Asia Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 (edytowany) Bardzo dobrze zrealizowana, o dziwo, ta głębia wciąga. 28 minut temu, Asia napisał: mąż z kuchni Koledzy, jak mniemam, doceniają dowcip 🤣. Niezamierzony, dodam. Edytowano 1 listopada 2021 przez Asia 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 Aha, jak nam się nie podoba, to nie piszemy tego, ale jak się podoba, to już można? 😆 Normalnie asy polsatu 😄 Co to, facebook? 😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 1 godzinę temu, Asia napisał: Koledzy, jak mniemam, doceniają dowcip 🤣. Niezamierzony, dodam. 😂 Brak odzewu, chyba żaden z kolegów nie zrozumiał 🤣🤣. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 Bo zmyłką jest "Asia napisał" 😜 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 Nikt nie przewidział takiej anomalii 🤣. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 1 godzinę temu, Adi777 napisał: Aha, jak nam się nie podoba, to nie piszemy tego, ale jak się podoba, to już można? 😆 Normalnie asy polsatu 😄 Co to, facebook? 😄 Nie zrozumiałeś. Ty nie piszesz ze Ci się nie podoba tylko jedziesz po wstawiającym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 (edytowany) Kolega @Fafniak mnie zainspirował. Dobrze nagrane. Edytowano 1 listopada 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 46 minut temu, gienas napisał: Nie zrozumiałeś. Ty nie piszesz ze Ci się nie podoba tylko jedziesz po wstawiającym. Jak już, to jadę po wstawionym utworze, płycie. Jeśli nie widzisz różnicy lub dla Ciebie to jest to samo, to nie mam więcej pytań. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 39 minut temu, misiek x napisał: Rozumiesz czy nie za bardzo ,że jeżeli krytykujesz muzykę której ktoś słucha , piszesz że to smęty itp. ktoś może poczuć się urażony ? Nie chcę się powtarzać, ale chyba muszę. Jeśli ktoś jest/ będzie z tego powodu urażony, to ma problem, i musi się nad sobą poważnie zastanowić. Naprawdę, "płatki śniegu" mało mnie obchodzą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artsky Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 O gustach nie tylko muzycznych nie powinno się dyskutować. Ale avatar chyba mówi wiele za siebie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 2 godziny temu, Asia napisał: Nikt nie przewidział takiej anomalii 🤣. To już żadna anomalia. ”Żona w kuchni” to coraz częściej tylko takie hasło dla "kolegów".😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 47 minut temu, misiek x napisał: . Ja nie lubię kilku gatunków muzycznych ,które się tu pojawiają ,ale co mi do tego ze ta płyta jest zła (w moim mniemaniu) Tak z ciekawości, która płyta jest zła w Twoim mniemaniu? Jeśli wklejona przeze mnie, to napisz, dlaczego jest zła lub słaba. Ja napisałem, dlaczego Ramones ma zły, przepraszam, diabelnie zły debiut. Spróbuj to uzasadnić. Nie piszesz tego, że jest zła w Twoim mniemaniu, ale tak uważasz. Ja piszę, że jest zła - niech będzie to nieszczęsne Ramones, i wyjaśniam, dlaczego jest zła - w moim mniemaniu. Gdzie jest problem? Ja go nie widzę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 Łooo panie to kiedy słuchasz AC/DC to nie chciałbym być w pobliżu tej kuchni 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 Powrót do korzeni: 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 14 minut temu, misiek x napisał: Zrozumiał,zrozumiał 😀 Ja w kuchni spedzam duzo czasu i bardzo lubie gotować , oczywiście przy muzyce , żeby nie było OT😉 Spoczko, to było żartem napisane. Tak jak ty to pewnie jest wielu, mam podobnie 😉. Kiedyś o tym wspomniałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 3 minuty temu, Amarok napisał: Spoczko, to było żartem napisane. Tak jak ty to pewnie jest wielu, mam podobnie 😉. Kiedyś o tym wspomniałem. Także "chopaki" jak się na zlot wybieracie to weźcie ze sobą przepisy to się powymieniamy. 🤪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 Może czas na nowy wątek - kulinarny Bo też lubię gotować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 Niestety na zlocie mnie nie będzie. 6 minut temu, maxredaktor napisał: Może czas na nowy wątek - kulinarny Bo też lubię gotować. Jest o kawie, może być i kulinarny. 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 Dziś w pracy odkryłem taka oto artystkę Maura O'Connell, jest kilka płyt na Tidalu. Przesłuchuję płytę za płytą, rewelacja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 (edytowany) 4 godziny temu, Asia napisał: Kolega @Fafniak mnie zainspirował. Dobrze nagrane Mnie akurat "Kapela..." jakoś niezbyt się podoba. Ale to poniżej, już bardziej - pewnie znasz? https://youtu.be/mIFQESCIbRc Edytowano 1 listopada 2021 przez Grzesiek202 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 To są bardziej klimaty mojego męża, ale doceniam jak to brzmi u nas w tej chwili. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 (edytowany) 4 godziny temu, Artsky napisał: O gustach nie tylko muzycznych nie powinno się dyskutować. Nonsens. Jedno z najgłupszych powiedzeń. Jeśli nie o gustach, to niby o czym? https://www.partyzantka.com.pl/o-gustach-sie-dyskutuje/ Fajnie wyjaśnione. Edytowano 1 listopada 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 8 godzin temu, Asia napisał: Koledzy, jak mniemam, doceniają dowcip 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 Cóż, prawdziwe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts