Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 380 tematów w tym forum

• 0 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń
  1. Kolumny za 1500zł

• 12 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
  2. Jaki sprzęt do 4000 zł.

• 17 odpowiedzi
    • 8,1k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
  3. dobry amplituner

• 0 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 8,7k wyświetleń
  4. Wieża do pokoju 20m^2

• 5 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 11,5k wyświetleń
  5. sprzęt do kapeli

• 13 odpowiedzi
    • 9k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 5,1k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,9k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,1k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń
  6. FiiO E7

• 1 odpowiedź
    • 1,9k wyświetleń
  7. Denon PRA-1500.

• 5 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 5,3k wyświetleń
  8. Wharfedale Jade 3

• 14 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
  9. True audio

• 6 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
  10. Yamaha Pianocraft MCR-840

• 7 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
  11. Wybór wieży 1 2

• 49 odpowiedzi
    • 17,7k wyświetleń
  12. Beomaster 8000

• 1 odpowiedź
    • 1,8k wyświetleń
  13. amplituner z wifi

• 1 odpowiedź
    • 6,2k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Siemka Czy ktoś przez te 2-3 lata rozwiązał już ten problem? Amplituner Yamaha RX-V467 z DD+ do tego Chromecast 4.0 HD wpięty w amplituner i wyjście obrazu na projektor. Brak dźwięku 5.1 zaróno na netflix mimo że w ustawieniach chromecasta pokazuje że Dolby Digital Plus jest obsługiwany przez urządzenie odbierające sygnał (amplituner). Przy ustawieniu dźwięku DSP jest tylko stereo, ale przy DD Plus cisza, na wyświetlaczu amplitunera wyświetla Tunner OFF czy coś takiego i info o dźwięku DD Plus. Jak widać to nie problem telewizorów tylko może systemów na androidzie. Szlak mnie już z tym trafia. Drugi ampli i nic. Nie wierzę że na tyle tysięcy Chromecastów w całej Polsce i co wszystcy mają ten sam problem i im to nie przeszkadza?
    • Masz lampy, które widać na zdjęciu. Są również montowane w Magnacie. Chociaż jestem zdziwiony bo twój wzmacniacz kosztuje 3 razy tyle. Sam zmieniłem JJ i od razu można poczuć różnice. Wymieniłem na RFT czyli średnia półkę. 
    • Bogaty , czy taki co ma dużo pieniędzy ?
    • A gdzie ja napisałem coś o "zwieraniu" ? 🫣 ale ok. Super - właśnie uświadomiłeś mnie coś tym wpisem 🤫 aż sobie "screena zapodam" Następna sprawa to dlaczego myślisz że ten temat mi przeszkadza, gdzie najdalej wczoraj pisałem że wpisy z mojej ręki mają na celu "wyciągnięcie pomocnej dłoni", być może nawet Ty skorzystasz, jeśli tylko chcesz. Problemy i bohaterstwo tyczyło się tej ścieżki masowej. Powodowanie problemu i jednoczesne bohaterstwo- rozwiazanie w postaci.... (zatrzymam dla siebie ) - kto ogarnia nieco obwody zamknięte zrozumie co mam na myśli. Ja podobnie jak Ty, też nie namawiam na zasadzie - "masz zrobić test" - nigdy tak nie napisałem. Co najwyżej "proponuję zrobić test" np. W sytuacji by być pewnym na 100% czy to przypadkiem nie nasza percepcją.     
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...