maxredaktor Napisano 8 lutego 2022 Udostępnij Napisano 8 lutego 2022 3 godziny temu, Asia napisał: Nie, możesz spokojnie zaczynać 😝. Mówisz, masz: https://deezer.page.link/tXPQwDMJjXgsWD7x7 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 8 lutego 2022 Udostępnij Napisano 8 lutego 2022 Na Dezeerze nie ma jedynie utworu (a przynajmniej ja nie mogłem znaleźć) Love Song to the Earth Paula McCartneya. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 8 lutego 2022 Udostępnij Napisano 8 lutego 2022 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 8 lutego 2022 Udostępnij Napisano 8 lutego 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 8 lutego 2022 Udostępnij Napisano 8 lutego 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 8 lutego 2022 Udostępnij Napisano 8 lutego 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pajto02 Napisano 9 lutego 2022 Udostępnij Napisano 9 lutego 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 9 lutego 2022 Udostępnij Napisano 9 lutego 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 9 lutego 2022 Udostępnij Napisano 9 lutego 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 9 lutego 2022 Udostępnij Napisano 9 lutego 2022 (edytowany) I ja sobie odświeżam dyskografię. The National - England. Mogłem puszczać kołysanki przez godzinę, dwie... syn się wiercił i nie mógł zasnąć. Ten kawałek jednak działał na niego hipnotyzująco i odlatywał momentalnie. Ja zresztą też Teraz syn ma 10 lat i ucho - jak dla mnie - wybitne, zastanawiam gdzie go pchnąć by to mógł wykorzystać. Edytowano 9 lutego 2022 przez Butler Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 9 lutego 2022 Udostępnij Napisano 9 lutego 2022 Do policji ,może będzie dobrze przesłuchiwać 😉 albo do polskich nagrań jako łowca talentów 😊 -cytujac klasyka . Pzdr 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 9 lutego 2022 Udostępnij Napisano 9 lutego 2022 Ja poważnie widzę w nim potencjał... Słyszy więcej niż ja, a ja głuchy nie jestem. Mieliśmy już tak absurdalne i śmieszne sytuacje w życiu z tym związane że głowa boli, ale nie chcę już zaśmiecać wątku. Będzie mi kable testować Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 9 lutego 2022 Udostępnij Napisano 9 lutego 2022 1 minutę temu, Butler napisał: Słyszy więcej niż ja, a ja głuchy nie jestem. Każdy dzieciak słyszy więcej niż dorosły, ale dzieci lepiej nigdzie nie pchać, bo wyjdzie na odwrót. Pewien muzyk wciągnął córkę w klasykę rocka i słuchali razem winyli, aż w końcu córka przerzuciła się na iPoda i Miley Cyrus. Przekorna jest natura ludzka, zwłaszcza młoda. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 9 lutego 2022 Udostępnij Napisano 9 lutego 2022 Mam trójkę dzieci, ale tylko on się wyróżnia i to zdecydowanie. Wychowawca w szkole też mi zwrócił jakiś czas temu uwagę że Oliwier ma nadwrażliwy słuch. Koniec OT. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 9 lutego 2022 Udostępnij Napisano 9 lutego 2022 Nadwrażliwy... Możesz sprecyzować? Bo mój syn miał (i nadal trochę ma) nadwrażliwy system nerwowy. Dotyk dźwięk itp. ale nie wiąże się to z jakąś wybitna zdolnością do słyszenia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 9 lutego 2022 Udostępnij Napisano 9 lutego 2022 "Nadwrażliwy słuch" to raczej przypadłość związana z koncentrowaniem się na dźwiękach, a nie jakaś nadludzka umiejętność. Większość ludzi zaczyna filtrować dźwięki typu tykanie analogowego zegara krótko po jego zakupie, ale niektórzy mogą się na tym fiksować. Trzeszczące radio w tle w barze też może kogoś drażnić, podczas gdy ktoś inny zajmie się piwem i skoncentruje się na czymś innym. Dobry słuch to też w dużej mierze kwestia treningu, bo ludzki narząd słuchu ma ograniczenia, których nikt nie przeskoczy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 9 lutego 2022 Udostępnij Napisano 9 lutego 2022 1 godzinę temu, Butler napisał: Ja poważnie widzę w nim potencjał... Słyszy więcej niż ja, a ja głuchy nie jestem. Mieliśmy już tak absurdalne i śmieszne sytuacje w życiu z tym związane że głowa boli, ale nie chcę już zaśmiecać wątku. Będzie mi kable testować To fajnie , ja poprostu żartowałem w tych dziwnych czasach 👍 33 minuty temu, Fafniak napisał: Nadwrażliwy... Możesz sprecyzować? Bo mój syn miał (i nadal trochę ma) nadwrażliwy system nerwowy. Dotyk dźwięk itp. ale nie wiąże się to z jakąś wybitna zdolnością do słyszenia Mój też ale on ma dodatkowy chromosom , więc to nie dziwne 😏. Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 9 lutego 2022 Udostępnij Napisano 9 lutego 2022 (edytowany) 2 godziny temu, Fafniak napisał: genialne.. wiecej... @Butlerwypada spróbować go uczyć na czymś grać. Wybadaj co mu by najbardziej pasowało na początek. Edytowano 9 lutego 2022 przez Sqter83 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 9 lutego 2022 Udostępnij Napisano 9 lutego 2022 Mnie tata wciągnął w Black Sabbath, Iron Maiden, Whitesnake, Def Leppard i innych, ale w końcu przeraził się, kiedy wszedł do mojego pokoju. Bo poszedłem krok dalej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 9 lutego 2022 Udostępnij Napisano 9 lutego 2022 (edytowany) Nie umiem opisać medycznie jego przypadłości i nigdy badań w tą stronę mu nie robiłem bo to nie jest jakiś kłopot czy problem by aż takie kroki podejmować. Na minus to zdarza mu się czasem uszy zakrywać od nadmiaru dB. Dźwięki miasta go przygniatają np. nienawidzi pisku tramwaju na zakręcie, wręcz łzy w oczach wówczas ma. Prosił mnie także by mu zatyczki do uszu dać jak idzie do szkoły. A na plus... Słyszy wszystko szybciej i wyraźniej. Rozróżnia bez problemu śpiew ptaków, gdzie dla nas to jeden wielki świergot. Wszelkie dźwięki z oddali zawsze pierwszy wskaże i się z nas śmieje. Na apelu z okazji Dnia Niepodległości podszedł do dyrektor i powiedział że pianino mają rozstrojone Jeśli chodzi muzykę to jest wyczulony na jakość nagrania. Aż do przesady. Nie kojarzę bym ja za dzieciaka, ani nawet ktoś z mojego otoczenia był tak zafiksowany. Oprócz tego nie ma innych problemów. Edytowano 9 lutego 2022 przez Butler Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 9 lutego 2022 Udostępnij Napisano 9 lutego 2022 2 minuty temu, Butler napisał: Oprócz tego nie ma innych problemów. Nic tylko się cieszyć 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 9 lutego 2022 Udostępnij Napisano 9 lutego 2022 4 godziny temu, Dzik napisał: Bo poszedłem krok dalej. Misie panda? 😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 9 lutego 2022 Udostępnij Napisano 9 lutego 2022 (edytowany) Jeden z moich ulubionych albumów https://youtu.be/ZJuGL-GWd-s https://youtu.be/kNf54L5uFZI Edytowano 9 lutego 2022 przez tchocky Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 9 lutego 2022 Udostępnij Napisano 9 lutego 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 9 lutego 2022 Udostępnij Napisano 9 lutego 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts