Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

dokładnie, to ..... może.... do odkurzania...nagranie "Strid" z płyty GoGo Penguin A Humdrum Star

Dnia 5.02.2019 o 20:38, audiowit napisał:

Z całego serca polecam Sinikka Langeland   The Half-Finished Heaven

Przesłuchałem parę, i nie, to nie dla mnie i jen język.

Musiałem przywrócić starszy sterownik Nvidi, nowy się wykrzacza. To może Norah Jones?

Napisano (edytowany)

Sola scriptura

Fani progressiva na pewno znają, a jak ktoś nie kojarzy to koniecznie do przesłuchania. Skład wymarzony: Portnoy, Gilmour i oczywiście Neal Morse. Cała płyta bardzo urozmaicona, ale przyjemna w odbiorze. Online chyba nigdzie nie ma (oprócz YT).

IMG_20190218_101939.thumb.png.4b9fca14c453783a4510b97ec0221fba.png

Jak komuś się nie chce calego słuchać, to chociaż solówka Gilmoura od 27minuty. Bajka.

Edytowano przez Jacob_sSs
Napisano

@Fortepiano w takim razie polecam Ci równie piękne dzieło innego słynnego kompozytora, Jamesa Newtona Howarda, muzykę  z filmu "Krwawy diament". Film jest świetny, ale muzyka jeszcze lepsza. Broni się sama. Dla mnie to jeden z najlepszych soundtracków ever.

Blood_diamond.jpg

Napisano (edytowany)

Zrewanżuje się muzyką do filmu K2 która nie jest tak znana jak inne produkcje Hansa Zimmera a jest bardzo dobra. W ciekawych kompozycjach połączył tu brzmienia orkiestrowe z gitarą elektryczną i współczesną perkusją.

41Z3GPF6TZL.jpg.e753866532374490cadf073375547a6a.jpg

Edytowano przez Fortepiano