rajdek Napisano 30 września Napisano 30 września 14 minut temu, Rafał S napisał: ma za głową całą ścianę drewnianych dyfuzorów. I to chyba zrobionych samodzielnie Nie całą https://naturalwoodpanels.pl/pl/panele-akustyczne/121-dyfuzor-panel-akustyczny-dab-32x32cm.html Kupione z rabatem, tylko pomalowałem..., jakieś 15h. 2 Odpisz, cytując
Rega Napisano 30 września Napisano 30 września Kiedyś też planowałem takie, ale poszedłem na łatwiznę i mam tylna ścianę w hybrydach😉. Odpisz, cytując
rajdek Napisano 11 października Napisano 11 października Telewizor okazuje się nie być takim złem. Ostatecznie zostają u mnie trójkątne absorbery, które wykonały świetną robotę w dolnej średnicy. Na koniec podsumowanie inteligencji wytrenowanej przez forumowego akustyka. Dla mnie to już koniec gonitwy za akustycznym króliczkiem. Pozdrawiam 2 4 Odpisz, cytując
Jacch Napisano 11 października Napisano 11 października 3 godziny temu, rajdek napisał: A tej końcówce tam nie za ciepło? Wiem, że to klasa D, ale mimo wszystko. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 11 października Napisano 11 października 3 godziny temu, rajdek napisał: Dla mnie to już koniec gonitwy za akustycznym króliczkiem. Nie kusi Cię 701-ka? Ani Epicony? Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 11 października Napisano 11 października Leben bardzo ładnie steruje ARTami, nie jest to ten rozmach co z Graafem, niskie ni schodzą tak głęboko, dynamika jest mniejsza, ale przyjemność z słuchania bardzo duża. O Lebenie już chyba wszystko jest w sieci fajnie że będzie można dłuższy czas posłuchać. 10 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 11 października Napisano 11 października ART są bardzo łatwe do ogarnięcia dla wzmacniacza wiadomo im więcej mocy tym często lepiej, ale tu te 12-17 W z lampy już daje radę. W Infected Mashrooms dynamika jest już w zupełności wystarczająca. Trzeba jeszcze klasykę przerobić na spokojnie w tym zestawieniu. Odpisz, cytując
Rega Napisano 11 października Napisano 11 października 6 godzin temu, rajdek napisał: Dla mnie to już koniec gonitwy za akustycznym króliczkiem. Cha, cha, cha - też tak mówiłem ...... kilka razy🤣 1 godzinę temu, Wing0 napisał: Trzeba jeszcze klasykę przerobić na spokojnie w tym zestawieniu. Klasykę sprawdzam zawsze na utworach Bacha. 1 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 11 października Napisano 11 października 7 godzin temu, rajdek napisał: Telewizor okazuje się nie być takim złem. Ostatecznie zostają u mnie trójkątne absorbery, które wykonały świetną robotę w dolnej średnicy. Na koniec podsumowanie inteligencji wytrenowanej przez forumowego akustyka. Dla mnie to już koniec gonitwy za akustycznym króliczkiem. Pozdrawiam Kogo oszukujesz ? Jak nie w tym roku , to w przyszłym widzę zmiany 😛 A , Teac także możesz ,, ugotować ,, Wytnij otwory w szafce . ( Z tyłu. , z góry ) Odpisz, cytując
rajdek Napisano 11 października Napisano 11 października 6 godzin temu, Jacch napisał: A tej końcówce tam nie za ciepło? Wiem, że to klasa D, ale mimo wszystko. Latem myślę że do 30 stopni max się nagrzeje, teraz obudowa jest chłodna. 6 godzin temu, Rafał S napisał: Nie kusi Cię 701-ka? Ani Epicony? Nie. Epicony odrzuciłem przed zakupem Rubicon, o 701 w ogóle nie myślałem. 3 godziny temu, Rega napisał: Cha, cha, cha - też tak mówiłem ...... kilka razy🤣 Z jednego boku mam aneks kuchenny z drugiego okna i drzwi balkonowe, nie wiem gdzie i po co miał bym montować kolejne ustroje akustyczne. 2 godziny temu, maciek72 napisał: Kogo oszukujesz ? Gdzieś są granice. 2 godziny temu, maciek72 napisał: Jak nie w tym roku , to w przyszłym widzę zmiany Życie to nie tylko system stereo. 2 godziny temu, maciek72 napisał: A , Teac także możesz ,, ugotować ,, Skąd ten pomysł, to nie klasa A. 2 godziny temu, maciek72 napisał: Wytnij otwory w szafce . ( Z tyłu. , z góry ) Z tyłu nie ma co wycinać bo tam nic nie ma, a z góry wycinać dziury to bardzo kiepskie pomysł... Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 11 października Napisano 11 października 6 minut temu, rajdek napisał: Skąd ten pomysł, to nie klasa A. Klasa D potrafi się bardzo mocno grzać... Odpisz, cytując
rajdek Napisano 11 października Napisano 11 października 1 minutę temu, Wing0 napisał: Klasa D potrafi się bardzo mocno grzać... A konkretnie? Miałem 4 wzmacniacze w klasie D i żaden nie był gorący. Odpisz, cytując
MariuszZ Napisano 11 października Napisano 11 października 10 godzin temu, rajdek napisał: Na koniec podsumowanie inteligencji wytrenowanej przez forumowego akustyka Hej, Możesz załączyć plik .mdat. Chętnie dowiem się czegoś nowego w zakresie analiz prowadzonych przez ten algorytm Bartka. Warto mieć punkt odniesienia. W jakiej formie wprowadziłeś pomiar do chata? Pozdrawiam. M Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 11 października Napisano 11 października Miałem 4 i dwa z nich się grzały. Szczególnie na IC1200. Jak Teac się nie grzeje to luz można i w szafie trzymać jak wygodnie :). Odpisz, cytując
rajdek Napisano 11 października Napisano 11 października 14 minut temu, MariuszZ napisał: W jakiej formie wprowadziłeś pomiar do chata? Wstawiałem zdjęcia wykresów, korzystałem z skalibrowanego mikrofonu z jack wpinany do telefonu i obsługiwany przez dedykowaną aplikację. Nie wiem w jakim formacie zapisuje i jak mógłbym "wyciągnąć" ten plik z telefonu. 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 11 października Napisano 11 października 49 minut temu, rajdek napisał: Gdzieś są granice 49 minut temu, rajdek napisał: Życie to nie tylko system stereo Brawo Ty, taka prawda. Takie fora czasami przynoszą więcej szkody niż pożytku. Człowiek zadowolony, to zaraz znajdzie się kilku, kilkunastu co będzie szukać dziury w całym. A może by coś poprawić, a może by coś innego, droższego..... i króliczek ucieka a przed chwilą był już złapany. 5 Odpisz, cytując
Rega Napisano 11 października Napisano 11 października 1 godzinę temu, rajdek napisał: Z jednego boku mam aneks kuchenny z drugiego okna i drzwi balkonowe, nie wiem gdzie i po co miał bym montować kolejne ustroje akustyczne. Nigdy nie jest tak , zeby nie mogło być lepiej😀 . Masz jeszcze sufit. Odpisz, cytując
lpomis Napisano 11 października Napisano 11 października 29 minut temu, rajdek napisał: Wstawiałem zdjęcia wykresów A możesz pokazać te wykresy - w sensie te, które wrzucałeś do czata? Jaki to mikrofon i jaka aplikacja? Odpisz, cytując
Rega Napisano Wtorek o 19:29 Napisano Wtorek o 19:29 (edytowany) Moje ,,maluszki,, dostały buciki, czyli dedykowane standy, z regulacją kąta pochylenia. KEFy, które uważałem za wielkie, teraz przy nich zniknęły🤨. TU widzę, ze dedykowane Edytowano Wtorek o 19:43 przez Rega 12 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Przyszedł czas na trochę nowoczesności w muzeum. 6 2 Odpisz, cytując
Amarok Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Roman, co to za nowoczesność, a tak poza tym...gratulacje, cokolwiek to by nie było. 😁 Odpisz, cytując
Rega Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu (edytowany) No, wiesz - w muzeum i zwykły streemer, to powiew nowoczesności😉 Edytowano 12 godzin temu przez Rega Odpisz, cytując
Amarok Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu W moim poprzednim poście za słowem nowoczesność miał być znak zapytania a nie przecinek. 🙃 Wygooglalem i już wiem😁. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 11 godzin temu, Rega napisał: Przyszedł czas na trochę nowoczesności w muzeum. Roman , oklej go fornirem i wtopi się w resztę gratów 3 Odpisz, cytując
Recommended Posts