Adi777 Napisano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2021 Iam alive... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2021 w ostatni weekend wakacji nieco disco... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 30 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 30 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2021 A to pamiętacie ? i coś country Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 30 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 30 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 31 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 31 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2021 Staram się dla Ciebie, odmładzam do Windows Vista 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 31 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2021 Haha 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 31 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2021 (edytowany) 3 godziny temu, JaZz napisał: Wziąłem się za siebie Zacząłeś od zmiany awatara. 😉 Edytowano 31 sierpnia 2021 przez Amarok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 1 września 2021 Udostępnij Napisano 1 września 2021 👍 Fajny awatar, taki współczesny 🙂. Za to ja mam zdjęcie na plaży 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 1 września 2021 Udostępnij Napisano 1 września 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 1 września 2021 Udostępnij Napisano 1 września 2021 9 godzin temu, Asia napisał: Za to ja mam zdjęcie na plaży 😉. Jak ufoludek 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 1 września 2021 Udostępnij Napisano 1 września 2021 Jak ktoś liczył na zdjęcie w bikini to może poczuć rozczarowanie. Z drugiej strony może właśnie zdjęcie w bikini to byłoby rozczarowanie 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 1 września 2021 Udostępnij Napisano 1 września 2021 (edytowany) 2 godziny temu, Asia napisał: Jak ktoś liczył na zdjęcie w bikini to może poczuć rozczarowanie. Z drugiej strony może właśnie zdjęcie w bikini to byłoby rozczarowanie 😉. Audiofile podziwiają tylko swoj sprzęt. Muzyczny sprzęt. 😉 Edytowano 1 września 2021 przez Amarok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 1 września 2021 Udostępnij Napisano 1 września 2021 (edytowany) @Asia nie bądź już taka skromna 😉 Edytowano 1 września 2021 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 1 września 2021 Udostępnij Napisano 1 września 2021 9 godzin temu, Asia napisał: Za to ja mam zdjęcie na plaży 😉. Teraz juz nikt nie ma wątpliwości że Asia to naprawdę Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 1 września 2021 Udostępnij Napisano 1 września 2021 5 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: Teraz juz nikt nie ma wątpliwości że Asia to naprawdę Asia 1 godzinę temu, Amarok napisał: Jak ufoludek 😉. 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 1 września 2021 Udostępnij Napisano 1 września 2021 nie wiem o co chodzi, ale ile razy włączam jarrea, to żona i córka od razu krzyczą aby wyłączyć to paskudztwo... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 1 września 2021 Udostępnij Napisano 1 września 2021 Nie każdy nadaje na tych samych falach 👂😏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 1 września 2021 Udostępnij Napisano 1 września 2021 Jak byłam małą dziewczynką i ojciec słuchał to też nie lubiłam, ale teraz włączyłam i da się wytrzymać 😁. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 1 września 2021 Udostępnij Napisano 1 września 2021 Natomiast na mnie największe wrażenie w podstawówce zrobiły płyty Revolutions i Koncert w Chinach . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 1 września 2021 Udostępnij Napisano 1 września 2021 no i wzięła mnie nostalgia i odnalazłem na strychu moją okładkę koncertu w chinach, ale samą kasetę gdzieś wcięło... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 1 września 2021 Udostępnij Napisano 1 września 2021 Dokładnie kaseta słuchana u kumpla na jamniku International od ciotki z RFN 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts