Mikelas76 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 4 godziny temu, Rafał S napisał: Nie chodzi o narzekanie. Po prostu tęsknię czasem za efekciarskim podbiciem wyższego basu z Gustarda X26 Pro, który kiedyś grał u mnie przez blisko 3 tygodnie. Mam dla ciebie rozwiazanie. A jest nim kabel zasilajacy furutech DPS 4.1 na rodowanych wtykach furutech ncf 50. On wlasnie troche podbija wyzszy bas. 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, il Dottore napisał: A gdyby budżet kiedyś pozwolił, to doskonale wiem, której firmie dam zarobić i za jakie klocki. Dawaj, bo jestem ciekaw. Jak wyglądałby ten tor? Odpisz, cytując
pairtick Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Dnia 31.08.2025 o 12:15, Wing0 napisał: Kocham takie teksty, a Maridian chociaż kotlety usmażył albo mieszkanie posprzątał? Nie czytasz uważnie, Meridian 'dupy dał' 😁 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 10 godzin temu, misiekx napisał: Mój CD Meridian nawet śmieci potrafi wyrzucić......jak go ładnie poproszę. 😂 Z tym wyrzucaniem śmieci, to też jest śmieszna sprawa. Bo w czasach PRL, były to kilkulitrowe wiaderka pod zlewem i z gazetą na dole. Codziennie trzeba było opróżniać. Nie to co teraz, worki 50/60 litrów i luz. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 37 minut temu Napisano 37 minut temu 2 godziny temu, Rafał S napisał: Jak wyglądałby ten tor? A jakie to ma znaczenie? I tak nigdy nie będzie mnie stać. Jako źródło - najlepszy Aurender, DAC: Aqua, Rockna, Terminator Plus, Holo May, Wzmacniacz: kombinacja pre/power od Sugdena lub Passa, Kolumny: Harbethy 40 albo Spendor Classic 200. Myślę, że to by zagrało. Ale pewnie i tak zaraz bym zaczął w tym grzebać i wymieniać. Bo kto bogatemu zabroni? Odpisz, cytując
Recommended Posts