Arek83 Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu dziękuję wszystkim za podpowiedzi, jednak chyba będę szukał jakiegoś lepszej klasy amplitunera jak X6800 czy X8500 plus ewentualna końcówka mocy na fronty, chyba jednak na razie nie zdecyduję się na all in one w tym wydaniu. jeszcze raz wszystkim dziękuję Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Na jakich zespołach głośnikowych grasz bądź jakie masz zamiar kupić? Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, Nowy75 napisał: To może gramofon...? 3 godziny temu, Nowy75 napisał: Myślę,że sfinansuję ten ekspres do kawy. Taka inwestycja w system audio, choć nie bezpośrednia Gramofon powiadasz ? Znaczy że ma być , skomplikowanie i drogo Ten Rogoz w porównaniu z gramofonem ,jawi się jako przemyślana i jedna z mądrzejszych decyzji. Kup chłopie dodatkowo do tego ekspresu Termomix, czy innego Air Fryera zamiast drapaka i gwarantuje , że w dalszej perspektywie oszczędzisz mnóstwo kasy. Bo gramofon chłonie ją jak gąbka Ale oczywiście nie odradzam zakupu 3 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, il Dottore napisał: Spokojnie, Braun już 9,9%! AfD w Reichu, LePen we Francji... Ludzie mądrzeją. 2 godziny temu, Nowy75 napisał: Może gdyby te wzrosty wynikały z przyłączenia się do Brauna prawników i lekarzy to bym się cieszył . A to głównie patrioci , którzy w kontenerach z kiblami ,u mnie na delegacji wypisują "j...ć Ukraińca". Taki wzrost mnie nie satysfakcjonuje. Dość OT Jprd znowu zaczynają... możecie założyć własny temat? Ostatnio napisałem że nie możliwe jest "wyjść" z tematu audio do powyższych... a jednak wystarczyło pierwsze zdanie... 6 godzin temu, Nowy75 napisał: Dziś też instynktownie wiedzą,np.co jeść i jak głosować ,dlatego mamy epidemię grubasów i młotów na szczytach władzy 😁. Wracając do audio,na jednym z dostępnych portali redaktor testował Pylony, chyba model Ruby i opisywał cuda ,które można zobaczyć na fanpage'u Pylona- kolumny ustawione tak źle,że musiałby dłuższy czas pomyśleć,by na to wpaść. Żartował, że chyba są bardzo tolerancyjne na ustawienie ,skoro to komuś gra. To tak jeszcze w temacie tych instynktów. Powracamy do all-in -one. Autor wątku pytał,czy jest jakaś zasadnicza różnica między nimi,a tradycyjnymi integrami. Z technicznego punktu widzenia mają więcej źródeł potencjalnych problemów,bo mają więcej modułów, które zapewniają te różne funkcjonalności. Ale praktyka pokazuje ,że różnie to bywa. Niedawno czytałem opis techniczny dość purystycznej integry Soulnote,manufakturowa robota,selekcjonowane komponenty,a kolega @kaczadupaodesłał ich klocek do sklepu z powodu brumiącego trafo. W mojej naćkanej duperelami Tadze mam cały garnitur potencjalnych źródeł zakłóceń, począwszy od lamp, skończywszy na trafo właśnie,a w monitorach cisza. Także nie zniechęcajmy ludzi do all-in -one,bo to all-in-one , więc nie może grać dobrze. Otóż bywa , że może. By się "uruchomili" 🤬 Dnia 14.10.2025 o 10:30, Arek83 napisał: Cześć, mam pytanie. czy warto myśleć o urządzeniach all in one Moim zdaniem śmiało możesz zakupić dowolny AIO i cieszyć się dobrym dzwiękiem. AiO to całkiem sensowny sprzęt. Wystarczy dokupić odpowiednie głosniki i spokojna głowa. Pozdr. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 godziny temu, il Dottore napisał: Spokojnie, Braun już 9,9%! AfD w Reichu, LePen we Francji... Ludzie mądrzeją. Co trzeba mieć w głowie, żeby będąc Polakiem cieszyć się z sukcesów wyborczych neonazistów z AfD??? Edytowano 3 godziny temu przez Kraft 8 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: By się "uruchomili" 🤬 Spóźniona i nadmiarowa reakcja😁 Nawet autor wątku podziękował wszystkim za udział przed Twoim wpisem. A i autorzy OT zbyt długo nie odbiegali od tematu😁 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, il Dottore napisał: Spokojnie, Braun już 9,9%! To ten Żyd/faszysta? 2 godziny temu, tomek4446 napisał: Gramofon powiadasz ? 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, tomek4446 napisał: dalszej perspektywie oszczędzisz mnóstwo kasy. Bo gramofon chłonie ją jak gąbka Zgadzam się ale nie do końca 😉. Kupiłem starego JVC kilka lat temu, oddałem @Audio Autonomy żeby go obejrzał okiem fachowca. Od tamtej pory gram sobie i nic nie wkładam do niego. Jestem bardzo zadowolony i nawet nie myślę o czymś innym. Czarnych krążków też nie dużo, może z 50szt. Ale oczywiście piszę to z perspektywy kogoś, kto słucha sobie drapaka od święta, dla klimatu 😉. 2 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @misiekx ,Tomek tylko ostrzega,nie odradza😁 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @tomek4446 zajrzałem na początek wątku o drapakach, jakaś świadomość zagrożenia już jest 😁 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, misiekx napisał: Zgadzam się ale nie do końca 😉. Kupiłem starego JVC kilka lat temu, oddałem @Audio Autonomy żeby go obejrzał okiem fachowca. Od tamtej pory gram sobie i nic nie wkładam do niego. Jestem bardzo zadowolony i nawet nie myślę o czymś innym. Czarnych krążków też nie dużo, może z 50szt. Ale oczywiście piszę to z perspektywy kogoś, kto słucha sobie drapaka od święta, dla klimatu 😉. Mam podobnie, ale jeszcze dla świętego spokoju kupiłem nówkę (ale konstrukcja dojrzała i solidna). 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @majkel74 czym się objawia jej dojrzałość?😁 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu To Technics, który w podobnej postaci jest produkowany (i kopiowany przez inne firmy) od wielu lat i ma raczej opinie długowiecznego. 1 Odpisz, cytując
Tweeter2016 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Kraft napisał: 4 godziny temu, il Dottore napisał: Co trzeba mieć w głowie, żeby będąc Polakiem cieszyć się z sukcesów wyborczych neonazistów z AfD??? Wolisz nazi-NRDowóców szkolonych przez FSB / KGB od Von den Pfeizer?. Odpisz, cytując
Recommended Posts