dorsz Napisano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2021 Niemożliwe. Musi działać, a jak jakimś cudem jednak nie, to na Spotify też jest.Co to ten Spotify? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2021 3 minuty temu, dorsz napisał: Co to ten Spotify? Taki szwedzki Tidal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2021 Taki szwedzki Tidal A co to ten Tidal? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2021 Taki norwesko - szweckie Spotify A serio to platforma streamingowa , czyli płacisz abonament i masz dostęp do muzyki z całego świata. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2021 (edytowany) U mnie najnowszy album GusGus Edytowano 26 sierpnia 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2021 4 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: treasure - jedyna słuszna płyta cocteau twins, Poprzednia też jest fajna, tylko inna, bardziej ponura. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2021 (edytowany) Nadrabianie zaległości, podobno bardzo dobrej. Przesłuchamy, ocenimy 😉 Edytowano 27 sierpnia 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2021 tak na koniec lata/wakacji nie może zabraknąć moon safari... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2021 👍 Tylko lata żal... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2021 Taki norwesko - szweckie Spotify A serio to platforma streamingowa , czyli płacisz abonament i masz dostęp do muzyki z całego świata. A to ja nawet mam takie coś Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2021 [mention=53830]dorsz[/mention] serio nieznałeś platform streamingowych z muzyką.Coś tam słyszałem, oczywiście. Ale czy na którejś z tych platform będę miał wszystko? No, nie ogarniam tego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2021 29 minut temu, dorsz napisał: 2 godziny temu, Były-Forumowicz napisał: [mention=53830]dorsz[/mention] serio nieznałeś platform streamingowych z muzyką. Coś tam słyszałem, oczywiście. Ale czy na którejś z tych platform będę miał wszystko? No, nie ogarniam tego. Dzik? 🤪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2021 Chyba najlepiej samemu spróbować bo każdy ceni coś innego - wygodny dostęp, system podpowiedzi, dużą bibliotekę, sposób organizacji, interfejs. No i przede wszystkim jakość - trzeba samemu ocenić. Na zachętę każdy serwis oferuje darmowy okres próbny (tylko trzeba zrezygnować przed jego upływem, jeśli nie spełni naszych oczekiwań). Ja przerobiłam Spotify, Tidal, Deezer, a od paru dni Apple Music i zdecydowanie najbardziej podoba mi się Deezer, zaraz za nim Spotify (choć sarkają, że słaba jakość). Tidal ma bardzo słabą bibliotekę, Apple na razie mam za krótko. Co do tego czy jest tam wszystko - niestety nie, w żadnym z serwisów. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2021 znamy, mamy i zagramy... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2021 Znacie taki zespół jak Fields of the Nephilim? Jak nie, to źle. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2021 A ja nadal swoje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2021 @Były-Forumowicz dzięki , staram się. No to pojedziemy jeszcze z klasyką A tu gość którego bardzo lubię Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2021 psychodeliczne futra mnie dopadły... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2021 My wprawdzie na wakacjach, ale zabrałam ze sobą przenośny Bose soundtouch. No, cóż, gra w każdym razie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2021 👍😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2021 Ukazał się album laureatki Międzynarodowego Konkursu Wokalnego im. Sarah Vaughan z 2019 r. Tak aksamitnego głosu dawno nie słyszałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narmer Napisano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2021 2 godziny temu, HQ150 napisał: Ukazał się album laureatki Międzynarodowego Konkursu Wokalnego im. Sarah Vaughan z 2019 r. Tak aksamitnego głosu dawno nie słyszałem. Na odreagowanie po aksamicie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2021 (edytowany) @JaZz Ekstra kawałek ,zapomniałem już że taki był . Impreza na dropsie 😁 Edytowano 29 sierpnia 2021 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts