BlaBla Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, maciek72 napisał: Dziękuję Filipie za poświęcony czas , gościnę i miłe chwile z muzyką. Ps . Nie posłuchałem żeńskich wokali Dzięki za miłe słowo. Miałem przygotowaną piękną płytę Agi Zaryan, Shirley Horn na pliku DSD i jeszcze wiele innych... SACD Santana Caravanserai puszczony na koniec dnia to po prostu czysta esencja. Też zabrakło. No cóż. Za dużo gadania, za mało grania. No ale jest pretekst się spotkać ponownie. 1 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Traktować , to jako zaproszenie na następny wypad do Poznania ? Tak było w planie jeszcze DSD Odpisz, cytując
Adamo666 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 39 minut temu, maciek72 napisał: Kolega Filip wszystko już powiedział K13 spisze się świetnie w jasnych systemach . Moim zdaniem jest świetnym DAC pod np. telefon i słuchawki. Z moimi Bayerdynamic DT 700x pro jest to sama przyjemność słuchania muzyki. Miałem zupełnie inne wyobrażenie ( przed przybyciem do @BlaBla) o jego ,,jaskini,, I powiem szczerze , że opis , a bycie i zrozumienie tego miejsca odsłuchu , to trzeba tam się znaleźć i posłuchać. Wszystko dopieszczone w każdym szczególe. . Sama czysta przyjemność z czerpania słuchania muzyki. I potwierdza się teza , że Teac lubi się Dali Myślę , że jest z nielicznych szczęśliwców , którzy mogą zapomnieć o gonieniu ,,uszatego,, . Uważam , że może spokojnie odpocząć od poszukiwań ,,lepszego,, i cieszyć się z każdego bita Dziękuję Filipie za poświęcony czas , gościnę i miłe chwile z muzyką. Ps . Nie posłuchałem żeńskich wokali Myślę , że monitory są na wysokości 60-65 cm . Myślę się ? Isoacoustics robi fajne stelaże pod takie monitory Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, Adamo666 napisał: Isoacoustics robi fajne stelaże pod takie monitory Masz na myśli podstawki Isoacoustic Aperta? https://www.tophifi.pl/akcesoria/akcesoria-hi-fi/isoacoustics-aperta.html Edytowano 8 godzin temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 7 godzin temu, maciek72 napisał: Traktować , to jako zaproszenie na następny wypad do Poznania ? Tak było w planie jeszcze DSD To oczywiste! 🙂 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Dnia 13.01.2026 o 20:39, audiowit napisał: A może problem Tomek nie lezy w Twojej inteligencji, tylko Piotr umie liczyć do 2 Za 20 minut ruszam do Piotra , zapytam. @BlaBla przy okazji zerknę na jakim etapie jest Twoje pre. 3 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dnia 11.01.2026 o 11:43, tomek4446 napisał: W moją inteligencje konstruktor raczej nie wierzył U mnie w WBA nie ma żadnego pilota. A może kolega zapomniał wysłać 😉. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 58 minut temu Napisano 58 minut temu @BlaBla @maciek72 bardzo fajnie się czyta w sobotni poranek...w robocie 😁 . Konkretne opisy wrażeń z odsłuchu,czytelne wnioski. A najważniejsze,że zwyczajny forumowy handelek zamienił się w znajomość dwóch pasjonatów muzyki😁. Odpisz, cytując
Amarok Napisano 41 minut temu Napisano 41 minut temu Sebatian masz WBA? Od kolegi zapożyczony? 😀 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 7 minut temu Napisano 7 minut temu Dnia 11.01.2026 o 11:43, tomek4446 napisał: W moją inteligencje konstruktor raczej nie wierzył Tomek, jesteś w awangardzie inteligentów i bystrzaków na tutejszym forum. To powiedziałem ja, zgłoszę się jeśli będę potrzebował coś od Ciebie 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts