Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

18 080 tematów w tym forum

• 0 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  1. Onkyo 9711

• 3 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  2. Mission M34i - problem

• 2 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  3. Bi-Wire

• 8 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  4. yamaha rx-v459 Jakie kolumny stereo.

• 4 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  5. Technics - Computer Drive

• 2 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,4k wyświetleń
  6. wzmacniacz stereo do jamo 477a

• 0 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  7. Kolumny stereo

• 6 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  8. Wybór zestawu 2.0

• 10 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń

• Ostatnie posty

• R2R Enyo 15th, 2xESS9038Q2M Ever, DBX ma autorski DAC od Harmana, DCD 1560 to PCM1701 od BB. Czy ma to jakieś znaczenie? Na pewno, ale dla mnie marginalne. Muza cieszy z każdego jednakowo. Pozdrawiam. M  
    • Lektura o subach i kalibracji Ma1 - pooglądaj, poczytaj jak działa to się bez problemu dowiesz co ma kalibracja do dwóch subów. 
    • A mnie zastanawia co ma wspólnego posiadanie dwóch subów na froncie z optymalną kalibracją. Finalnie ludzie składają sobie tak właśnie audio za dziesiątki, ba... setki, by efekt przede wszystkim cieszył oko na FB a nie ucho.
    • Chciałbym o coś zapytać. Jesteśmy z różnych regionów kraju , wykonujemy różne zawody. Jak tam u Was jest z gospodarką , jest rozkwit , stagnacja czy walka o przetrwanie ? W moim regionie / Łódź/ zaczyna się robić niedobrze i to już od roku. W mojej branży jest spadek z m-ca na miesiąc , rozpoczęła się wojna pomiędzy producentami na całego. Wczoraj rozmawiałem z klientem mającym dużą formę zajmującą się automatyką i oprogramowaniem przemysłowym. Jest zdruzgotany , bo klienci / firmy/ odmawiają płatnych serwisów nawet kosztem utraty gwarancji , bo nie mają po prostu kasy. Mam dziwne wrażenie , że ekonomię tego kraju to ciągnie jeszcze jakoś deweloperka , ale to jest na krótką metę. W samej Łodzi na dzień dzisiejszy stoi wolnych 10 tys. mieszkań. Budownictwo jednorodzinne leży na łopatki ze względu na warunki kredytowe. Czy ktoś z Szanownego Grona widział , słyszał jakąkolwiek wypowiedź naszej Minister Gospodarki ? A tak , mamy taką Panią w Katowicach , nazywa się Marzena Czarnecka. Może się mylę, ale to ta Pani powinna zdawać co m-czny raport społeczeństwu co robi , by firmy funkcjonowały coraz lepiej , a dzięki temu wpływało więcej kasy do budżetu. Mamy od dwóch lat nowe rozdanie , a nie zmieniła się narracja od czasów pisu. Cięgle słyszę , że komuś trzeba dać , a ani słowa co zrobić by ci co dają / przedsiębiorstwa/ mogły się rozwijać. Rozdawnictwo trwa w najlepsze. Wczoraj włączyłem sobie wiadomości. Te na TVN i TVP. Parę miesięcy nie oglądałem , postanowiłem zaczerpnąć wiedzy. No i dowiedziałem się , że to nie recesja jest problemem tego kraju , bo o tym ani słowa. Największe problemy 37 mln. kraju to to , czy skażą Ziobro , czy nie , kto wygra wybory na Węgrzech , że Tramp nie chce gadać z Czarzastym i czy Nawrocki wysłał zaproszenie kumplowi Brauna czy nie  / ??? /. Nie mogłem uwierzyć . Pamiętam jak niegdyś ludzie się nabijali z Pudelka , Faktu i innych brukowców. Po wczorajszym pokazie wirtuozerii dziennikarskiej w programach informacyjnych jaką zobaczyłem, to te periodyki wydały mi się wyszukaną skarbnicą wiedzy.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...