misiekx Napisano 52 minuty temu Napisano 52 minuty temu 24 minuty temu, AudioTube napisał: Wojtek zwięźle wyjaśnił do czego służą suby. 👍. I ja już śpię lepiej, nic mnie nie uwiera. Odpisz, cytując
audiowit Napisano 51 minut temu Napisano 51 minut temu Wojtek się myli lub ogolnikowo przedstawił temat. Misiek, kupuj leki nasenne. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 51 minut temu Napisano 51 minut temu 19 minut temu, KrólKiczu napisał: Kudosy Seba ale serio one grają kozacko :). Odpisz, cytując
misiekx Napisano 50 minut temu Napisano 50 minut temu Kurna i znowu ten niepokuj.... A jedną noc przespałem jak bobas 😁 1 minutę temu, audiowit napisał: Wojtek się myli lub ogolnikowo przedstawił temat. Misiek, kupuj leki nasenne. Odpisz, cytując
audiowit Napisano 46 minut temu Napisano 46 minut temu Ja też spalem dlugo spokojnie i mnie podkusilo zeby zajzec na to nudne forum z marantzami i dsp 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 35 minut temu Napisano 35 minut temu (edytowany) 1 godzinę temu, Wing0 napisał: czym sa lepsze te studyjne kolumny Nie mają pasywnej zwrotnicy z jej ograniczeniami, więc łatwiej je precyzyjnie nastroić. Ale ogólnie, to nie ma przeszkód, żeby kolumny studyjne i Hi-Fi grały tak samo (patrz monitory BBC). PS Ciekawe, czy zachwyt na studyjnymi kolumnami rozciągnie się kiedyś na inne profesjonalne komponenty, np. kable? Czy tu jednak domowe Hi-Fi na zawsze górą;). Edytowano 34 minuty temu przez Kraft Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 33 minuty temu Napisano 33 minuty temu 12 minut temu, audiowit napisał: dsp Ej ej od DSP to wiesz heheh. 6 minut temu, Kraft napisał: PS Ciekawe, czy zachwyt na studyjnymi kolumnami rozciągnie się kiedyś na inne profesjonalne komponenty, np. kable? Czy tu jednak domowe Hi-Fi na zawsze górą;). Ale tam niektóre kable tez swoje kosztują;) 7 minut temu, Kraft napisał: PS Ciekawe, czy zachwyt na studyjnymi kolumnami rozciągnie się kiedyś na inne profesjonalne komponenty, np. kable? Czy tu jednak domowe Hi-Fi na zawsze górą;). Ale tam niektóre kable tez swoje kosztują;) 10 m xlr 800 zł (Neumann), a na allegro sa po 130 zł hmm. Odpisz, cytując
S!N! Napisano 26 minut temu Napisano 26 minut temu (edytowany) Kolumna hi fi nie zagra tak samo jak monitory studyjne a tym bardziej te nowoczesne produkty nawet BBC no błagam. Coraz lepsze tutaj lecą teorie. Czy jest tutaj jakiś jeszcze jeden wariacik który również podziela zdanie krafta w sprawie wzmacniaczy że grają tak samo ? Edytowano 25 minut temu przez S!N! Odpisz, cytując
MMarek Napisano 20 minut temu Napisano 20 minut temu 2 minuty temu, S!N! napisał: Kolumna hi fi nie zagra tak samo jak monitory studyjne a tym bardziej te nowoczesne produkty nawet BBC no błagam. Czy takie monitory studyjne, które mam do stacjonarnego kompa liczą się? https://www.dj-sklep.pl/monitory-aktywne/7198-ik-multimedia-iloud-mtm-mkii.html Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 9 minut temu Napisano 9 minut temu (edytowany) Prawdopodobnie studio S2 Polskiego Radia. Mikrofony Neumanna. Amatorka, bez dywanu. Ktoś tutaj robi zdjęcia? Ktoś nie ma telefonu? Cyknąć fotkę mielonego na talerzu, a mecz futbolowy. Ktoś czai różnice? Edytowano 8 minut temu przez AudioTube Odpisz, cytując
MMarek Napisano 9 minut temu Napisano 9 minut temu (edytowany) 8 minut temu, S!N! napisał: A liczą się do czego? Ano do tego, że ponoć są studyjne. Edytowano 8 minut temu przez MMarek Odpisz, cytując
S!N! Napisano 4 minuty temu Napisano 4 minuty temu 1 minutę temu, MMarek napisał: Ano do tego, że ponoć są studyjne Przecież sam napisałeś, że masz studyjne u tak są to budżetowe monitory do małego metrażu takiego ala domowego studia jak ktoś siedzi sobie przy kompie. @KraftNo i co w związku z tym, że wkleiłeś zdjęcie?Nie zmieni to faktu, że to dwa różne światy. Odpisz, cytując
Recommended Posts