Gość Napisano 9 lipca 2021 Udostępnij Napisano 9 lipca 2021 34 minuty temu, tomek4446 napisał: Przypomnę coś co jeszcze nie tak dawno było hitem , a płyta osiągała zawrotne ceny Sama płyta może nie byłaby taka droga. Ale, że wydana w takiej oprawie, z animacją i dźwiękiem w opakowaniu... Fajny gadżet z CD Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 9 lipca 2021 Udostępnij Napisano 9 lipca 2021 Świetny ten Tool, ale chyba nie ma (oficjalnej) wersji winylowej. A szkoda. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 lipca 2021 Udostępnij Napisano 9 lipca 2021 11 minut temu, JohnDoe napisał: Fajny gadżet z CD O tym , właśnie pisałem. Ludziska się zabijali za tym wydaniem , cena była z kosmosu i u nas mimo że szał minął nadal tanio nie jest. No, ale jak fani czekali 13 lat na płytę to muszą zapłacić https://www.empik.com/fear-inoculum-tool,p1231831878,muzyka-p Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 9 lipca 2021 Udostępnij Napisano 9 lipca 2021 Wprowadzamy się w nastrój Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 9 lipca 2021 Udostępnij Napisano 9 lipca 2021 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: jakoś tak mało rockowe to tegoroczne męskie granie... Chyba zmiana warty? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 10 lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 lipca 2021 (edytowany) 9 godzin temu, JaZz napisał: E tam, za przeproszeniem, pierdzielisz moim zdaniem. Aha, spoko, a jakie znasz zespoły z tych wspomnianych przeze mnie scen? Znasz ich muzykę? Wątpię. Edytowano 10 lipca 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 10 lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 lipca 2021 (edytowany) Właśnie się skończyło, a szkoda, bo płyta naprawdę daje radę, i to bardzo, a okładka jest jedną z najlepszych, jakie ostatnio widziałem. Edytowano 10 lipca 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 10 lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 lipca 2021 (edytowany) 6 godzin temu, JaZz napisał: Od pierwszego usłyszenia baaardzo na tak. Tu cała playlista Edytowano 10 lipca 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 10 lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 lipca 2021 2 godziny temu, Adi777 napisał: Właśnie się skończyło Dobrze, że nie wpada w ucho. To by było jakbym pół dnia posępnie nuciła ;). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 10 lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 lipca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 10 lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 lipca 2021 1 godzinę temu, Asia napisał: Dobrze, że nie wpada w ucho. To by było jakbym pół dnia posępnie nuciła ;). Dobrze, że nie wpada, bo taka muzyka nie ma wpadać w ucho Ma kreować odpowiedni nastrój, atmosferę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 10 lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 lipca 2021 Dzisiaj znów , nie liczę już który raz, wróciłem do płyty Raz Dwa Trzy " Młynarski " , chyba nigdy mi się nie znudzi A tu fragment Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 10 lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 lipca 2021 Oooo, też lubię. Bardzo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 10 lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 lipca 2021 Koncertowy album szwedzkiego zespołu Arbete & Fritid, który łączył muzykę rockową, jazzową, folkową i psychodeliczną, grając przy tym w sposób improwizacyjny. Nie kupili mnie tym albumem, ale sprawdzę ich najbardziej znaną płytę, z 1973 roku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekko Napisano 10 lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 lipca 2021 (edytowany) Edytowano 10 lipca 2021 przez slawekko Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 10 lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 lipca 2021 Tak dla odprężenia , Maleńczuk śpiewa Johnny Casha Maleńczuk radzi sobie też z Młynarskim. Inna interpretacja niż Raz Dwa Trzy ale też lubię tą płytkę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 lipca 2021 Skoro jesteśmy przy Polskich wykonawcach proponuję posłuchać tych dwóch Panów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 10 lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 lipca 2021 👍👍👍 Nowa płyta 13 sierpnia. https://youtu.be/M7MoQfpTDrU To oczywiście nie z nowej płyty. I w wersji Raz Dwa Trzy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cezary Mikołajczyk Napisano 10 lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 lipca 2021 (edytowany) Dnia 5.07.2021 o 14:01, Adi777 napisał: Słucha ktoś z Was muzyki z gier? Tak. Edytowano 10 lipca 2021 przez Cezary Mikołajczyk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 10 lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 lipca 2021 Dla mnie wersja Edmunda Fettinga Nim wstanie dzień chyba pozostanie niedościgniona. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 10 lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 lipca 2021 (edytowany) Ponad rok temu, w czasie lockdownu, miałam kompletnego hopla na punkcie tej piosenki, w każdym możliwym wykonaniu. Dzielny mąż, bo ja wtedy dużo śpiewałam. Edytowano 10 lipca 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 10 lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 lipca 2021 ... no może jeszcze wersja Soyki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 10 lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 lipca 2021 (edytowany) Organek by mógł to dla mnie zaśpiewać. Edytowano 10 lipca 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 10 lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 lipca 2021 (edytowany) Ciekaw jestem co się dzieje z Mają Gawłowską Edytowano 10 lipca 2021 przez MobyDick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 lipca 2021 29 minut temu, MobyDick napisał: Dla mnie wersja Edmunda Fettinga Nim wstanie dzień chyba pozostanie niedościgniona. Z tym się muszę zgodzić 👍 6 minut temu, MobyDick napisał: Ciekaw jestem co się dzieje z Mają Gawłowską Moby Ty to chyba lubujesz się w damskich wokalach 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts