Piotr Sonido Napisano Piątek o 05:32 Napisano Piątek o 05:32 9 godzin temu, tomek4446 napisał: Chciałem tyko powiedzieć , ze monopol na sarkazm na tym Forum , to mam ja no jednak ja też Ale oddam więcej pola. Spoko 1 Odpisz, cytując
Q21 Napisano Piątek o 07:39 Napisano Piątek o 07:39 12 godzin temu, tomek4446 napisał: @Q21 Panowie , przyjrzałem się temu ustrojstwu i wiecie co za nim przemawia ? Gniazda RCA. Poważnie . Uwielbiam , normalne , zakręcane porządne gniazda. Nie jakieś wpuszczane , trzymające się na cienkiej blaszce wlutowanej w płytkę. Duuuży plus. Velodyne stoi bardzo dobrze pod kątem jakości wykonania nie kończy się to na gniazdach 2 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano Piątek o 09:22 Napisano Piątek o 09:22 Masz racje, poza tym Velodyne podobnie jak Rel specjalizuje sie w subwooferach Odpisz, cytując
maciek72 Napisano Piątek o 09:54 Napisano Piątek o 09:54 W REL przeraża mnie tylko fortepianowe wykończenie. Satyna jest dużo praktyczniejsza w utrzymaniu czystości. SVS , także bym w tym wykończeniu omijał Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano Piątek o 16:23 Napisano Piątek o 16:23 6 godzin temu, maciek72 napisał: W REL przeraża mnie tylko fortepianowe wykończenie. Satyna jest dużo praktyczniejsza w utrzymaniu czystości. SVS , także bym w tym wykończeniu omijał Dla mnie zupełnie odwrotnie. Satyna mi się nie podoba. Kolumny mam w czarnym połysku i nie ma z nimi żadnego problemu. Są środki, którymi nasączasz odpowiednie ściereczki, przecierasz i nawet kurz nie osiada, przynajmniej go nie widać. Dobrze to jednak co jakiś czas powtarzać. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano Piątek o 17:02 Napisano Piątek o 17:02 35 minut temu, Tomasz Kluczynski napisał: Kolumny mam w czarnym połysku i nie ma z nimi żadnego problemu. Tak naprawdę wszystko zależy od aranżacji wnętrza. To nie tak , że jakieś wykończenie jest lepsze czy gorsze. U mnie lakier fortepianowy niestety by nie pasował , mam wszystko w półmacie. Ten REL by się świecił .....no wiecie jak co Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano Piątek o 17:17 Napisano Piątek o 17:17 12 minut temu, tomek4446 napisał: Tak naprawdę wszystko zależy od aranżacji wnętrza. To nie tak , że jakieś wykończenie jest lepsze czy gorsze. U mnie lakier fortepianowy niestety by nie pasował , mam wszystko w półmacie. Ten REL by się świecił .....no wiecie jak co Rozumiem, dobiera się by wszystko pasowało. Przy kolumnach nie miałem za dużego wyboru bo były tylko białe i czarne w połysku, a białych więcej już nie chcę. Bardziej chodziło mi o to, że i z czarnym połyskiem nie ma problemów, jeśli tylko odpowiednio o to zadbamy. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano Piątek o 17:22 Napisano Piątek o 17:22 3 minuty temu, maciek72 napisał: REL ma miękki lakier Znaczy się filiżanki z kawą raczej nie stawiać ? Właśnie do mnie dotarło , że raczej do moich wzmacniaczy nie podłączę https://www.q21.pl/svs-sb-3000-czarny.html W pre lampowym mam wyjścia RCA zajęte przez podpięcie pod monobloki , a w Luxmanie pre out nie ma wcale. Zostaje mi więc wejście wysokopoziomowe w subie , którego SVS nie ma. Czy się mylę ? Odpisz, cytując
maciek72 Napisano Piątek o 18:52 Napisano Piątek o 18:52 Szukaj z wyjściem wysokopoziomowym lub speakon. Ale , nie pamiętam jak prawidłowo podłączyć. Znajdziesz w sieci info Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Miałem 2x HT1205 pierwszej edycji. On ma taki górny płat ze szła piano black. Ale wcześniej miałem też kilka kolumn piano nie tylko czarnych. Odpowiednia szmatka rozwiązuje problem. Sprzet zawsze wycieram na sucho. Odpisz, cytując
Recommended Posts