Asia Napisano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2021 Oh, it was so beautiful I almost peed my pants! (Laughing) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2021 Nie, no żart taki. Fajne, fajne. Przerysowana ta Tristania była, takiego czegoś nie zniesę. Ale Alex spoko gość. I to jest spójne w każdej warstwie, podobnie jak to co wcześniej wrzucił @nowy78 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2021 To ja też coś mocniejszego 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2021 1 minutę temu, JaZz napisał: No, przyznam że nie spodziewałem się po koledze. Cicha woda 😏 😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2021 Ja bym się zdziwiła jakby Adi wrzucił zespół Łzy... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2021 (edytowany) Horde - zespół legenda w pewnych kręgach. Tak po prawdzie, to amatorka straszna, ale kiedyś ich trochę słuchałem. 😆 1 godzinę temu, misiek x napisał: Wszystko to juz było. wtórne i niezbyt ciekawe. Takich zespołów były juz setki. Wiem 😉 Ale podobno na black metalowej scenie są obecnie całkiem ciekawe zespoły, które łączą różne style, na przykład: A teraz: 😁 To akurat żart, takich rzeczy nie słucham. Edytowano 5 sierpnia 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2021 (edytowany) https://open.spotify.com/album/5z4WeWuVBPREelBLUvSyhc?si=O8BgAYxBTVazkmaBHIohcQ&dl_branch=1 Edytowano 5 sierpnia 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2021 Nieprzypadkowo zamieszczam te dwa utwory razem. Całkiem różne gatunki, jednak coś wspólnego mają... (dla mnie) Oba niesamowite. Bardzo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2021 Mimo środka lata, za oknem iście jesienna pogoda, a w domu ciepły głos tej pani: 8 godzin temu, JohnDoe napisał: Nieprzypadkowo zamieszczam te dwa utwory razem. Całkiem różne gatunki, jednak coś wspólnego mają... (dla mnie) Oba niesamowite. Bardzo. 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2021 https://open.spotify.com/album/3djHZ6SZwKaERCMnblm7Am?si=LR-mbsrfRbi9PNean19bpw&dl_branch=1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2021 https://open.spotify.com/album/6mOWUzw57QwxnlvHJwnTZk?si=7TwAZ-psSmmzX7MysdtWJA&dl_branch=1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2021 Milena czyli ruda tańczy jak szalona... a nie to nie to Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2021 https://open.spotify.com/album/4ON9bJ8ER6WWD8SrvAzmAe?si=lDpTQKk6TCGtgLMIWaPkUA&dl_branch=1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2021 Skołatana głowa myśli już tylko Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2021 Coś na pobudzenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2021 https://open.spotify.com/artist/6BSe0j816mha9DlTgau7Q9?si=ixObJzCaQHas9wmJ0jOEwQ&dl_branch=1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2021 A u mnie coś starego. Uwielbiam album Bad. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2021 Dnia 6.08.2021 o 10:05, Grzesiek202 napisał: Mimo środka lata, za oknem iście jesienna pogoda, a w domu ciepły głos tej pani: 👍 Mąż zachwycony, nawet coś nuci pod nosem (na szczęście cicho). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2021 (edytowany) Świetna płyta zawładnęła mną od wczoraj. Mnóstwo niespodzianek. Polecam w całości i głośno 😈 Edytowano 7 sierpnia 2021 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2021 Nieodżałowane LaoChe u mnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2021 może to nie jest golden brown, ale chłopaki są w formie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2021 (edytowany) Wczoraj w serialu Jak sprzedawać dragi w sieci ( S03E04) słyszałem coś takiego i podobało mi się. Zresztą wydaje mi się, że już ten kawałek słyszałem też w serialu Berlińskie psy. A to drugi kawałek tym razem z trzeciego odcinka. Wiem, wiem jak zrzyna Billie Eilish, ale fajne:-) Edytowano 8 sierpnia 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts