audiowit Napisano 30 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2023 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 30 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2023 @Fandiscopolo A to znasz? Świetna płyta. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 31 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 31 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2023 Wcześniej ktoś pisał o niej i cały dzień mi towarzyszy ta płyta btw okładka płyty bardzo fajna 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 1 września 2023 Udostępnij Napisano 1 września 2023 Nowi Killersi… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 1 września 2023 Udostępnij Napisano 1 września 2023 (edytowany) 17 godzin temu, gienas napisał: Wcześniej ktoś pisał o niej i cały dzień mi towarzyszy ta płyta btw okładka płyty bardzo fajna Wreszcie coś fajnego Bardzo lubię tę wykonawczynię. Edytowano 1 września 2023 przez MMarek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 1 września 2023 Udostępnij Napisano 1 września 2023 Idealne na koniec lata… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Highlander_now Napisano 1 września 2023 Udostępnij Napisano 1 września 2023 Pierwotnie album został wydany w 1996 roku. Ja posiadam wersję z 2014 roku. Wyróżnia się spośród wszystkich innych płyt winylowych tym, że oryginalnie posiada czarną wewnętrzną kopertę. Voyager i Mike Oldfield. Więcej nie trzeba opisywać. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 1 września 2023 Udostępnij Napisano 1 września 2023 Rap na rozpoczęcie weekendu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 1 września 2023 Udostępnij Napisano 1 września 2023 @Adi777 posłuchaj czegoś odmiennego. Uku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 1 września 2023 Udostępnij Napisano 1 września 2023 7 godzin temu, Highlander_now napisał: Voyager i Mike Oldfield. Więcej nie trzeba opisywać. Każdy pewnie ma jakieś płyty związane z konkretnym momentem życia, lub sytuacją z którą już tylko dla nas będą się zawsze kojarzyć. Ten album bardzo często mi towarzyszył w nauce i zawsze przywołuje wspomnienia nocy spędzonych w słuchawkach nad podręcznikiem do... metaloznawstwa. Świetna muzyka. Piękne wspomnienia. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 2 września 2023 Udostępnij Napisano 2 września 2023 Fascynacja rapem mnie ominęła w życiu. Na szczęście, lub nie. Nie przepadam za tym gatunkiem. Jest jeden wyjątek - K44 Utwór Film - jeden z moich ulubionych. Magia dźwięków i słów. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 2 września 2023 Udostępnij Napisano 2 września 2023 14 godzin temu, Bebop napisał: posłuchaj czegoś odmiennego. Nie wiem, czy odmienne, ale przyjemne 😉 18 minut temu, Bebop napisał: Nie przepadam za tym gatunkiem. Ja lubię, od czasu do czasu, ale ten bardziej eksperymentalny lub/i połączony z jazzem, czyli jazz rap, abstract rap, takie klimaty ziom 😄 Trzeba poczuć flow bracie Instrumentalnie musi być na wysokim poziomie, musi się dziać, musi być ciekawie i zróżnicowanie, jak na powyższym albumie Billy'ego Woodsa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 2 września 2023 Udostępnij Napisano 2 września 2023 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 2 września 2023 Udostępnij Napisano 2 września 2023 Lubicie Khruangbin? Ja tak. Proszę się nie śmiać z perkusisty bo kawał roboty robi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 2 września 2023 Udostępnij Napisano 2 września 2023 Ciąg dalszy world music. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 2 września 2023 Udostępnij Napisano 2 września 2023 Jak świat światem blues "to je ale to pane Havranek" 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 2 września 2023 Udostępnij Napisano 2 września 2023 Tyle lat i dalej mam na to zajawkę 👌 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 2 września 2023 Udostępnij Napisano 2 września 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 2 września 2023 Udostępnij Napisano 2 września 2023 Całkiem z innej beczki 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 3 września 2023 Udostępnij Napisano 3 września 2023 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 3 września 2023 Udostępnij Napisano 3 września 2023 @Bebop A ja mam tę. Nawiasem mówiąc, bardzo lubię wytwórnię HighNote. Mam z niej w sumie jakieś 60-70 płyt, głównie Erica Alexandra, Houstona Persona, Davida "Fatheada" Newmana, Charlesa Earlanda i Joeya deFrancesco. Stary dobry hardbop i soul jazz. No i często są to rzeczy nagrywane w studiu Rudiego Van Geldera. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 3 września 2023 Udostępnij Napisano 3 września 2023 To jest rock by redneck 16 godzin temu, Slawko69 napisał: Całkiem z innej beczki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 3 września 2023 Udostępnij Napisano 3 września 2023 Myślę że Rednex 😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 3 września 2023 Udostępnij Napisano 3 września 2023 Tego Zimmera jeszcze nie słuchałem. Specjalnie za nim nie przepadam, często jest/stara się być bardzo bombastyczny, zbyt bombastyczny jak na moje uszy, ale taką The Thin Red Line łykam bez popity Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts