Asia Napisano 21 lipca 2021 Udostępnij Napisano 21 lipca 2021 Masz dziś szereg telekonferencji pod rząd 😉? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 21 lipca 2021 Udostępnij Napisano 21 lipca 2021 Od przyszłego tygodnia firma robi 2 tygodnie "stop" i wszyscy na urlop. A to oznacza że najbliższy piątek to deadline na wszystko... Melisa na śniadanie, obiad i kolację. Muszę się czasem odmóżdżyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 21 lipca 2021 Udostępnij Napisano 21 lipca 2021 Reklama rewelacyjna. Z braku laku psiknęłam się Kenzo Jungle. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 21 lipca 2021 Udostępnij Napisano 21 lipca 2021 1 godzinę temu, Adi777 napisał: Ja już teraz nie patrzę na gatunek, Ja słucham różnej muzyki , za chłopaka ostro balowałem więc , muzyka taneczna i typowo rozrywkową nie jest mi obca 😁 a na Blomqvista trafiłem przypadkiem z rok temu i mi podszedł . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 21 lipca 2021 Udostępnij Napisano 21 lipca 2021 1 godzinę temu, Dedal75 napisał: Ja słucham różnej muzyki Ja też, szczególnie ostatnio, chociaż, przynajmniej na razie, i tak najbardziej lubię i cenię jazz, jazz-rock/fusion i rock - tu głównie progresywny. Gatunki słuchane przeze mnie ostatnio traktuję bardziej jako ciekawostkę, nie powiem, ciekawą i fajną, ale to nie jest moje główne danie 😉 Niemniej, warto posłuchać płyt, które były w jakimś stopniu ważne i wpływowe, nawet jeśli się nam nie podobały, albo nie do końca nam podeszły. Takie doświadczenie po prostu wzbogaca. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 21 lipca 2021 Udostępnij Napisano 21 lipca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 21 lipca 2021 Udostępnij Napisano 21 lipca 2021 A ja od znajomego dostałem plik z albumem Sophie i mnie wciągnęło: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 21 lipca 2021 Udostępnij Napisano 21 lipca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 21 lipca 2021 Udostępnij Napisano 21 lipca 2021 6 godzin temu, Adi777 napisał: Takie doświadczenie po prostu wzbogaca. Jestem pełna podziwu dla konsekwencji, z jaką zapoznajesz się z kolejnymi etapami współczesnej muzyki rozrywkowej (nie znalazłam lepszego określenia). I nie ma, że boli, zawsze potrafisz znaleźć coś godnego pochwały/uwagi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 21 lipca 2021 Udostępnij Napisano 21 lipca 2021 Jeff, Joss i gdzie tylko da się szyje na basie Tall Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 21 lipca 2021 Udostępnij Napisano 21 lipca 2021 (edytowany) 8 godzin temu, Asia napisał: Jestem pełna podziwu dla konsekwencji, z jaką zapoznajesz się z kolejnymi etapami współczesnej muzyki rozrywkowej (nie znalazłam lepszego określenia). I nie ma, że boli, zawsze potrafisz znaleźć coś godnego pochwały/uwagi. Tak wychodzi 😁 Jutro chyba zakończę przygodę z post-punkiem, oczywiście nie na zawsze, ale z tych najważniejszych wykonawców będę miał raczej większość przesłuchanych. Bardzo interesująca muzyka, nawet, jeśli być może w większości nie składająca się z mega uzdolnionych pod względem umiejętności instrumentalnych muzyków, to nadrabiająca klimatem czy kreatywnością. Edytowano 21 lipca 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 22 lipca 2021 Udostępnij Napisano 22 lipca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 22 lipca 2021 Udostępnij Napisano 22 lipca 2021 No, w końcu po pracy, można posłuchać muzyki. Szkoda tylko, że przeziębienie dopadło 🤧 This Heat - "This Heat" (1979) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 22 lipca 2021 Udostępnij Napisano 22 lipca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 22 lipca 2021 Udostępnij Napisano 22 lipca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 22 lipca 2021 Udostępnij Napisano 22 lipca 2021 22 godziny temu, Asia napisał: Jestem pełna podziwu dla A ja jak najbardzie pełen niczym nieskrępowanej, bezinteresownej, zawistnej zazdrości, bo skąd @Adi777 ma na to czas? 😜 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 22 lipca 2021 Udostępnij Napisano 22 lipca 2021 Przed chwilą, slaw0001 napisał: A ja jak najbardzie pełen niczym nieskrępowanej, bezinteresownej, zawistnej zazdrości, bo skąd @Adi777 ma na to czas? 😜 Bycie Prezesem ma swoje uroki 😉😄 A tak serio, to zaczynam pracę bardzo wcześnie, bo już od pierwszej rano, czyli właściwie w nocy, i przez to jestem w domu o około 10:30, więc sporo czasu na muzykę zostaje 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 22 lipca 2021 Udostępnij Napisano 22 lipca 2021 (edytowany) 21 godzin temu, gienas napisał: Jeff, Joss i gdzie tylko da się szyje na basie Tall 👍 w serwisach streamingowych jako People Get Ready (live) Edytowano 22 lipca 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 22 lipca 2021 Udostępnij Napisano 22 lipca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 22 lipca 2021 Udostępnij Napisano 22 lipca 2021 https://youtu.be/Lz-4UCzxV_g Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 22 lipca 2021 Udostępnij Napisano 22 lipca 2021 9 godzin temu, Adi777 napisał: Bycie Prezesem ma swoje uroki 😉😄 A tak serio, to zaczynam pracę bardzo wcześnie, bo już od pierwszej rano, czyli właściwie w nocy, i przez to jestem w domu o około 10:30, więc sporo czasu na muzykę zostaje 😉 Ale kiedyś też trzeba i spać, poza tym człowiek nie samą muzyką żyje 😉, ale kontynuuj dalej, jak widać każdy cos dla siebie ciekawego znajdzie. 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 23 lipca 2021 Udostępnij Napisano 23 lipca 2021 3 godziny temu, Amarok napisał: Ale kiedyś też trzeba i spać, poza tym człowiek nie samą muzyką żyje 😉, ale kontynuuj dalej, jak widać każdy cos dla siebie ciekawego znajdzie. 🙂 Spać śpię codziennie, ale nie powiem, czasami zbyt krótko, zdarza mi się zasiedzieć z muzyką 😉 Muzyka to moja miłość, także wiesz 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 23 lipca 2021 Udostępnij Napisano 23 lipca 2021 14 godzin temu, Asia napisał: 👍 w serwisach streamingowych jako People Get Ready (live) Ciekawe czy słuchacze ( dzisiejsi ) wiedzą ze to kawałek z 64 roku... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 23 lipca 2021 Udostępnij Napisano 23 lipca 2021 Myślałam, że wersja z Rodem Stewartem była pierwsza. Tą pamiętam 🙄. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts