Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 219 tematów w tym forum

1. Wzmacniacz do magnat 759

• 14 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  2. A-S701

• 6 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 823 wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
  3. Audio do domu

• 11 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 744 wyświetleń
  4. Zestaw stereo 1 2

• 26 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 639 wyświetleń
  5. Prośba o ocenę

• 2 odpowiedzi
    • 899 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 614 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 8,1k wyświetleń
  6. Korektor

• 0 odpowiedzi
    • 575 wyświetleń
  7. amplituner sieciowy stereo

• 2 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  8. Monitor Audio Bronze BX 6

• 8 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 837 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 849 wyświetleń
  9. Azur 550A czy NAD 326bee

• 8 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  10. Kolumny SX80 czy Nota 550X

• 21 odpowiedzi
    • 11,2k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Dziękuję za pomoc. Mimo większego kosztu niż planowałem zdecyduje się na nie. 
    • Jeśli chodzi o budżet - nie mam ściśle określonego, nie mam też "ciśnienia" że muszę kupić już. Na razie korzystam z tego co mam w RZ50, ale chcę to poprawić powiedzmy dwutorowo. Raz pod względem dźwięku, dwa funkcjonalnie żeby do posłuchania muzyki nie uruchamiać amplitunera z końcówką na surround back (trigger). Ten Bluesound Nano wygląda interesująco i już biorę go pod uwagę. Z drugiej strony nie chcę wydać 4k na np. Eversolo gdzie będę korzystał tylko z Air Play, a zapłacę za wiele elementów nie wykorzystanych - nie chcę robić przerostu formy nad treścią. W Bluesound widzę nie ma  korektora, czy systemu korekcji pomieszczenia co mi się podoba, bo to też funkcjonalność za którą trzeba zapłacić a nie będę z tego korzystał. Pokój mam w miarę dobrze zaadaptowany (panele, dyfuzory) jeszcze pewnie coś poprawię na ile WAŻ pozwoli 😁, wolę w tę stronę niż wprowadzać korekcję. @pavello dziękuję za kolejną propozycję. Teraz muszę "przespać" się z tematem i zobaczymy, ale wydaje się to niezłą opcją w porównaniu do Wiim, bo trochę drożej, bez wodotrysków co może wskazywać że nakład kosztów poszedł w dobre (lepsze) elementy toru.
    • Nie wiem jaki masz budżet, ale warto też rozważyć nowego Bluesound'a Nano. W roli transportu może być całkiem spoko, bo nawet wyjście USB.
    • Aha. Czyli wystarczy sobie tylko wyobrazić, że ma się zrobioną adaptację akustyczną, panele i dyfuzory na ścianach (chociaż ich tam nie ma), a psychoakustyka zrobi swoje, nawet pomiary niepotrzebne? 🤭
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...