kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Cześć. Jest może na forum posiadacz głośników jak w temacie albo ktoś kto dobrze je poznał? Bardzo niszowa u nas marka, na forach zupełna cisza. Jarek @Kraft miałeś może przyjemność posłuchać? Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Takich drogich się nie tykam. Strach. A jak się spodobają? Z kolumnami Jonesa jest taki problem, że po premierze są ochy i achy, a potem konstrukcja znika z rynku i… nikt nie tęskni. Edytowano 1 godzinę temu przez Kraft Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kraft napisał: Takich drogich się nie tykam Teraz są w mocnej promocji. Odpisz, cytując
soberowy Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Spojrzałem na parametry i dla mnie bomba. 25 cm, no 25 cm co tu komentować :). Do tego mamy 21 kg, jak na monitor to waga ciężka, hi end. Na deser skuteczność - 91 dB! Brałbym w ciemno 😀 2 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Kraft napisał: Z kolumnami Jonesa jest taki problem, że po premierze są ochy i achy, a potem konstrukcja znika z rynku i… nikt nie tęskni. To można powiedzieć o większości kolumn w ogóle. Może z wyjątkiem niektórych starszych modeli Sonusa, Dynaudio i brytyjskich szafek z rodowodem BBC. 7 minut temu, soberowy napisał: Brałbym w ciemno 😀 Ja też, ale do A-klasowego piecyka. Ależ to musi fajnie razem grać. 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu No ale tu mamy dzieła geniusza, 100/100 w testach, a potem cichaczem te modele wypadajà z produkcji. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 51 minut temu Autor Napisano 51 minut temu Branża @Top Hi-Fi & Video Design, @Q21, @Planeta Dźwięku, @rms.pl, możecie coś dobrego o tych monitorach napisać? Cechy szczególne brzmienia? Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 41 minut temu Napisano 41 minut temu (edytowany) Przeczytałem recenzje w naszym Audio i High Fidelity. Pochwały wydają się wyjątkowo szczere, a opisy zalet - konkretne. Wierzę, że 10-tki autentycznie się podobały. Edytowano 37 minut temu przez Rafał S Odpisz, cytując
Recommended Posts