misiekx Napisano wczoraj o 15:16 Napisano wczoraj o 15:16 6 godzin temu, Rafał S napisał: ! Dla mnie ( i chyba dla wielu) to ich najlepszy album Dokładnie 👍👍👍 Odpisz, cytując
Jacch Napisano wczoraj o 18:50 Napisano wczoraj o 18:50 (edytowany) 7 godzin temu, pairtick napisał: A to mnie Qobuz przywitał nową płytą. W Tidalu to już stary znajomy od lipca tego roku Edytowano wczoraj o 18:51 przez Jacch Odpisz, cytując
pairtick Napisano wczoraj o 20:01 Napisano wczoraj o 20:01 (edytowany) 1 godzinę temu, Jacch napisał: W Tidalu to już stary znajomy od lipca tego roku Ja Qobuza dopiero od niedawna mam i tak sobie kliknąłem nowości z bluesa. Tak się bawię na razie 😇 Edytowano wczoraj o 20:04 przez pairtick Odpisz, cytując
Jacch Napisano wczoraj o 20:33 Napisano wczoraj o 20:33 31 minut temu, pairtick napisał: Ja Qobuza dopiero od niedawna mam i tak sobie kliknąłem nowości z bluesa. I faktycznie lepiej niż Tidal? bo opinie znam różne. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu 1 godzinę temu, Jacch napisał: I faktycznie lepiej niż Tidal? bo opinie znam różne. Qobuz to mój pierwszy i jedyny streaming. Kupiłem na rok z góry, z pierwszym miesiącem gratis, i nie narzekam. 1 Odpisz, cytując
gienas Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu W pierwszej chwili - jakie dziwne wydanie Odpisz, cytując
Bogusław 66 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 39 minut temu, gienas napisał: W pierwszej chwili - jakie dziwne wydanie Zapewne przez docisk. Odpisz, cytując
Recommended Posts