Pitt39 Napisano 20 stycznia Udostępnij Napisano 20 stycznia 1 godzinę temu, Rega napisał: Też jestem fanem Bonda🙂 Dobra ścieka z najlepszych części😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 20 stycznia Udostępnij Napisano 20 stycznia 3 godziny temu, Pitt39 napisał: Jako fan Bonda. Świetna piosenka A-ha i jeden z moich ulubionych filmów w całej serii. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 21 stycznia Udostępnij Napisano 21 stycznia (edytowany) 10 godzin temu, Rafał S napisał: Świetna piosenka A-ha i jeden z moich ulubionych filmów w całej serii. U mnie wszystkie z Connerym na pierwszym miejscu. Heh, od rana lece od nowa. Miejsce odsłuchowe zaczyna mieć ręce i nogi i człowiek sie jara. Edytowano 21 stycznia przez Pitt39 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 21 stycznia Udostępnij Napisano 21 stycznia Kolejny projekt związany z formacją EABS. Pamiętajcie o nim w upalne letnie wieczory. 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 21 stycznia Udostępnij Napisano 21 stycznia Pozostając w filmowo-nostalgicznym klimacie: 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coyote Napisano 21 stycznia Udostępnij Napisano 21 stycznia (edytowany) Spokojne niedzielne popołudnie przy relaksującym Jazzie Tidal https://tidal.com/browse/playlist/492ebb24-e7a0-432d-9fcc-fb903372504e Spotify Edytowano 21 stycznia przez coyote Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 21 stycznia Udostępnij Napisano 21 stycznia 1 godzinę temu, Asia napisał: Pozostając w filmowo-nostalgicznym klimacie: Świetny film. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 21 stycznia Udostępnij Napisano 21 stycznia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coyote Napisano 21 stycznia Udostępnij Napisano 21 stycznia DARIUSZ ZIÓŁEK - FORGET NOT YET Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 21 stycznia Udostępnij Napisano 21 stycznia Nadeszła zima dobra, ale wolę odśnieżanie… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 21 stycznia Udostępnij Napisano 21 stycznia Ja mam garaż 😉. To oczywiście album "Minus 30°C" nagrany przez Zimę Stulecia. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 21 stycznia Udostępnij Napisano 21 stycznia Córka podrzuciła mi coś relaksującego: Takie rzeczy przerabia w szkole Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 21 stycznia Udostępnij Napisano 21 stycznia No to karnawału cd… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 21 stycznia Udostępnij Napisano 21 stycznia Miał ktoś okazję zajrzeć do Tivolivredenburg w Utrecht? Mamy tu paru kolegów z NL😉 lub gościnnie. Nikolai Lugansky w poniedziałek wieczór, a u mnie dwa bilety i no nie mogę się już doczekać. Kto zna to wie, kto nie zna, to może poczytać na necie. Nikolai to żyjąca legenda. Ochy i achy od Paryża, przez Tokio do Sydney. Nikt tak nie potrafi zagrać Rachmaninowa. Jutro zapewne jakaś cześć jego preludium, ale i Mendelssohn oraz 3 ballada naszego Fryderyka. Dla audiofili romantyków świeżutkie wydanie znalazłem i sobie słucham. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coyote Napisano 21 stycznia Udostępnij Napisano 21 stycznia 46 minut temu, AudioTube napisał: Miał ktoś okazję zajrzeć do Tivolivredenburg w Utrecht? Mamy tu paru kolegów z NL😉 lub gościnnie. Nikolai Lugansky w poniedziałek wieczór, a u mnie dwa bilety i no nie mogę się już doczekać. Kto zna to wie, kto nie zna, to może poczytać na necie. Nikolai to żyjąca legenda. Ochy i achy od Paryża, przez Tokio do Sydney. Nikt tak nie potrafi zagrać Rachmaninowa. Jutro zapewne jakaś cześć jego preludium, ale i Mendelssohn oraz 3 ballada naszego Fryderyka. Dla audiofili romantyków świeżutkie wydanie znalazłem i sobie słucham. Tivolivredenburg pięknie zaprojektowane, zachwyca architektura, niesyty nigdy nie mailem przyjemności doznawać odsłuchów na żywo. Pozdrowienia, do następnego razu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 22 stycznia Udostępnij Napisano 22 stycznia To jeszcze w temacie zimy… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 22 stycznia Udostępnij Napisano 22 stycznia Skoro o zimie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 22 stycznia Udostępnij Napisano 22 stycznia (edytowany) Do refleksji na kryzys wieku średniego. "Póki są miechy do oddychania Póki są serca do miłowania Ciała do wzajem się zachwycania Niech żyje świat Póki mam łapy do obłapiania Póki mam stopy do stepowania Póki mam gardło do gardłowania Niech żyję ja" Teksty do obu piosenek napisał Bronisław Maj. Edytowano 22 stycznia przez Kraft 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 22 stycznia Udostępnij Napisano 22 stycznia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 23 stycznia Udostępnij Napisano 23 stycznia Tymczasem wczoraj minęło 41 lat od wydania płyty „Feline”… 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 24 stycznia Udostępnij Napisano 24 stycznia . 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 25 stycznia Udostępnij Napisano 25 stycznia Wpadłem znowu w szamańskie, hipnotyczne, transowo-klubowe brzmienia 😵 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 25 stycznia Udostępnij Napisano 25 stycznia (edytowany) Sub ładnie sobie mruczy, nie sprawdzałem ale wydaje mi się że bardzo nisko schodzą tu Hz. https://tidal.com/track/78625856 Edytowano 25 stycznia przez Butler 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 25 stycznia Udostępnij Napisano 25 stycznia Zadziwił mnie ten kawałek: No tego się po Ozzym nie spodziewałem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 25 stycznia Udostępnij Napisano 25 stycznia Jak posłuchałem u Ozziego gitarę w tle, od razu przypomniał mi się Bob Brozman tu od ok. 6'25" Polecam obejrzenie np. takiego koncertu, żeby uświadomić sobie, co ten gość potrafił. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts