Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
34 minuty temu, tomek4446 napisał:

Przypomnę coś co jeszcze nie tak dawno było hitem , a płyta osiągała zawrotne ceny

Sama płyta może nie byłaby taka droga. Ale, że wydana w takiej oprawie, z animacją i dźwiękiem w opakowaniu...      Fajny gadżet z CD

Napisano (edytowany)
9 godzin temu, JaZz napisał:

E tam, za przeproszeniem, pierdzielisz moim zdaniem.

Aha, spoko, a jakie znasz zespoły z tych wspomnianych przeze mnie scen? Znasz ich muzykę? Wątpię.

Edytowano przez Adi777
Napisano (edytowany)

Właśnie się skończyło, a szkoda, bo płyta naprawdę daje radę, i to bardzo, a okładka jest jedną z najlepszych, jakie ostatnio widziałem.

Edytowano przez Adi777
Napisano
1 godzinę temu, Asia napisał:

Dobrze, że nie wpada w ucho. To by było jakbym pół dnia posępnie nuciła ;).

Dobrze, że nie wpada, bo taka muzyka nie ma wpadać w ucho ;) Ma kreować odpowiedni nastrój, atmosferę.

Napisano

Koncertowy album szwedzkiego zespołu Arbete & Fritid, który łączył muzykę rockową, jazzową, folkową i psychodeliczną, grając przy tym w sposób improwizacyjny. Nie kupili mnie tym albumem, ale sprawdzę ich najbardziej znaną płytę, z 1973 roku.

Napisano (edytowany)

Ponad rok temu, w czasie lockdownu, miałam kompletnego hopla na punkcie tej piosenki, w każdym możliwym wykonaniu.

Dzielny mąż, bo ja wtedy dużo śpiewałam.

Edytowano przez Asia
Napisano
29 minut temu, MobyDick napisał:

Dla mnie wersja Edmunda Fettinga Nim wstanie dzień chyba pozostanie niedościgniona.

Z tym się muszę zgodzić 👍 

6 minut temu, MobyDick napisał:

Ciekaw jestem co się dzieje z Mają Gawłowską

Moby Ty to chyba lubujesz się w damskich wokalach 😉