych nie znam.zero basu sam środek i słaby sopran no jak niskotonowy na allegro kosztuje 170 zł .mój 9 M2 pokój był za wielki dla tej polskiej beznadziejnej myśli technicznej .Shapirow też słuchałem też bezbasie .znam strategie firmy zapakuj 13 cm głośniki napisz w reklamie że to 16.5 trochę sklejki i znajdź idiotę na to.ostatnio jeździłem słuchałem dali heco Indiana to pylony przy tym grają jak zwykły głośnik bt.co daje reklama wysoka marzą .gość od którego kupowałem Yamahę mówił mi że miał kiedyś klipsch i że to grało....a pisanie o strasznych blach to dawne czasy zarówno klipschow jak i Yamah. Nawet się poBede tego badziewia ale ludzie chyba przejrzeli na oczy i każdy pisze pylon pylon a nikt tego nie chce bo mało kto ma strych i 2m2 komórkę😁
    • To zapytaj go czemu sprzedaje.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...