Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
[mention=53830]dorsz[/mention] serio nieznałeś platform streamingowych z muzyką.
Coś tam słyszałem, oczywiście. Ale czy na którejś z tych platform będę miał wszystko? No, nie ogarniam tego.
Napisano
29 minut temu, dorsz napisał:
2 godziny temu, Były-Forumowicz napisał:
[mention=53830]dorsz[/mention] serio nieznałeś platform streamingowych z muzyką.

Coś tam słyszałem, oczywiście. Ale czy na którejś z tych platform będę miał wszystko? No, nie ogarniam tego.

Dzik? 🤪

Napisano

Chyba najlepiej samemu spróbować bo każdy ceni coś innego - wygodny dostęp, system podpowiedzi, dużą bibliotekę, sposób organizacji, interfejs. No i przede wszystkim jakość - trzeba samemu ocenić.

Na zachętę każdy serwis oferuje darmowy okres próbny (tylko trzeba zrezygnować przed jego upływem, jeśli nie spełni naszych oczekiwań).

Ja przerobiłam Spotify, Tidal, Deezer, a od paru dni Apple Music i zdecydowanie najbardziej podoba mi się Deezer, zaraz za nim Spotify (choć sarkają, że słaba jakość).

Tidal ma bardzo słabą bibliotekę, Apple na razie mam za krótko.

Co do tego czy jest tam wszystko - niestety nie, w żadnym z serwisów.

Napisano
2 godziny temu, HQ150 napisał:

Ukazał się album laureatki Międzynarodowego Konkursu Wokalnego im. Sarah Vaughan z 2019 r. Tak aksamitnego głosu dawno nie słyszałem.

Na odreagowanie po aksamicie