gienas Napisano 21 października 2023 Udostępnij Napisano 21 października 2023 Powiadamianie naprawione Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 21 października 2023 Udostępnij Napisano 21 października 2023 Właśnie, dziękuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 2 kwietnia Udostępnij Napisano 2 kwietnia W związku z nasilającym się hejtem w temacie ******** postanowiliśmy go zablokować i ukryć. Czas zakończyć wojny polsko polskie przynajmniej u nas na forum. Czara goryczy przelała się gdy przeczytałem bardzo nieprzychylne komentarze do konkretnej grupy społecznej. Nie ma tu miejsca na szerzenie uprzedzeń i dyskryminacji. Pozdrawiam. Mariusz 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 2 kwietnia Udostępnij Napisano 2 kwietnia 4 minuty temu, MariuszZ napisał: W związku z nasilającym się hejtem w temacie ******** postanowiliśmy go zablokować i ukryć. Pozwalam sobie zaprotestować. Raz, że temat jest znakiem czasu, dwa, iż zebrano w nim wiele wartościowych faktów, przemyśleń i interpretacji. Ma wartość historyczną, dokumentacyjną i informacyjną. Należy to uszanować. Moim zdaniem należy usunąć wpisy dyskryminujące, ewentualnie zablokować możliwość dalszego pisania, ale sam wątek pozostawić widzialnym. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 2 kwietnia Udostępnij Napisano 2 kwietnia 6 minut temu, Kraft napisał: Pozwalam sobie zaprotestować Przedyskutujemy propozycję. Do mnie Twoje argumenty przemawiają ale decyzja nie należy tylko do mnie. Pozdrawiam. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 2 kwietnia Udostępnij Napisano 2 kwietnia (edytowany) Wyobraźmy sobie, że za 20 lat jakiś doktorant politologii będzie robił kwerendę na temat wyborów 2024. I co? Wyjdzie mu, że ruchu ośmiu gwiazd nie było, a PiS przegrał właściwie nie wiadomo dlaczego. No nie można takich tematów usuwać i już. Nie wolno niszczyć źródeł wiedzy historycznej! Edytowano 2 kwietnia przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 2 kwietnia Udostępnij Napisano 2 kwietnia 5 godzin temu, Kraft napisał: Pozwalam sobie zaprotestować. 5 godzin temu, MariuszZ napisał: Przedyskutujemy propozycję. No dobra. Wersal się skończył. Gdzie jest kurna wątek ... no Wy już wiecie jaki !!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 2 kwietnia Udostępnij Napisano 2 kwietnia 7 godzin temu, Kraft napisał: Moim zdaniem należy usunąć wpisy dyskryminujące, ewentualnie zablokować możliwość dalszego pisania, ale sam wątek pozostawić widzialnym. 6 godzin temu, Kraft napisał: Wyobraźmy sobie, że za 20 lat jakiś doktorant politologii będzie robił kwerendę na temat wyborów 2024. I co? Wyjdzie mu, że ruchu ośmiu gwiazd nie było, a PiS przegrał właściwie nie wiadomo dlaczego. No nie można takich tematów usuwać i już. Nie wolno niszczyć źródeł wiedzy historycznej! Ja krótko od siebie, podzielam to co powyżej napisał Kraft. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 kwietnia Udostępnij Napisano 2 kwietnia Przywrocic wszystko, ewentualnie najciezsze odcinki usunac. Inaczej strajkujemy 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 4 kwietnia Udostępnij Napisano 4 kwietnia @Redakcja AUDIO, co słychać w temacie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 5 kwietnia Udostępnij Napisano 5 kwietnia @Kraft jak widać to śliski temat 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 7 kwietnia Udostępnij Napisano 7 kwietnia Dawno tam nie zagladałem. Nie wiem czy byl dyskryminujacy. Raczej byl ostry. Ale taka też byla sytuacja spoleczna. Jesli kogoś poniosło, to czasowego bana, a temat przywrócić. Min dla tych argumentow, ktorych uzyl Kraft. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 14 maja Udostępnij Napisano 14 maja @Redakcja AUDIO nie dostaje wszystkich powiadomień o postach w tematach obserwowanych 🤷♂️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 14 maja Udostępnij Napisano 14 maja (edytowany) Podobno mają jakies problemy. Jak widać wciąż nie udało się ich rozwiązać. Też otrzymuje tylko niewielką część powiadomień. Edytowano 14 maja przez Artur Brol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 14 maja Autor Udostępnij Napisano 14 maja Kurcze, niedobrze. Klikałam i dostałam cynk, że dochodzą, ale się okazuje, że niekoniecznie Zgłoszę chłopakom. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 15 maja Autor Udostępnij Napisano 15 maja Cześć, powinno być już dobrze, dajcie znać. Miłego dnia Ola 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 15 maja Udostępnij Napisano 15 maja Teraz przychodzą.ale miliony 🤭. Mam nadzieję że się uspokoi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 15 maja Udostępnij Napisano 15 maja Jak by tak procenty doliczali na oszczednosciowych katach, jak te powiadomienia teraz przychodza 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts