Rega Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Miałem okazję słuchać na żywo w 2000 r w Szczecinie (Dąbiu). Na koncercie ponad 300 tys osób (w tym moja skromna osoba) 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 16 minut temu, soberowy napisał: Sprawdziłem, według discogs mam dwie z 1983, dwanaście z 1984. Wracając do albumu Forever Young, jednym słowem - zajebisty. Mogę go polecić każdemu, bez względu na gust muzyczny. Słucham od dziecka . 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu (edytowany) 2 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: dziś mijają 42 lata od wydania przez grupę Marillion debiutanckiego, studyjnego albumu ,,Script For A Jester's Tear" Script for a Jester's Tear is the debut studio album by British neo-prog band Marillion, released in the United Kingdom on 14 March 1983 by EMI Records. Edytowano 22 godziny temu przez pairtick 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Tego dnia w 1983 roku ukazał się "Let's Dance" - tytułowy singiel 15 albumu studyjnego Davida Bowiego. Wyprodukowany przez Nile'a Rodgersa, stał się jednym z najlepiej sprzedających się utworów Bowiego. Pod koniec mamy „truskaweczkę na torcie” - solo gitarowe Steviego Raya Vaughana… 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coyote Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Witam, Postanowiłem będąc w pracy na spacerze przesłuchać najnowszy album "The Overview" Stevena Wilsona. Pierwsze wrażenia pozytywne, jeden utwór nie spasował mi na tym albumie. Tak utwór ten przypomina mi klimat "The Future Bites" i nie wkomponował mi się w ten album zbytnio. Co do całości, uważam że jest dobrze być może podobnie klimatycznie jak w wcześniejsze wydanie "The Harmony Codex". To takie moje pierwsze odczucia, jak wiemy one często okazują się mylące. A jakie są fasze pierwsze opinie ? "The Overview" Steven Wilson https://tidal.com/browse/album/422390713?u Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Gondwana Records, podobnie jak ECM postawiła na dość jednorodny styl grania ale i spójność graficzną wydawnictw. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 42 minuty temu Udostępnij Napisano 42 minuty temu Chyba już mamy zwycięzców najbliższej eurowizji… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 39 minut temu Udostępnij Napisano 39 minut temu Tych nie ogladalem jeszcze, ale z tego co widze to poziom z roku na rok, jest nizszy. Tak jakby nie chodzilo o piosenke, tylko , kto sie najbardziej wyglupi lub przebierze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 27 minut temu Udostępnij Napisano 27 minut temu Jest moc. https://tidal.com/track/127742969?u Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts