coyote Napisano 18 lutego Udostępnij Napisano 18 lutego Witam, Tym razem przyszedł czas na zmianę gatunku i chcę wam zaproponować dobre granie w klimacie Blues/Rock i nie tylko. Wciąż dodaje do niej utwory w tym klimacie, polecam wybierać odtwarzanie losowe. Przyjemności, pozdrowienia... Blues & Rock Instrumentals https://musiclovercoyotemusic.blogspot.com/2024/02/polecana-playlista-blues-rock.html 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 18 lutego Udostępnij Napisano 18 lutego 51 minut temu, coyote napisał: Tym razem przyszedł czas na zmianę gatunku i chcę wam zaproponować dobre granie w klimacie Blues/Rock i nie tylko. Z ciekawości sprawdziłem, co tam wrzucili. Z przyjemnością pośród gwiazd znalazłem na liście również wirtuozów mniej znanych szerszej publiczności. Miło, że nie ja jeden słucham Carla Verheyena, Guthrie Govana, Henrika Freischladera czy Melvina Taylora. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coyote Napisano 18 lutego Udostępnij Napisano 18 lutego 1 godzinę temu, Rafał S napisał: Z ciekawości sprawdziłem, co tam wrzucili. Z przyjemnością pośród gwiazd znalazłem na liście również wirtuozów mniej znanych szerszej publiczności. Miło, że nie ja jeden słucham Carla Verheyena, Guthrie Govana, Henrika Freischladera czy Melvina Taylora. I wielu wielu innych, Dziękuję i polecam się na przyszłość. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 19 lutego Udostępnij Napisano 19 lutego Przy pracy dzisiaj u mnie: 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 19 lutego Udostępnij Napisano 19 lutego 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 19 lutego Udostępnij Napisano 19 lutego 1 godzinę temu, Chmarski napisał: Przy pracy dzisiaj u mnie: Klasyk. Mam na CD i bardzo lubię. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 19 lutego Udostępnij Napisano 19 lutego Słucham już kolejny raz i nie wiem…nie wiem… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 19 lutego Udostępnij Napisano 19 lutego A na wieczór: 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 20 lutego Udostępnij Napisano 20 lutego (edytowany) Wiem, że było. I co z tego… gdy ja tak lubię do niej wracać. Dominique Fils-Aimé wydała pięć płyt. Ale aż siedem utworów z prezentowanego poniżej 8-songowego debiutu zajmuje ciągiem czołowe miejsca na TIDAL-owej liście najchętniej odtwarzanych utworów artystki. Dominique Fils-Aimé - Nameless Zwracają uwagę spójne i ciekawe projekty plastyczne większości płyt i singli wydawanych na przestrzeni 6 lat: Ale to co szczególnie zadziwiające, to długość poszczególnych płyt. Tak jakby artystka miała do przekazania pewną esencję. I ani kropli więcej. W myśl zasady lepiej mniej a dobrze… jakby na przekór trendom obecnego rynku muzycznego… Nameless 25:54 The Red 21:10 Stay Tuned! 39:02 Three Little Words 38:11 Our Roots Run Deep 36:36 Edytowano 20 lutego przez sonique 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 20 lutego Udostępnij Napisano 20 lutego Zdjęcia z okładek Rise i Sleepy wpasowałyby się idealnie do portfolio Rafała Latoszka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 21 lutego Udostępnij Napisano 21 lutego 2 godziny temu, sonique napisał: Dominique Fils-Aimé A ta laska śpiewa, czy na czymś gra? Przepraszam, ale ten szczegół mi umknął. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 21 lutego Udostępnij Napisano 21 lutego (edytowany) 5 godzin temu, Rafał S napisał: A ta laska śpiewa, czy na czymś gra? Przepraszam, ale ten szczegół mi umknął. Vocal cords wspomagane przez larynx i glottis a modulowane za pomocą lips oraz tongue… Słowem, Dominique jest multi-organowa…;) Edytowano 21 lutego przez sonique Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 21 lutego Udostępnij Napisano 21 lutego Dnia 4.01.2024 o 20:44, AudioTube napisał: @Esiowaty Dziękuję Ci kolego za takie perełki 🙂 Cała płyta sztosik 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 21 lutego Udostępnij Napisano 21 lutego . 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 21 lutego Udostępnij Napisano 21 lutego @Pitt39 fajne zestawienie Proponuję pogrzebać w dorobku Brandt Brauer Frick 🙂Inny styl, aczkolwiek w ciekawy sposób łączą elektronikę i instrumenty akustyczne 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 21 lutego Udostępnij Napisano 21 lutego Ładnie grajo… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coyote Napisano 22 lutego Udostępnij Napisano 22 lutego W pracy w tym momencie towarzyszy mi playlista na Tidal https://tidal.com/browse/playlist/fb721e73-1d54-4eb7-ba36-9b2c813cee8d oraz Spotify 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 22 lutego Udostępnij Napisano 22 lutego Dołączył dziś do grona artystów TNM w Katowicach, czyli czekamy do czerwca . 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 22 lutego Udostępnij Napisano 22 lutego Wybaczcie offtop, nie mogłem się powstrzymać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 23 lutego Udostępnij Napisano 23 lutego Nowy Saxon, trochę staromodnie, zbyt dużo patosu, ale jakaś tam kuźnia jest… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 23 lutego Udostępnij Napisano 23 lutego 2 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: Nowy Saxon, trochę staromodnie, zbyt dużo patosu, ale jakaś tam kuźnia jest… Z ciekawości posłuchałem. Ten pompatyczny wstęp z recytacją można było sobie darować, do tego słabiutki tekst. Ale muzycznie jest dobrze, tzn. po staremu. Grunt, że jeszcze im się chce. Zawsze mnie krzepi, kiedy widzę dziadków grających swoje z entuzjazmem. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 23 lutego Udostępnij Napisano 23 lutego Spróbowałem dziś posłuchać nominatów, ech… https://tidal.com/playlist/857730d2-233f-483f-8fc7-42359b931e88 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 23 lutego Udostępnij Napisano 23 lutego @MarcKrawczyk Aż mnie dreszcz przeszedł. My właśnie celebrujemy nowy CD player 🤩. 2 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 23 lutego Udostępnij Napisano 23 lutego Dziś jeszcze parę kawałków z albumu Steve'a Vaia "Passion And Warfare" i spać 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 24 lutego Udostępnij Napisano 24 lutego (edytowany) 13 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: Spróbowałem dziś posłuchać nominatów, ech… Hania Rani z tej listy zdecydowanie no.1... taki Nasz Polski Nils Frahm ;-). Edytowano 24 lutego przez Pitt39 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts