DiBatonio Napisano Sobota o 19:37 Napisano Sobota o 19:37 Sofa tam może sobie stać, ale Ty możesz usiąść przed sofą męskim masz możliwość i masz więcej od tylnej ściany do twojej głowy. Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano Sobota o 20:17 Autor Napisano Sobota o 20:17 38 minut temu, DiBatonio napisał: Sofa tam może sobie stać, ale Ty możesz usiąść przed sofą męskim masz możliwość i masz więcej od tylnej ściany do twojej głowy. Wezmę dwa od razu dla żony 1 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu @Sundin997 rzuć okiem na stronę z ustrojami Vicoustic, mają tam w ofercie takie ramy , które montujesz na sufit/ ścianę i dopiero do nich na klej ustroje. Masz poduszkę powietrzną pod ustrojami i zamknięcie jej po bokach,ustroje lekko wystają poza obrys ram Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu @Nowy75 mówisz o tych na sufit? https://vicoustic.com/collections/ceiling Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @DiBatonio produkt się nazywa VicFixFrame a montujesz na nim dowolne z ich oferty,a pewnie można też inne. Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 godziny temu, Nowy75 napisał: @Sundin997 rzuć okiem na stronę z ustrojami Vicoustic, mają tam w ofercie takie ramy , które montujesz na sufit/ ścianę i dopiero do nich na klej ustroje. Masz poduszkę powietrzną pod ustrojami i zamknięcie jej po bokach,ustroje lekko wystają poza obrys ram Dzięki. Rzucę okiem,ale odpuszczam na chwilę moja profilaktykę sufitowa , poczekam i zobaczę co się będzie działo po pomiarach. Aczkolwiek puki co, patrząc również na cenę ,najbardziej moją uwagę zwrócił ten panel. https://www.thomann.pl/t.akustik_pet_ceiling_absorber_180_wh.htm Edytowano 1 godzinę temu przez Sundin997 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 35 minut temu Napisano 35 minut temu 44 minuty temu, Sundin997 napisał: Aczkolwiek puki co, patrząc również na cenę ,najbardziej moją uwagę zwrócił ten panel. Patent fajny. Kocham filmy instruktażowe , życzę powodzenia przy odmierzaniu punktów na zaczepy w suficie taką metodą Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano 32 minuty temu Autor Napisano 32 minuty temu 2 minuty temu, tomek4446 napisał: Patent fajny. Kocham filmy instruktażowe , życzę powodzenia przy odmierzaniu punktów na zaczepy w suficie taką metodą Tak się zastanawialem ,czy to na jednym centralnym punkcie nie da się zrobić. Przewiewów nie mam więc dyndać nie powinno Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 18 minut temu Napisano 18 minut temu 8 minut temu, Sundin997 napisał: Tak się zastanawialem ,czy to na jednym centralnym punkcie nie da się zrobić. A teraz gadasz jak prawdziwy audiofil. Audiofil nigdy nie ufa producentom i od razu kombinuje co tu zmienić Myślę , że da się w jednym punkcie zaczepić. Wszystko zależy od tego z czego jest sufit , jaka jest waga tego panelu. Nie wiem czy nie trzeba by pomyśleć nad większym kołkiem np. fi.8 , 10 i czy te cztery linki da się upchnąć w tą tulejkę. Odpisz, cytując
Recommended Posts