kaczadupa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Cześć. Jest może na forum posiadacz głośników jak w temacie albo ktoś kto dobrze je poznał? Bardzo niszowa u nas marka, na forach zupełna cisza. Jarek @Kraft miałeś może przyjemność posłuchać? Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Takich drogich się nie tykam. Strach. A jak się spodobają? Z kolumnami Jonesa jest taki problem, że po premierze są ochy i achy, a potem konstrukcja znika z rynku i… nikt nie tęskni. Edytowano 1 godzinę temu przez Kraft Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kraft napisał: Takich drogich się nie tykam Teraz są w mocnej promocji. Odpisz, cytując
soberowy Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Spojrzałem na parametry i dla mnie bomba. 25 cm, no 25 cm co tu komentować :). Do tego mamy 21 kg, jak na monitor to waga ciężka, hi end. Na deser skuteczność - 91 dB! Brałbym w ciemno 😀 3 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Kraft napisał: Z kolumnami Jonesa jest taki problem, że po premierze są ochy i achy, a potem konstrukcja znika z rynku i… nikt nie tęskni. To można powiedzieć o większości kolumn w ogóle. Może z wyjątkiem niektórych starszych modeli Sonusa, Dynaudio i brytyjskich szafek z rodowodem BBC. 7 minut temu, soberowy napisał: Brałbym w ciemno 😀 Ja też, ale do A-klasowego piecyka. Ależ to musi fajnie razem grać. 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu No ale tu mamy dzieła geniusza, 100/100 w testach, a potem cichaczem te modele wypadajà z produkcji. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Branża @Top Hi-Fi & Video Design, @Q21, @Planeta Dźwięku, @rms.pl, możecie coś dobrego o tych monitorach napisać? Cechy szczególne brzmienia? Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Przeczytałem recenzje w naszym Audio i High Fidelity. Pochwały wydają się wyjątkowo szczere, a opisy zalet - konkretne. Wierzę, że 10-tki autentycznie się podobały. Edytowano 1 godzinę temu przez Rafał S Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 5 minut temu Napisano 5 minut temu 1 godzinę temu, Rafał S napisał: Może z wyjątkiem niektórych starszych modeli Sonusa Dlatego moje Sonusy nie są na sprzedaż, choć w porównaniu do późniejszych Brytyjczyków grają, cóż... ciulowo. Ale żona nie pozwala sprzedać, bo jako meble są ładne. Ja też mam do nich jakieś niezdrowe przywiązanie, bo wyszły spod ręki jeszcze samego Franco. Sprzedaż byłaby czystym świętokradztwem! 1 godzinę temu, Rafał S napisał: Ja też, ale do A-klasowego piecyka. Ależ to musi fajnie razem grać. Ja gram A-Klasą na 82dB. Też jest fajnie. Poprzednie głośniki były 90dB i nie widzę różnicy w wykopie czy dynamice. Potencjometr głośności w tym samym miejscu. I proszę mnie nie pytać, jak to jest możliwe, bo po prostu nie mam pojęcia. Odpisz, cytując
Recommended Posts