Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Od przyszłego tygodnia firma robi 2 tygodnie "stop" i wszyscy na urlop. A to oznacza że najbliższy piątek to deadline na wszystko... Melisa na śniadanie, obiad i kolację. Muszę się czasem odmóżdżyć. ;)

Napisano
1 godzinę temu, Adi777 napisał:

Ja już teraz nie patrzę na gatunek, 

Ja słucham różnej muzyki , za chłopaka ostro balowałem więc , muzyka taneczna i typowo rozrywkową nie jest mi obca 😁 a na Blomqvista trafiłem przypadkiem z rok temu i mi podszedł . Pzdr

Napisano
1 godzinę temu, Dedal75 napisał:

Ja słucham różnej muzyki

Ja też, szczególnie ostatnio, chociaż, przynajmniej na razie, i tak najbardziej lubię i cenię jazz, jazz-rock/fusion i rock - tu głównie progresywny. Gatunki słuchane przeze mnie ostatnio traktuję bardziej jako ciekawostkę, nie powiem, ciekawą i fajną, ale to nie jest moje główne danie 😉 Niemniej, warto posłuchać płyt, które były w jakimś stopniu ważne i wpływowe, nawet jeśli się nam nie podobały, albo nie do końca nam podeszły. Takie doświadczenie po prostu wzbogaca.

Napisano
6 godzin temu, Adi777 napisał:

Takie doświadczenie po prostu wzbogaca.

Jestem pełna podziwu dla konsekwencji, z jaką zapoznajesz się z kolejnymi etapami współczesnej muzyki rozrywkowej (nie znalazłam lepszego określenia). I nie ma, że boli, zawsze potrafisz znaleźć coś godnego pochwały/uwagi.

Napisano (edytowany)
8 godzin temu, Asia napisał:

Jestem pełna podziwu dla konsekwencji, z jaką zapoznajesz się z kolejnymi etapami współczesnej muzyki rozrywkowej (nie znalazłam lepszego określenia). I nie ma, że boli, zawsze potrafisz znaleźć coś godnego pochwały/uwagi.

Tak wychodzi 😁 Jutro chyba zakończę przygodę z post-punkiem, oczywiście nie na zawsze, ale z tych najważniejszych wykonawców będę miał raczej większość przesłuchanych. Bardzo interesująca muzyka, nawet, jeśli być może w większości nie składająca się z mega uzdolnionych pod względem umiejętności instrumentalnych muzyków, to nadrabiająca klimatem czy kreatywnością.

Edytowano przez Adi777
Napisano
Przed chwilą, slaw0001 napisał:

A ja jak najbardzie pełen niczym nieskrępowanej, bezinteresownej, zawistnej zazdrości, bo skąd @Adi777 ma na to czas? 😜

Bycie Prezesem ma swoje uroki 😉😄

A tak serio, to zaczynam pracę bardzo wcześnie, bo już od pierwszej rano, czyli właściwie w nocy, i przez to jestem w domu o około 10:30, więc sporo czasu na muzykę zostaje 😉

Napisano (edytowany)
21 godzin temu, gienas napisał:

Jeff, Joss i gdzie tylko da się szyje na basie Tall

👍
w serwisach streamingowych jako People Get Ready (live)

Edytowano przez Asia
Napisano
9 godzin temu, Adi777 napisał:

Bycie Prezesem ma swoje uroki 😉😄

A tak serio, to zaczynam pracę bardzo wcześnie, bo już od pierwszej rano, czyli właściwie w nocy, i przez to jestem w domu o około 10:30, więc sporo czasu na muzykę zostaje 😉

Ale kiedyś też trzeba i spać, poza tym człowiek nie samą muzyką żyje 😉, ale kontynuuj dalej, jak widać każdy cos dla siebie ciekawego znajdzie. 🙂 

Napisano
3 godziny temu, Amarok napisał:

Ale kiedyś też trzeba i spać, poza tym człowiek nie samą muzyką żyje 😉, ale kontynuuj dalej, jak widać każdy cos dla siebie ciekawego znajdzie. 🙂 

Spać śpię codziennie, ale nie powiem, czasami zbyt krótko, zdarza mi się zasiedzieć z muzyką 😉 Muzyka to moja miłość, także wiesz 😁