misiekx Napisano 19 minut temu Napisano 19 minut temu 24 minuty temu, AudioTube napisał: Wojtek zwięźle wyjaśnił do czego służą suby. 👍. I ja już śpię lepiej, nic mnie nie uwiera. Odpisz, cytując
audiowit Napisano 18 minut temu Napisano 18 minut temu Wojtek się myli lub ogolnikowo przedstawił temat. Misiek, kupuj leki nasenne. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 17 minut temu Napisano 17 minut temu 19 minut temu, KrólKiczu napisał: Kudosy Seba ale serio one grają kozacko :). Odpisz, cytując
misiekx Napisano 16 minut temu Napisano 16 minut temu Kurna i znowu ten niepokuj.... A jedną noc przespałem jak bobas 😁 1 minutę temu, audiowit napisał: Wojtek się myli lub ogolnikowo przedstawił temat. Misiek, kupuj leki nasenne. Odpisz, cytując
audiowit Napisano 12 minut temu Napisano 12 minut temu Ja też spalem dlugo spokojnie i mnie podkusilo zeby zajzec na to nudne forum z marantzami i dsp 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 minutę temu Napisano 1 minutę temu (edytowany) 1 godzinę temu, Wing0 napisał: czym sa lepsze te studyjne kolumny Nie mają pasywnej zwrotnicy z jej ograniczeniami, więc łatwiej je precyzyjnie nastroić. Ale ogólnie, to nie ma przeszkód, żeby kolumny studyjne i Hi-Fi grały tak samo (patrz monitory BBC). PS Ciekawe, czy zachwyt na studyjnymi kolumnami rozciągnie się kiedyś na inne profesjonalne komponenty, np. kable? Czy tu jednak domowe Hi-Fi na zawsze górą;). Edytowano 1 minutę temu przez Kraft Odpisz, cytując
Wing0 Napisano przed chwilą Napisano przed chwilą 12 minut temu, audiowit napisał: dsp Ej ej od DSP to wiesz heheh. Odpisz, cytując
Recommended Posts