dorsz Napisano 16 listopada 2022 Udostępnij Napisano 16 listopada 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 17 listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 listopada 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 17 listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 listopada 2022 Jak miło przypomnieć sobie takiego młodego😉 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 17 listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 listopada 2022 Zima stulecia 78/79 - Lista przebojów Radiokuriera - Sultans of Swing i Mexican Girl. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 17 listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 listopada 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FromBorg Napisano 17 listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 listopada 2022 44 minuty temu, dorsz napisał: Zima stulecia 78/79 - Lista przebojów Radiokuriera - Sultans of Swing i Mexican Girl. Patrzec na nich straszno, ale sluchac cudownie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 17 listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 listopada 2022 Gimby nie znajo 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 18 listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 listopada 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 18 listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 listopada 2022 (edytowany) @dorsz - nawiązując do Radiokuriera to rok wcześniej (77/78) było Needles and Pins kontra We Are the Champions. Siedziałem do końca i słuchałem zeby wiedzie kto zwyciężył, a potem pędem na impreze sylwestrową , gdzie właśnie te utwory były grane najczęściej😉 Edytowano 18 listopada 2022 przez Rega 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 18 listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 listopada 2022 Ja byłem za "szpilkami" i nadal jestem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 18 listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 listopada 2022 16 minut temu, gienas napisał: Ja byłem za "szpilkami" i nadal jestem. Aczkolwiek 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 18 listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 listopada 2022 (edytowany) No, niestety igły i szpilki przegrały z Fredim. Na imprezie sylwestrowej ,,szpilki,, też miały większe wzięcie😉. W utworze Queen, jak zwykle, było zbyt wiele ,,opery,, jak na impreze sylwestrową. No, ale taki był Fredi. Kto wtedy Go słuchał ten wie. Mnie udało się słyszeć Go na żywo w Budapeszcie. Wrażenia niezapomniane na całe życie. Do dzis często słucham płyt Queen np Innuendo Bo przecież Edytowano 18 listopada 2022 przez Rega 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 18 listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 listopada 2022 Co do szpilek, to ja wychowałem się na takich… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 18 listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 listopada 2022 (edytowany) A ja juz w liceum wolałem takie rzeczy choc na imprezach wtedy królowały takie Czy tez takie Edytowano 18 listopada 2022 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 18 listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 listopada 2022 @Rega Pięcioletnie liceum? 😉 No chyba że LM. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 18 listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 listopada 2022 36 minut temu, dorsz napisał: Aczkolwiek Aczkolweik był dylemat choć za queenami nie przepadam. Ale gdyby zwierzak zagrał w "we will.." no to nie byłoby dylematu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 18 listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 listopada 2022 @dorsz - LO Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 18 listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 listopada 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 18 listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 listopada 2022 Tak się jakoś młodo poczułem dzięki Wam, Panowie @Rega, @gienas, @dorsz, @MarcKrawczyk 🤭 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 18 listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 listopada 2022 (edytowany) A ja sobie jadę Qobuzowo Chlarę Acoustic Now. Tidal i Deezer też mają w swoich zasobach te wykonawczynię. https://tidal.com/album/158839477 Edytowano 18 listopada 2022 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 18 listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 listopada 2022 @Adi777 - bo Ty młody człowiek jesteś. W odróżnieniu od takich starych grzybów jak np ja. Tylko się cieszyć😄. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 19 listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 listopada 2022 Odkąd zbudowałem sobie kolumny z szerokopasmowym głośnikiem, zmienił mi się repertuart. Słucham muzyki której wcześniej unikałem. Depeche Mode pochłaniam jakbym dopiero odkrył. Jest w tym magia, chociaż ograniczenia również "nie ma nic za nic" jak mawiał Macuga. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 19 listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 listopada 2022 Pada pada śnieg… wszędzie biało, zimno, i… romantycznie. Lubię gdy świat staje się taką globalną wioską przykrytą wspólną pierzyną. Jest wiele płyt, które szczególnie dobrze brzmią w mroźnej aurze. Oto jedna z nich: Kate Bush - 50 Words For Snow. W jednym z kawałków sam Elton John. A w tytułowym brytyjski aktor Stephen Fry. Polcam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 19 listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 listopada 2022 19 minut temu, sonique napisał: Pada pada śnieg… wszędzie biało, zimno, i… romantycznie. Tak 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 19 listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 listopada 2022 Klasyk :d Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts