Wing0 Napisano 19 minut temu Napisano 19 minut temu Heheh kurde fajnie sie to czyta, lekkie przytyki ale takie z jajem hehe. Mój fumfel z pracy jest DJ gra w klubach w Krakowie i w ciekawym klubiku w mojej wsi gdzie jest system nagłośnienia za 300 tyś, w domu ma jakieś KRK bez suba, słuchawki i jakoś tam sobie radzi :). Ale w sumie on nie słucha dla przyjemności to moze sub mu nie potrzebny. A tak poza tym @S!N! wypraszam sobie prócz Kombi których jedną płytę polecam słucham masę elektro i tej starej i klubowej (akurat mam dojścia ;p) choc tu jest problem z jakością nowe sety sa głównie w średniej jakości, nie rób z nas dziadków 😛 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 16 minut temu Napisano 16 minut temu 12 minut temu, Mikelas76 napisał: Co ty masz z tym lizaniem jajec? 9 minut temu, misiekx napisał: 🤣🤣🤣🍿🍿🍿 Zapewne myślał o swoich, nie miej mu tego za złe 😉 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 16 minut temu Napisano 16 minut temu Ja to nawet kiedyś kombi jeździłem i miło wspominam, pakowne było. 😉 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 13 minut temu Napisano 13 minut temu 8 minut temu, S!N! napisał: nie posiadam takiej konfiguracji O ile masz jakąkolwiek. Odpisz, cytując
Mikelas76 Napisano 8 minut temu Napisano 8 minut temu 7 minut temu, pairtick napisał: Zapewne myślał o swoich, nie miej mu tego za złe 😉 Skonczmy temat jajec moze. Juz lepiej jakies brzoskwinki co... Odpisz, cytując
michaudio Napisano 7 minut temu Napisano 7 minut temu Panowie, zatem zarzucamy słuchanie klasyki, popu, rocka, jazzu. Od teraz wszyscy kupujemy suby, i słuchamy jedynie słusznej muzy... Tej mieszczącej się w zwięzłej definicji: Buc! Buc!! Buc!!! Lub jak mawia znajomy właściciel warzywniaka: "jakby ktoś napierdalał młotkiem w pralkę". 😜 1 Odpisz, cytując
S!N! Napisano 7 minut temu Napisano 7 minut temu (edytowany) 7 minut temu, pairtick napisał: O ile masz jakąkolwiek Twoje posty akurat olewam. @tomek4446 Co do kombi to żadna dyskryminacja, totalnie źle zrozumiałeś, inne gatunki mają o wiele więcej do zaoferowania w całej strukturze basu, tak ciężko to pojąć? Jeśli chodzi o rela to również nie ogarnąłeś, dementuje totalnie wypowiedź , dowiedz się do czego jest T5 i jakie ma zadanie, nie podepniesz go pod Jaspery, bądź Diamondy one będzie za słaby. @michaudio Żenua stary. Edytowano 5 minut temu przez S!N! Odpisz, cytując
audiowit Napisano 2 minuty temu Napisano 2 minuty temu 12 minut temu, S!N! napisał: A jeszcze na koniec podpytam, skąd bierzesz takie statystki, robiłeś jakiś reaserch, sondę ? zauważyłem, iż na forum to częsty zabieg jak użytkownicy wklejają sobie cyferki z tyłka to taka domena zakompleksionego audiofila czy się mylę ? Jestem ciekawy czy za każdym razem zmyślasz. Musisz żyć w innej czasoprzestrzeni, nie posiadam takiej konfiguracji, nie wiem skąd Ty sobie to ubzdurałeś. Jak Cię tak męczy to przejdź kilka stron wstecz i będziesz miał wraz z filmem. Daj spokój nie ma sensu wchodzić w dalszą dyskusję z nimi, przecież nawet nie testowali suba powyżej budżetówki, a co dopiero studyjnych premium, które są ultra precyzyjny i wyciągają z muzy wszystko. Na oko to tutaj można sobie placem w tyłku podrapać, jak widzisz dla nich muzyka kończy się na 40hz i kontrabas to wszytko może któryś w końcu kiedyś zrozumie do czego jest sub bo jak na razie to tylko czytam, że łata dziury, ale chyba w ścianie. Wiesz, nie chcę wchodzić w filozofię co jest ponizej 40hz, bo są chociazby harmoniczne. To akurat pasmo dosć mocno usredniane przez nasz mozg. Pasmo srednich tonow jest lepiej analizowane. Bardziej mnie frapuje sposob polaczenia subwoofera z kolumnami, jego ustawienia, prawidlowej fazy, opóźnien czasowych, charakteru samego glosnika itd. Dążę do tego, ze mozna sobie narobić naprawde duzo szkody subwooferem. Sam sie zastanawiam czy warto. 2x750 to 12kzł do tego jeszcze odpowiednie akcesoria do polaczenia z kolumnami... robi się drogo. Polecasz svs 1000pro? 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 2 minuty temu Napisano 2 minuty temu Troszkę odbiegając od tematu, dowiedziałem się może z 10% tego, czego bym chciał, ale ubawiłem się po pachy. Fajny ten wieczór z audio 😀 Odpisz, cytując
Recommended Posts