Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 174 tematów w tym forum

• 4 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  1. Co powiecie na BMN B2

• 6 odpowiedzi
    • 7,4k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
  2. Usher s-520 czy v-601

• 5 odpowiedzi
    • 9,6k wyświetleń
  3. Jaki wzmak do kolumn?

• 7 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
  4. kolumny Audiofilskie

• 13 odpowiedzi
    • 5,7k wyświetleń
  5. Amplituner

• 4 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  6. wzmacniacz do Jamo S 708

• 4 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  7. pioneer elite

• 15 odpowiedzi
    • 6,8k wyświetleń
  8. Jak to z tymi kolcami?? 1 2

• 28 odpowiedzi
    • 9,7k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
  9. jbl e100

• 1 odpowiedź
    • 2,1k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  10. Onkyo integra 8270 1 2

• 30 odpowiedzi
    • 12,8k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 7,3k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
  11. AUDIO 05/1995

• 4 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
  12. audiolab-jakie kolumny

• 17 odpowiedzi
    • 10,5k wyświetleń
  13. Kenwood kr-a 4050

• 4 odpowiedzi
    • 6,7k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Nie zachowuj sie jak dziecko. To ze na forum szanuje sie wypowiedzi slyszacych kable, zasilacze i inne elementy, nie znaczy, ze nieslyszacy maja sie obrazac i zegnac forum. Robisz focha bo "nie jest po twojemu"???  Co ty jedynak z urodzenia???  A jak naprawde chcesz sie zegnac to żegnam. 
    • A dlaczego mam Ciebie banować? Za to połączenie kabaretu z szyderstwem  (na szczęście wulgaryzmów nie stosowałeś w swoich wcześniejszych wypowiedziach podobnie jak i tej).  Ze złośliwościami nie Ty pierwszy byłeś na naszym Forum  i zapewne nie ostatni.  Odnośnie merytoryczności Twoich wpisów oraz tego, jak zmieniał się Twój stosunek do niektórych Kolegów z Forum nie będę się wypowiadał bo nie ma takiej potrzeby. Zaś co do tego, że nie reagujemy na zaczepki i nie dajemy od razu banów jak popadnie-niektórzy (zwłaszcza spamujące bądź chamskie "świeże gwiazdy internetu") od razu zaliczają wylot z Forum, innych napominamy i dajemy szansę na poprawę. To chyba dobrze?  Pozdrawiam 
    • Dziękuję za propozycję. Mam jednak do niej następujące pytanie: REL zaleca podłączenie obu subwooferów do osobnych kanałów stereo i tak też mam podłączone. Podejrzewam, że nie jest to najlepsza sytuacja dla Double Bass Array. Tnę je dość wysoko bo przy 100hz czyli na granicy lokalizacji dźwięku przez człowieka (tak mi wyszło w pomiarach). Czy Pańskim zdaniem, mimo wszystko warto podłączyć je w mono i ustawić w przeciwległych rogach pomieszczenia? Czy to będzie coś za coś, równiejszy bas za utratę przestrzenności/lokalizacji niższych rejestrów, które jeszcze da się zlokalizować.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...