Rega Napisano 21 maja Udostępnij Napisano 21 maja (edytowany) 1 godzinę temu, Fandiscopolo napisał: Sciaga'' to to czesc dzwieku i dmucha szparami na dole Trafione w PUNKT. A jesli chodzi o wygląd to głośnikowy Fiat Multipla lub Citroen 2 CV. Pomimo wygladu też mają swoich zwolenników. Dlatego schowałem głęboko w piwnicy, żeby nikt nie widział. A pomimo to wstyd jak cholera mieć coś takiego. Edytowano 21 maja przez Rega 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 21 maja Udostępnij Napisano 21 maja Jesli daje radoche ze sluchania, to zaden wstyd. Nie podoba sie komus, trudno. Pan zadowolony, tylko to sie liczy. Chyba ze mowisz o Multipli 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 21 maja Udostępnij Napisano 21 maja 1 minutę temu, Fandiscopolo napisał: papa Ci sie cieszy podczas sluchania A kto tak powiedział? Gra to tak okropnie, ze słuchać się nie chce i uszy więdna. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 21 maja Udostępnij Napisano 21 maja 2 minuty temu, Rega napisał: A kto tak powiedział? Gra to tak okropnie, ze słuchać się nie chce i uszy więdna. Rega byle do zimy i w piec 😆 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 21 maja Udostępnij Napisano 21 maja Problem. Nie mam takiego pieca. Chyba rozpalę ognisko przy najblizszej okazji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 21 maja Udostępnij Napisano 21 maja Wpadnę na kiełbaski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 21 maja Udostępnij Napisano 21 maja (edytowany) 12 minut temu, Fandiscopolo napisał: .Jestem genialny! 😎 Nie wątpię. Ale więcej tu takich. Tak, więc jesli pretendujesz do jakiejś nagrody to musisz się bardziej sprężyć. @Wing0 - zapraszam. Będą grające mocnym basem. Tylnym otworem BR😉 Edytowano 21 maja przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 21 maja Udostępnij Napisano 21 maja 5 minut temu, Wing0 napisał: Rega byle do zimy i w piec Michał , byłem sceptyczny co dźwięku kolumn Romana. Jak je zobaczyłem w jego jaskini mój sceptycyzm wzrósł jeszcze bardziej. Ale jak je usłyszałem ..... Wygląd może zmylić , spodziewałem się typowego estradowego podrasowanego brzmienia , a usłyszałem , spokój , równowagę i niesamowite tło utworów którego nie oddają moje Alteci. A design ? Skuwasz tynk , odkrywasz cegłę , walisz na ścianę za nimi taką fototapetę i jest git Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 21 maja Udostępnij Napisano 21 maja 1 godzinę temu, Fandiscopolo napisał: zrobilbym cos z pretami, O jakich prętach piszesz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A... Napisano 22 maja Udostępnij Napisano 22 maja Dnia 29.04.2024 o 17:22, tomek4446 napisał: Musiałbym posłuchać. QLN-y zrobiły na mnie niesamowite wrażenie. I to trzy razy ! Jak wszystko dobrze pójdzie niedługo znowu ich posłucham. W sumie do Pabianic mogę się przejechać , za ułamek ceny QLN-ów , tak samo powiadasz ? Tomku udało ci się je ponownie odsłuchać? Audio-Connect czy inne miejsce? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 22 maja Udostępnij Napisano 22 maja 13 godzin temu, Rega napisał: O jakich prętach piszesz? Chodzi mi o prowadnice(gwinty )dla nakrętek do ustawiania wysokości tuby. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 22 maja Udostępnij Napisano 22 maja Z tego co pamiętam ,to drewno . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 22 maja Udostępnij Napisano 22 maja 24 minuty temu, A... napisał: Tomku udało ci się je ponownie odsłuchać? Audio-Connect Udało i nawet je pozwoliłem sobie zakupić QLN ONE . Dopóki ich prawidłowo nie ustawię , wstrzymam się od ostatecznej recenzji. 9 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 22 maja Udostępnij Napisano 22 maja Roman, jestem pod wrażeniem odrestaurowania kolumn. Komu w obecnych czasach by siec chciało poświecić tyle czasu i środków na taki efekt końcowy? Renowacja na pewno nie trwała kilka dni...Jak dla mnie super! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 22 maja Udostępnij Napisano 22 maja Te QLN mają coś z JMR 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 22 maja Udostępnij Napisano 22 maja (edytowany) 58 minut temu, tomek4446 napisał: Dopóki ich prawidłowo nie ustawię , wstrzymam się od ostatecznej recenzji. Czekam cierpliwie i na pewno nie ja jeden. Przy okazji: ładne są, a przynajmniej ja lubię takie naturalne forniry i konkretne kanciaste bryły. Vintage z lekką nutką futurystyczną? Edytowano 22 maja przez Rafał S 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 22 maja Udostępnij Napisano 22 maja 16 minut temu, Dedal napisał: Te QLN mają coś z JMR Tak no , nie do końca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 22 maja Udostępnij Napisano 22 maja @tomek4446 No i zdjęcie wreszcie w odpowiednim wątku… a i jeszcze jedno, jak chcesz ten prestiż, to propozycja ciągle aktualna… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 22 maja Udostępnij Napisano 22 maja 48 minut temu, MarcKrawczyk napisał: a i jeszcze jedno, jak chcesz ten prestiż A , coś bliżej ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 22 maja Udostępnij Napisano 22 maja Dnia 29.04.2024 o 17:47, MarcKrawczyk napisał: tomek4446 a nie taniej będzie zainwestować w te z olx https://www.olx.pl/d/oferta/szwedzkie-kolumny-qln-model-one-CID99-IDSsUGL.html a ja ci ten napis prestiż domaluję... @tomek4446 O to mi chodziło… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 22 maja Udostępnij Napisano 22 maja 7 godzin temu, Dedal napisał: Z tego co pamiętam ,to drewno . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 22 maja Udostępnij Napisano 22 maja @Fandiscopolo - Buk toczony. Podobnie jak czarne narożne listwy. Jeśli dla Ciebie to pręty to ja odpadam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 22 maja Udostępnij Napisano 22 maja @FandiscopoloRozmowa z Tobą to młócenie plew (jak to określił Pawlak w Samych swoich). Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 23 maja Udostępnij Napisano 23 maja @Fandiscopolo żeś błysną jak twoja ulubiona kapela na zjeździe kmieciów w twojej wsi, aż mnie oślepiło 😵💫 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 23 maja Udostępnij Napisano 23 maja Nom taki blask od ciebie wali uhhhh Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts