Adi777 Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 4 minuty temu, JaZz napisał: Postaram się odsłuchać, bo zabrzmiało bardzo ciekawie dla mnie. Ja wczoraj posłuchałem jakieś 20 minut, i wypadło bardzo pozytywnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 1 minutę temu, Adi777 napisał: Ja wczoraj posłuchałem jakieś 20 minut, i wypadło bardzo pozytywnie. a z czego słuchałeś ? bo na spotyfaju tego nie ma Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 Przed chwilą, Fafniak napisał: a z czego słuchałeś ? bo na spotyfaju tego nie ma YouTube. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 1 minutę temu, JaZz napisał: O cholercia, w takim razie pewnie trzeba będzie zawitać na zatoce, arrr. Chomika nie masz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 fakt - nie wiem jak szukałem 1 godzinę temu, JaZz napisał: Mam, ale to ostateczność, warez > torrki > chomik. Z resztą nvmd, bo: https://lowtheband.bandcamp.com/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 https://thedeadsouth.bandcamp.com/ za niewielkie pieniądze kupujesz płytę "bezpośrednio" od zespołu myślę ze dead south wyląduje na moim dysku juz za chwilę natomiast low... trochę monotonne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 Avant-Folk, Experimental, Psychedelic Folk, Japanese Folk Music, Choral, Gamelan, Kecak, Ritual Ambient, Psychedelic Rock, Avant-Prog. Brzmi ciekawie 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 Słaba jakość, ale na Spotify brak... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 Ja widzę na Spotify. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 6 minut temu, Asia napisał: Ja widzę na Spotify. Fakt, przeoczyłem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 1 minutę temu, JaZz napisał: Z czego ta radość? 😋 Tak w ogóle, to dzisiaj założyłem konto na Spotify, i wyszukiwarka jest, moim zdaniem, trochę dziwna. Skoro wpisałem nazwę zespołu, nazwę płyty i rok wydania, to powinno się pojawić jako pierwsze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 Niedoskonałe są wyszukiwarki co w dużej mierze wynika z niepoprawnie wprowadzonych do bazy danych informacji . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 Duch i ciąg dalszy - Innocence Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 (edytowany) Edytowano 18 lipca 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 Dwaj panowie od maneater-a Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stream Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 Oooo👌👍😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 To nie ja, to mąż 😁. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 Alphaville - Forever Young, jakieś dwa tygodnie pobrałem to na telefon. 1984, ehh, kiedy to było, byłem wtedy młody, piękny i... biedny 😜, od czasu do czasu wracam muzycznie do tamtych czasów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 17 minut temu, Asia napisał: To nie ja, to mąż 😁. Pozdrowienia , moje ulubione lata 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 (edytowany) 10 minut temu, Amarok napisał: Alphaville (...) 1984, ehh, kiedy to było, byłem wtedy młody, piękny i... biedny 😜 Bardzo fajnie brzmiało z lampą EL34 Line Magnetic. W trakcie nastąpiła opowieść o kasetach Maxwell kupowanych w Pewexie za $. Edytowano 18 lipca 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts