Adi777 Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 14 minut temu, Artur Brol napisał: ale ten idealny dzwiek nie musi sie sluchaczowi podobac. Heh, odcinek 5432. Kto twierdzi, że "idealny dźwięk" musi się podobać słuchaczowi? 2 minuty temu, DiBatonio napisał: Skąd ten wniosek? Z filmu na przykład. Głównie od tego momentu: 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 5 minut temu, Adi777 napisał: Z filmu na przykład. Głównie od tego momentu: Aha, bo pan tak powiedział na YT. Albo inny Amir.... 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 No tak, zapomniałem, że jak na YouTube, to nie ma żadnej wartości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 (edytowany) Ten pan twierdzac ze nie ma idealnego glosnika raczej niczego nie odkryl . To jest cos co wszyscy tutaj na tym forum juz wiecie - no ja wiem a od niedawna w tym dopiero siedze . Edytowano 19 marca 2023 przez Artur Brol 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 Oglądałeś do końca? Czy przeczytałeś nagłówek? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 (edytowany) 5 minut temu, Adi777 napisał: No tak, zapomniałem, że jak na YouTube, to nie ma żadnej wartości. Wartość by miało, gdyby to było Twoje. Ale wszędzie jesteś już z tego znany, że wyjeżdżasz z pomiarami i innymi takimi, co kto napisał, co kto pokazał. Bo sam własnej wiedzy i doświadczenia nie masz. Już na AS kilku dawało Ci do zrozumienia, m.in. nielubiany tak przez Was sly30. Edytowano 19 marca 2023 przez DiBatonio 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 2 minuty temu, Adi777 napisał: No tak, zapomniałem, że jak na YouTube, to nie ma żadnej wartości. Nikt chyba tego na mysli nie ma - raczej tylko ze trzeba dobrze to wszystko filtrowac tak jak we wszystkim w zyciu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 17 minut temu, Artur Brol napisał: Dla mnie by znalezsc swoj rodzaj brzmienia nie trzeba niczego mierzyc tylko posluchac kilku zestawow kolumn i tyle. To tak naprawde nie jest raczej takie skomplikowane jak mozna by z calego forum wywnioskowac. Do sklepu jednego .drugiego i trzeciego, posluchac kilku kolumn i jak sie ma szczescie mozliwe ze pomiedzy tmi zestawami bedzie to co sie nam podoba - jesli nie no coz poszukiwania trwaja dalej. Można? No można. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 Ciekawe jak by zrobić statystykę ile obecnie piszących osób na forum jest tak zadowolonych z swojego dźwięku że nie myśli nad żadnymi zmianami w torze audio żeby dalej coś poprawiać bo coś w barwie ich irytuję, bo czasem mam wrażenie że to pętla bez końca heh 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 Przed chwilą, Arko55 napisał: Ciekawe jak by zrobić statystykę ile obecnie piszących osób na forum jest tak zadowolonych z swojego dźwięku że nie myśli nad żadnymi zmianami w torze audio żeby dalej coś poprawiać bo coś w barwie ich irytuję, bo czasem mam wrażenie że to pętla bez końca heh To prawda, często w takich poszukiwaniach łatwo zatoczyć koło. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 (edytowany) 12 minut temu, DiBatonio napisał: Aha, bo pan tak powiedział na YT. Albo inny Amir.... "Piszę zaraz do Konrada, że bzdury plecie i robi wszystkich w bambuko." Co teraz? Rozumiem, że to kolega? Tato, bo Konrad powiedział... Edytowano 19 marca 2023 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 2 minuty temu, Arko55 napisał: Ciekawe jak by zrobić statystykę ile obecnie piszących osób na forum jest tak zadowolonych z swojego dźwięku że nie myśli nad żadnymi zmianami w torze audio żeby dalej coś poprawiać bo coś w barwie ich irytuję, bo czasem mam wrażenie że to pętla bez końca heh Pytanie ile chce zmienić bo ich irytuje, a ile bo im się nudzi, bo lubią zmiany, bo człowiek ciągle czegoś szuka itd itd Faceci lubią kurde sprzęt czy to komputery, auta, czy to audio, whiskey czy cygara no musimy mieć jakiegoś bzika żeby nie zbzikować. Ważne by był pozytywny i nikomu krzywdy nie robił ;). 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 (edytowany) . Edytowano 19 marca 2023 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 (edytowany) 6 minut temu, Adi777 napisał: Piszę zaraz do Konrada, że bzdury plecie i robi wszystkich w bambuko. Nooom to jest hit FB. Początek przygody i DAC za 4 tyś, finalnie skończyło się na 25 tyś chyba że już poszło wyżej to jest siła reklamy DIY za 25 koła 😆 weź to sprzedaj jak cię chęć na zmiany weźmie heheh Edytowano 19 marca 2023 przez Wing0 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 9 minut temu, DiBatonio napisał: Was sly30. Was is das? Sly jeszcze ujdzie. Przynajmniej nie twierdzi, że kable ważniejsze od kolumn i akustyki 😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 8 minut temu, Arko55 napisał: Ciekawe jak by zrobić statystykę ile obecnie piszących osób na forum jest tak zadowolonych z swojego dźwięku że nie myśli nad żadnymi zmianami w torze audio żeby dalej coś poprawiać bo coś w barwie ich irytuję, bo czasem mam wrażenie że to pętla bez końca heh Albo nie ma takich albo ci co sa juz niedlugo nie beda 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 Swoją drogą, ciekawe: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 Ja tego pana gdzies juz widzialem i to nie raz chyba🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 2 minuty temu, J4Z napisał: Który to taki? 🧐 Boeing 747 🤣🤣🤣 Oraz, oczywiście przypadkowo, twórca kabli. Jedno wielkie xDDDDDDDDD 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 A juz nie tlucze? 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 Dobrze bo tak sie nie robi z kobietami zreszta z nikim. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiki2010 Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 19 minut temu, Arko55 napisał: Ciekawe jak by zrobić statystykę ile obecnie piszących osób na forum jest tak zadowolonych z swojego dźwięku że nie myśli nad żadnymi zmianami To ja bym wygrał 😃 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 16 minut temu, Wing0 napisał: musimy mieć jakiegoś bzika żeby nie zbzikować Żeby nie zbziokować, warto poza audio mieć jakieś inne pasje 😉. 6 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 2 minuty temu, J4Z napisał: Ludzie z jedną pasją bzikują, czy to audio tak działa? Myślę, że niektóre pasje są bardziej destrukcyjne dla psychiki niż inne 😉. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 19 marca 2023 Udostępnij Napisano 19 marca 2023 @Adi777 tu nie chodzi o to czy YT czy z innego miejsca. Tu chodzi o to, ze to co gdzieś tam usłyszysz, na jakimś portalu, czy przeczytasz czy teżzanotujesz czy w jakiś inny sposób przyjmie Twoja percepcja to zawsze będzie CZYJEŚ zdanie, a Ty jedynie je podejmiesz. To TY masz zdecydować co lubisz, co sprawia Ci największą przyjemność czy też przy jakim brzmieniu najlepeij Ci się słucha. Czy do tego aby stwierdzić co TY lubisz, potrzebna Ci jest czyjaś opinia? 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts