tomek4446 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Duży plus dla Unitry za dodanie napisu " Streamer" w selektorze wejść. Mojej żonie by to się spodobało , ja mam same kropki i i jak przełączam to na czuja Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @kaczadupa czy dobrze wnioskuję, że sprzęt ocznie ładny, ale... Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 26 minut temu, majkel74 napisał: Pilot do Unitry fajny Mój chiński z DACa prawie taki sam 😜 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu (edytowany) 13 minut temu, MarcKrawczyk napisał: @kaczadupa czy dobrze wnioskuję, że sprzęt ocznie ładny, ale... Sprzęt z wyglądu jak sprzęt w tej cenie. Zazwyczaj wszystkie one ładnie wykonane i spasowane. Trafo też zupełnie ciche (uff tego się bałem bo jest praktycznie „na wierzchu”, nie jest zakryte w szczelnej, grubej i metalowej obudowie wzmaka jak w Regach czy Naimach co może trochę tłumić odgłos wzbudzonego trafa). Jako okrutny pedant i esteta nie znajduję żadnego minusa w wykonaniu i spasowaniu elementów w WSH 605. Żonie z wyglądu Unitra się podoba a syn jest absolutnie na nie za wygląd. Dla mnie wygląd OK. Brzmienie, tu potrzebuję więcej czasu bo pierwsze chwile i nie jestem wstrząśnięty ani zmieszany a jednak „Gwiazda” subtelnościami i wielobarwnością wokali mną ruszyła. Unitra gra bardziej po męsku na tle Naima (szok). Naim potrafi zagrać delikatnie, ciepło i uczuciowo, tak wręcz kobieco ale brakuje mu trochę powera na tle Unitry. Edytowano 2 godziny temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
lpomis Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) @kaczadupa - na początek pytanie o kulturę pracy Unitry. Zaobserwowałeś coś niepokojącego? Transformator cichy? Potencjometr równy? Jak wyglądają skoki głośności, operując pilotem? Są łagodne, z możliwością precyzyjnego ustawienia, czy raczej nerwowe i mało dokładne? /edit Ok, widzę, że o trafie już napisałeś przed sekundą. Edytowano 2 godziny temu przez lpomis Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Wszystko perfekt Wojtek. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, kaczadupa napisał: Wszystko perfekt Wojtek. I cena właśnie poszybowała Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 35 minut temu, MarcKrawczyk napisał: @kaczadupa czy dobrze wnioskuję, że sprzęt ocznie ładny, ale... Ale brak mu ataku 😉. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 32 minuty temu, tomek4446 napisał: I cena właśnie poszybowała Chyba nie. Póki co, trwają próby jej uzasadnienia...😁 1 Odpisz, cytując
Adamo666 Napisano 5 minut temu Napisano 5 minut temu Metalowy, ciężki pilot to podstawa 😎 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 2 minuty temu Napisano 2 minuty temu 1 godzinę temu, KrólKiczu napisał: Ale brak mu ataku 😉. Atak pewnie jest, trudniej może być o soczystą barwę. Sądząc z recenzji w sieci, to raczej piec do bardziej nasyconych paczek (Harbethy itp.). A z ATC mogłaby się lepiej sprawdzić 805-tka. Ale nie uprzedzajmy faktów. Odpisz, cytując
Recommended Posts