Adi777 Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 Gość trochę przegiął z wysokimi. U mnie są na cienkiej granicy , da się słuchać ale jeszcze trochę i już by kłuło. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 A mnie zaintrygowało dziś to 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 7 lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 lutego 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 7 lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 lutego 2023 18 godzin temu, Slawko69 napisał: A mnie zaintrygowało dziś to Fajne brzmienie , niezła realizacja. Polecam zrobić eksperyment i sprawdzić jak na Waszych obecnych systemach brzmią utwory z młodości / tutaj zwracam się raczej do starszego pokolenia /. Tak sobie słucham , i nie wierzę , że w tych utworach słuchanych na prywatkach ze szpulowca ZK 140 było tyle dźwięków , których wcześniej nie słyszałem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 7 lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 lutego 2023 Lubię Korzyńskiego za "W pustyni i w puszczy". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 7 lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 lutego 2023 50 lat minęlo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 8 lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 lutego 2023 @J4Z Lubisz Daft Punk więc chyba znasz tę płytę z 2005r ? W marcu wychodzi reedycja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 8 lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 lutego 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 8 lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 lutego 2023 z koncertu wyszło nic , więc tylko tak można się delektować Aerosmithem , przyjemna wersja a na to przypadkiem trafiłem , fajna gitara (przypomina mi moje boss efekty metal zone + delay) , bębny , bass , i wokal taki "szantciarski" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 9 lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 lutego 2023 Trochę Broadway-u Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 9 lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 lutego 2023 Jakby Vince powrócił, tylko trochę smutniej, nawet teledysk kojarzy mi się z okładką pierwszej płyty Yazoo... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 10 lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 lutego 2023 The Prodigy. Aach, odkrywam na nowo te kawałki, jak to teraz brzmi... 😊 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 10 lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 lutego 2023 A mnie dziś naszło na weteranów southern/blues rocka z Georgii, czyli Widespread Panic. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 10 lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 lutego 2023 2 godziny temu, maxredaktor napisał: A mnie dziś naszło na weteranów southern/blues rocka z Georgii, czyli Widespread Panic. Jeden z najlepszych zespołów tego gatunku. Nie kupiłem niczego od czasu "Dirty Side Down" (2010 r.), ale kilka płyt mam i bardzo lubię. Kiedyś pozbyłem się 3-płytowego koncertu "Live in the Classic City" nagranego jeszcze z Michaelem Houserem w składzie. Po dziś dzień tego żałuję. Widzę, że tutaj (2015 r.) wciąż grają z Jimmym Herringiem. Rewelacyjny gitarzysta. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 10 lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 lutego 2023 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 10 lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 lutego 2023 23 minuty temu, Rafał S napisał: Jeden z najlepszych zespołów tego gatunku. Nie kupiłem niczego od czasu "Dirty Side Down" (2010 r.), ale kilka płyt mam i bardzo lubię. Kiedyś pozbyłem się 3-płytowego koncertu "Live in the Classic City" nagranego jeszcze z Michaelem Houserem w składzie. Po dziś dzień tego żałuję. Widzę, że tutaj (2015 r.) wciąż grają z Jimmym Herringiem. Rewelacyjny gitarzysta. Zgadza się. Na tej płycie pojawił się (i został) młody perkusista. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 10 lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 lutego 2023 25 lat skończyła ta płyta. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 11 lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 lutego 2023 @sonique Znana jest Ci muzyka tego zespołu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 11 lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 lutego 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 11 lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 lutego 2023 9 godzin temu, Adi777 napisał: @sonique Znana jest Ci muzyka tego zespołu? Słuchałem tylko tego. Nie powaliło mnie ale też się nie męczyłem. Kiedyś dam jeszcze szansę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 11 lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 lutego 2023 31 minut temu, sonique napisał: Słuchałem tylko tego. Nie powaliło mnie ale też się nie męczyłem. Kiedyś dam jeszcze szansę. Tego nie słuchałem. Znam tylko 3 pierwsze płyty, wszystkie bardzo lubię, wszystkie różnią się od siebie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 11 lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 lutego 2023 12 minut temu, Adi777 napisał: Tego nie słuchałem. Znam tylko 3 pierwsze płyty, wszystkie bardzo lubię, wszystkie różnią się od siebie. OK. Zrozumiałem. Sprawdzę;) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pajto02 Napisano 12 lutego 2023 Udostępnij Napisano 12 lutego 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 12 lutego 2023 Udostępnij Napisano 12 lutego 2023 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts