Adi777 Napisano 28 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2022 (edytowany) Edytowano 28 sierpnia 2022 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 28 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2022 Polecam najbardziej przystępne albumy Ariela Pinka... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 28 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2022 W końcu coś jazzowego, ale zabarwionego muzyką poważną. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 28 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 28 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 29 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2022 Pobudka a to jeszcze lepsze : A na koniec reklama 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 29 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 29 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 29 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2022 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 30 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2022 najpierw pomyślałem, ze to nieznane nagranie joy division... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 30 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2022 Dawno nie słuchałem Davisa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 30 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 30 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 30 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 30 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2022 Się w radio mi przypomiawszy 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 30 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2022 Jesli jeszcze nie bylo, to odrobina swiezej krwi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 30 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 30 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2022 3 godziny temu, stach_s napisał: Jesli jeszcze nie bylo, to odrobina swiezej krwi Chyba nie było. Nie wiedziałem, że Marcus King znów coś wydał. Mam jego pierwsze trzy płyty i bardzo lubię - bardziej niż np. Tedeschi Trucks Band, które niestety nie dorasta do wcześniejszych osiągnięć Dereka z zespołem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 31 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2022 7 godzin temu, Rafał S napisał: Chyba nie było. Nie wiedziałem, że Marcus King znów coś wydał. Mam jego pierwsze trzy płyty i bardzo lubię - bardziej niż np. Tedeschi Trucks Band, które niestety nie dorasta do wcześniejszych osiągnięć Dereka z zespołem. Tak, do Dereka tez mam slabosc, to bardzo lubie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 31 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2022 4 godziny temu, stach_s napisał: Tak, do Dereka tez mam slabosc, to bardzo lubie Tak, "Already Free" to jeden z lepszych albumów Dereka. Świetne piosenki. Ja lubię wszystkie płyty od "Joyful Noise" z 2002 r. po podwójny koncertowy "Roadsongs" z 2010 r. Na tej koncertówce i na "Soul Serenade" z 2003 r. jest chyba najwięcej improwizacji i jazzowych wycieczek zespołu, więc szczególnie do mnie trafiają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 31 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 31 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2022 23 minuty temu, dorsz napisał: Heaven & Hell - DIO - Ozzy - Black Sabbath I jak wypadła konfrontacja trzech wokalistów? Z tego, co pamiętam z radia (nie kupiłem), to "The Devil You Know" Heaven & Hell była chyba bardzo udana. Może nawet bardziej niż "13" Sabbathów. Jak uważasz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 31 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2022 5 minut temu, Rafał S napisał: I jak wypadła konfrontacja trzech wokalistów? Z tego, co pamiętam z radia (nie kupiłem), to "The Devil You Know" Heaven & Hell była chyba bardzo udana. Może nawet bardziej niż "13" Sabbathów. Jak uważasz? 13-ka jest zajebista, ale i Diabeł też był bardzo dobry. Albo weźmy taki Dehumanizer czy Born Again - obydwie rewelacyjne. U mnie Sabbath wygląda tak, czyli widać kogo cenię, a kogo nie. Plus Ozzy i Dio solowo, z tym że aktualnie składanki mi wystarczają. Dobra, dorzucam jeszcze 13 do pieca na dziś 🔥 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 31 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 31 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2022 4 godziny temu, dorsz napisał: U mnie Sabbath wygląda tak, czyli widać kogo cenię, a kogo nie. Rozumiem, że nie jesteś fanatycznym wielbicielem Tony Martina ani Glenna Hughesa. A swoją drogą, czasem to materiał muzyczny a nie wokal kładł sprawę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts