Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

18 080 tematów w tym forum

• 2 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
  1. Wieża audio 1000-1500zł

• 4 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  2. Wieża AUNA 388-BT 1 2

• 45 odpowiedzi
    • 31k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
  3. wieża czy osobny zestaw

• 13 odpowiedzi
    • 7,9k wyświetleń
  4. Wieża D.J. X-BOOM

• 12 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,2k wyświetleń
  5. Wieża do 1000zł

• 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
  6. Wieża do 1000zł

• 2 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
  7. Wieża do 250 zł

• 2 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  8. Wieża do 300 zł

• 6 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
  9. Wieża do 300 ZŁ

• 5 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
  10. wieza do 300zł

• 2 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,9k wyświetleń
  11. Wieża do 450 zł

• 3 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  12. Wieża do 450pln

• 5 odpowiedzi
    • 10,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 986 wyświetleń
  13. Wieża do 500zł 1 2 3

• 52 odpowiedzi
    • 11,2k wyświetleń
  14. Wieża do 600 zł

• 0 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  15. Wieża do 700zł

• 5 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
  16. Wieża do 800zł

• 4 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
  17. wieza do laptopa

• 8 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
  18. Wieża do około 600zł

• 0 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Ja jestem za tym, żeby każdy słuchał jak lubi. Ja się z CD ostatnio lubię bardziej niż że streamingiem. Słucham całych albumów zamiast playlist, obcuje trochę ze sprzętem fizycznie bo trzeba płytę wybrać , włożyć , przycisk wcisnąć, bardziej się skupiam , mam teksty często w książeczce, czasem autograf, artysta więcej na tym zarobił, wspomnienia się wiążą z danymi albumami, nikt mi płyt nie zmieni ani nie zabierze bo są moje, mogę ich słuchać bez internetu, płyty często można dostać używane za grosze itd.  Za to do poznawania nowej muzyki w drodze czy na siłowni, albo sprawdzenia jakie płyty warto kupić dalej korzystam ze Spotify bo tanio i wygodnie. 
    • I tego się trzymaj, streaming nie jest taki zły (Qobuz, Tidal), ale niestety żeby to grało bdb na poziomie CD niestety kosztuje i to niemało. Nie pytaj nawet 😉 Ja po kilku latach przerwy od płyt CD przeprosiłem się z nimi, a trochę ich miałem/mam, więc było mi łatwiej powrócić. Potrzebny był tylko playerek 😉  
    • Nie chodzi o podbicie, tylko masę;) Wysokopoziomowe MC mają po prostu więcej drutu w cewce na elemencie drgającym, stąd odbierane są jako mniej precyzyjne w „czytaniu” rowka… Ale ta większa masa to nic w porównaniu z masą magnesu w MM, więc summa sumarą i tak te wysokopoziomowe MC są bardziej precyzyjne w „czytaniu” od MM.
    • Bo wirtualny fastfood mnie nie interesuje, lubię mieć nośnik fizyczny ze znaną mi i stałą jakością.  Dla jasności, słucham tylko w warunkach domowych, o innych sytuacjach się nie wypowiadam.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...