Chyba Miro 84 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Wing0 napisał: Heheheh czyli jednak powinno się adaptować pomieszczenie do kolumn EUREKA nikt nie pisał nigdzie że jest to tanie, że jest to jedyna droga i że łatwo to zrobić.... milej soboty. Ale ty nie masz hiendu (ja zreszta tez) wiec nas to nie dotyczy 😆 Milej soboty rowniez Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Chyba Miro 84 napisał: Ale ty nie masz hiendu (ja zreszta tez) wiec nas to nie dotyczy Jasne że nie, co nie zmienia faktu iż Mariusz ma racje ;). Choć kurde kiedyś niektóre moje wzmacniacze byly highendem hurrraaaa 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Wing0 napisał: Ejjjj heheh to już niemiłe twierdzisz że audiofile są nienormalni? Nie krępuj się, podaj swoją konfigurację. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 8 godzin temu, Artur Charicki napisał: Przeciętny audiofil czy meloman zmienia kolumny bardzo często. Co proszę? Gdyby zrobił akustykę, choćby "amatorsko" nie musi być PRO z udziałem firmy za zyliony PLN, to przestałby zmieniać kolumny lub cokolwiek w audio. Jeśli nie, to nie jest raczej melomanem, a audiofilem audionanistą 😁 Edytowano 2 godziny temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, MariuszZ napisał: Czyli jakie? Takie jakie Ci pasują. Mnie zawsze rozwalają przeróbki fabrycznych kolumn, bo księgowi... Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Wing0 napisał: Choć kurde kiedyś niektóre moje wzmacniacze byly highendem hurrraaaa Jak kolumny, źródło i kable nie były Hi-Endowe, to się nie liczy, o stoliku i podstawkach pod kable nie wspomnę 😁😁😁 😂😂😂 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, pairtick napisał: Nie krępuj się, podaj swoją konfigurację. Obecną? 10 minut temu, DiBatonio napisał: audiofilem audionanistą Melduję się 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts