DiBatonio Napisano Sobota o 19:37 Napisano Sobota o 19:37 Sofa tam może sobie stać, ale Ty możesz usiąść przed sofą męskim masz możliwość i masz więcej od tylnej ściany do twojej głowy. Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano Sobota o 20:17 Autor Napisano Sobota o 20:17 38 minut temu, DiBatonio napisał: Sofa tam może sobie stać, ale Ty możesz usiąść przed sofą męskim masz możliwość i masz więcej od tylnej ściany do twojej głowy. Wezmę dwa od razu dla żony 1 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu @Sundin997 rzuć okiem na stronę z ustrojami Vicoustic, mają tam w ofercie takie ramy , które montujesz na sufit/ ścianę i dopiero do nich na klej ustroje. Masz poduszkę powietrzną pod ustrojami i zamknięcie jej po bokach,ustroje lekko wystają poza obrys ram Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu @Nowy75 mówisz o tych na sufit? https://vicoustic.com/collections/ceiling Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu @DiBatonio produkt się nazywa VicFixFrame a montujesz na nim dowolne z ich oferty,a pewnie można też inne. Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 godziny temu, Nowy75 napisał: @Sundin997 rzuć okiem na stronę z ustrojami Vicoustic, mają tam w ofercie takie ramy , które montujesz na sufit/ ścianę i dopiero do nich na klej ustroje. Masz poduszkę powietrzną pod ustrojami i zamknięcie jej po bokach,ustroje lekko wystają poza obrys ram Dzięki. Rzucę okiem,ale odpuszczam na chwilę moja profilaktykę sufitowa , poczekam i zobaczę co się będzie działo po pomiarach. Aczkolwiek puki co, patrząc również na cenę ,najbardziej moją uwagę zwrócił ten panel. https://www.thomann.pl/t.akustik_pet_ceiling_absorber_180_wh.htm Edytowano 2 godziny temu przez Sundin997 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 44 minuty temu, Sundin997 napisał: Aczkolwiek puki co, patrząc również na cenę ,najbardziej moją uwagę zwrócił ten panel. Patent fajny. Kocham filmy instruktażowe , życzę powodzenia przy odmierzaniu punktów na zaczepy w suficie taką metodą Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, tomek4446 napisał: Patent fajny. Kocham filmy instruktażowe , życzę powodzenia przy odmierzaniu punktów na zaczepy w suficie taką metodą Tak się zastanawialem ,czy to na jednym centralnym punkcie nie da się zrobić. Przewiewów nie mam więc dyndać nie powinno Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Sundin997 napisał: Tak się zastanawialem ,czy to na jednym centralnym punkcie nie da się zrobić. A teraz gadasz jak prawdziwy audiofil. Audiofil nigdy nie ufa producentom i od razu kombinuje co tu zmienić Myślę , że da się w jednym punkcie zaczepić. Wszystko zależy od tego z czego jest sufit , jaka jest waga tego panelu. Nie wiem czy nie trzeba by pomyśleć nad większym kołkiem np. fi.8 , 10 i czy te cztery linki da się upchnąć w tą tulejkę. Odpisz, cytując
Recommended Posts