Wing0 Napisano 11 minut temu Napisano 11 minut temu Heheh kurde fajnie sie to czyta, lekkie przytyki ale takie z jajem hehe. Mój fumfel z pracy jest DJ gra w klubach w Krakowie i w ciekawym klubiku w mojej wsi gdzie jest system nagłośnienia za 300 tyś, w domu ma jakieś KRK bez suba, słuchawki i jakoś tam sobie radzi :). Ale w sumie on nie słucha dla przyjemności to moze sub mu nie potrzebny. A tak poza tym @S!N! wypraszam sobie prócz Kombi których jedną płytę polecam słucham masę elektro i tej starej i klubowej (akurat mam dojścia ;p) choc tu jest problem z jakością nowe sety sa głównie w średniej jakości, nie rób z nas dziadków 😛 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 9 minut temu Napisano 9 minut temu 12 minut temu, Mikelas76 napisał: Co ty masz z tym lizaniem jajec? 9 minut temu, misiekx napisał: 🤣🤣🤣🍿🍿🍿 Zapewne myślał o swoich, nie miej mu tego za złe 😉 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 9 minut temu Napisano 9 minut temu Ja to nawet kiedyś kombi jeździłem i miło wspominam, pakowne było. 😉 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 6 minut temu Napisano 6 minut temu 8 minut temu, S!N! napisał: nie posiadam takiej konfiguracji O ile masz jakąkolwiek. Odpisz, cytując
Mikelas76 Napisano 1 minutę temu Napisano 1 minutę temu 7 minut temu, pairtick napisał: Zapewne myślał o swoich, nie miej mu tego za złe 😉 Skonczmy temat jajec moze. Juz lepiej jakies brzoskwinki co... Odpisz, cytując
Recommended Posts