MarcKrawczyk Napisano 4 czerwca Udostępnij Napisano 4 czerwca młodziaki z was… też zapodam… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 4 czerwca Udostępnij Napisano 4 czerwca 10 minut temu, MarcKrawczyk napisał: młodziaki z was… Cierpliwości: pracujemy nad tym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 4 czerwca Udostępnij Napisano 4 czerwca 1 godzinę temu, Rafał S napisał: Cierpliwości: pracujemy nad tym No tak, już nie jesteś dwa razy młodszy… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AutoPirat Napisano 5 czerwca Udostępnij Napisano 5 czerwca (edytowany) Dnia 8.08.2008 o 20:07, RoRo napisał: Organizacyjnie - to głównie sprawa przepływu (tzn. odpływu) pieniędzy? Chociaż i tak u mnie nie jest źle - żona (zazwyczaj) więcej zarabia niż wydaje! /uploads/emoticons/icon_lol.gif "Wspomnienia z przyszłości", to dalej ta sama żona przy boku? Wówczas przeijał się temat faceci z marsa, a kobiety z wenus, a co z dzieciakami? Coś wybąbelkowało w tym czasie? Tak przeglądam od początku wątki melomańskie. Ten wątek ma ponad 27 lat! Nieźle. Odnośnie planet i dnia dziecka, które było parę dni temu wstawiam, takie cosik, ...z grubym basem Edytowano 5 czerwca przez AutoPirat 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 5 czerwca Udostępnij Napisano 5 czerwca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 6 czerwca Udostępnij Napisano 6 czerwca (edytowany) ... nawet jak dopadają człowieka frustracje, bo cos nie gra... to odpala sie takie wałki i wiesz że to właściwa ścieżka. Siedzę, słucham, patrzę co robią z tymi instrumentami i prawie się leje po policzkach ze szczęścia 😉 Edytowano 6 czerwca przez Pitt39 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AutoPirat Napisano 6 czerwca Udostępnij Napisano 6 czerwca (edytowany) A to Ci niespodzianka, ...takie coś w prezencie. Dzisiaj będzie kinomaniaka uczta. Mam nadzieję, że interpretacja w wykonaniu Czeskiej Orkiestry Filharmonicznej będzie, nie po "czesku" Edytowano 6 czerwca przez AutoPirat Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 6 czerwca Udostępnij Napisano 6 czerwca Jest ktoś kto go nie zna? Panowie w Holandii. 4 listopada w Hadze/Paard. Bileciki po 35€. Ja już mam. A ten album od jutra w całości do ściągnięcia lub odsłuchania. I będę słuchał, ponieważ zmieniłem lampki w dacu i country, folk czy blues brzmią zjawiskowo. Z tą samą precyzją, kontaktem, mnóstwem informacji, ale i troszkę „ciemniej” i odrobinkę „cieplej”. I tak na przemian z Willie Nelson. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 6 czerwca Udostępnij Napisano 6 czerwca 2 godziny temu, AudioTube napisał: brzmią zjawiskowo. Z tą samą precyzją, kontaktem, mnóstwem informacji, ale i troszkę „ciemniej” i odrobinkę „cieplej”.. A jakie to ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 7 czerwca Udostępnij Napisano 7 czerwca E180F z fabryki Tesla. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 7 czerwca Udostępnij Napisano 7 czerwca Myślisz że taka albo inna, ale dalej Tesla ma podobną sygnaturę brzmienia jak używane przez Ciebie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 7 czerwca Udostępnij Napisano 7 czerwca Moja Tesla brzmi mniej przestrzennie. Ciężar przesunięty niżej. Więcej tkanki, nasycenia, mniej dynamiki, wybrzmienia z większym wypełnieniem, iskierki grubsze. To wszystko w stosunku do pewnej radzieckiej lampki. Dwa lata ją testowałem. Teraz czas na Teslę. Za kolejne dwa lata zajmę się kolejną. Nie mam żadnego doświadczenia z innymi Tesla. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 7 czerwca Udostępnij Napisano 7 czerwca 14 godzin temu, AudioTube napisał: Jest ktoś kto go nie zna? Oczywiście, przecież to master Roshi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 7 czerwca Udostępnij Napisano 7 czerwca Nowy Bolshoi… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 8 czerwca Udostępnij Napisano 8 czerwca Zawsze wracam z przyjemnością. I pewnie nie tylko ja. 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 8 czerwca Udostępnij Napisano 8 czerwca (edytowany) A ja co kilka miesięcy wołam żonę, aby mi nachuchała dymu (sam nie palę), nalewam szklankę piwa, włączam oświetlenie clubowe i włączam TO. Oczywiście z płyty i przez lampę. No i zanużam się w tej atmosferze......... Edytowano 8 czerwca przez Rega 9 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 8 czerwca Udostępnij Napisano 8 czerwca (edytowany) 4 godziny temu, Rega napisał: No i zanużam się w tej atmosferze......... hehehe Edytowano 8 czerwca przez terracan1929 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 9 czerwca Udostępnij Napisano 9 czerwca I u mnie ta płyta kilka razy w roku. Nie piję alkoholu, ponieważ nie jestem wtedy dla siebie wiarygodny i prawdziwy, ale przyglądam się osobom, gdy słuchają wtedy ze mną. Albo to moje „patrzenie inne” albo im twarze się zmieniają. I brzmienie/muzyka to właśnie powoduje. Ta realizacja i tego „typu” nagrania nasycają mnie i jak magnez przyciągają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 9 czerwca Udostępnij Napisano 9 czerwca A dziś odlot poza galaktykę 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 9 czerwca Udostępnij Napisano 9 czerwca 23 godziny temu, Rega napisał: A ja co kilka miesięcy wołam żonę, aby mi nachuchała dymu (sam nie palę), nalewam szklankę piwa, włączam oświetlenie clubowe i włączam TO. Oczywiście z płyty i przez lampę. No i zanużam się w tej atmosferze......... Tak, ten album ma w sobie to nieokreślone COŚ. Aczkolwiek nie potrzebuję ani dymu, ani płynu ani innych poprawiaczy "klimatu", wystarczy mi sama muzyka. Tymczasem niezawodny duet Boozoo Bajou otworzył mi letni sezon na leniwe brzmienia. Ciężko będzie się oderwać... https://boozoobajou.bandcamp.com/album/finist-re 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 9 czerwca Udostępnij Napisano 9 czerwca Taka sobie zbieranka przy puzlach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 11 czerwca Udostępnij Napisano 11 czerwca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 11 czerwca Udostępnij Napisano 11 czerwca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 12 czerwca Udostępnij Napisano 12 czerwca 25 lat temu ukazała się druga płyta Sigur Ros. https://tidal.com/album/101349508?u Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 12 czerwca Udostępnij Napisano 12 czerwca kontynuacja Boozoo Bajou, na razie 'Satta' może jeszcze wpadnie 'Dust My Broom' Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts