rajdek Napisano 30 września Napisano 30 września 14 minut temu, Rafał S napisał: ma za głową całą ścianę drewnianych dyfuzorów. I to chyba zrobionych samodzielnie Nie całą https://naturalwoodpanels.pl/pl/panele-akustyczne/121-dyfuzor-panel-akustyczny-dab-32x32cm.html Kupione z rabatem, tylko pomalowałem..., jakieś 15h. 2 Odpisz, cytując
Rega Napisano 30 września Napisano 30 września Kiedyś też planowałem takie, ale poszedłem na łatwiznę i mam tylna ścianę w hybrydach😉. Odpisz, cytując
rajdek Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Telewizor okazuje się nie być takim złem. Ostatecznie zostają u mnie trójkątne absorbery, które wykonały świetną robotę w dolnej średnicy. Na koniec podsumowanie inteligencji wytrenowanej przez forumowego akustyka. Dla mnie to już koniec gonitwy za akustycznym króliczkiem. Pozdrawiam 4 Odpisz, cytując
Jacch Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, rajdek napisał: A tej końcówce tam nie za ciepło? Wiem, że to klasa D, ale mimo wszystko. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, rajdek napisał: Dla mnie to już koniec gonitwy za akustycznym króliczkiem. Nie kusi Cię 701-ka? Ani Epicony? Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Leben bardzo ładnie steruje ARTami, nie jest to ten rozmach co z Graafem, niskie ni schodzą tak głęboko, dynamika jest mniejsza, ale przyjemność z słuchania bardzo duża. O Lebenie już chyba wszystko jest w sieci fajnie że będzie można dłuższy czas posłuchać. 5 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu ART są bardzo łatwe do ogarnięcia dla wzmacniacza wiadomo im więcej mocy tym często lepiej, ale tu te 12-17 W z lampy już daje radę. W Infected Mashrooms dynamika jest już w zupełności wystarczająca. Trzeba jeszcze klasykę przerobić na spokojnie w tym zestawieniu. Odpisz, cytując
Rega Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 6 godzin temu, rajdek napisał: Dla mnie to już koniec gonitwy za akustycznym króliczkiem. Cha, cha, cha - też tak mówiłem ...... kilka razy🤣 1 godzinę temu, Wing0 napisał: Trzeba jeszcze klasykę przerobić na spokojnie w tym zestawieniu. Klasykę sprawdzam zawsze na utworach Bacha. 1 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 7 godzin temu, rajdek napisał: Telewizor okazuje się nie być takim złem. Ostatecznie zostają u mnie trójkątne absorbery, które wykonały świetną robotę w dolnej średnicy. Na koniec podsumowanie inteligencji wytrenowanej przez forumowego akustyka. Dla mnie to już koniec gonitwy za akustycznym króliczkiem. Pozdrawiam Kogo oszukujesz ? Jak nie w tym roku , to w przyszłym widzę zmiany 😛 A , Teac także możesz ,, ugotować ,, Wytnij otwory w szafce . ( Z tyłu. , z góry ) Odpisz, cytując
Recommended Posts