audiowit Napisano 20 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2019 Dziwię się, ze do tej pory nikt nie napisał o Death can dance. Towarzyszy mi od samego początku ( jego jak i prawie mojego). Dla tych co nie znają polecam na poczatek teledysk Kiko. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuja Napisano 20 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2019 Tak długo Tobie towarzyszy, a nawet nie wiesz, jaka jest poprawna ich nazwa? Klasyk, aczkolwiek na koncercie w 2013 mimo wszystko za wiele utworów z nowej płyty zagrali. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 20 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2019 Która jest bardzo dobra... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 23 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2019 wygrzebałem z końca szuflady, zobaczę czy jeszcze się kreci? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 23 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2019 Mam franka ale w wersji winyl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 23 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2019 hehe franek kimono to byly czasy:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 23 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2019 jeszcze coś wygrzebałem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 27 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2019 W kawału out of time przyjemna gitarka ogólnie fajny set-cik Shallow wiadomo pewnie oscar Why did you do that - interesująco brzmiący basik Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 1 lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 lutego 2019 Nikogo nie ma w domu, wiec czas zrzucić kurz z membran. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 5 lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 lutego 2019 Z całego serca polecam Sinikka Langeland The Half-Finished Heaven Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 7 lutego 2019 Udostępnij Napisano 7 lutego 2019 Dnia 1.02.2019 o 11:11, Bogusław Kożyczkowski napisał: Nikogo nie ma w domu, wiec czas zrzucić kurz z membran. Cóz... podoba sie ale to kolejna wariacja Yello Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 7 lutego 2019 Udostępnij Napisano 7 lutego 2019 dokładnie, to ..... może.... do odkurzania...nagranie "Strid" z płyty GoGo Penguin A Humdrum Star Dnia 5.02.2019 o 20:38, audiowit napisał: Z całego serca polecam Sinikka Langeland The Half-Finished Heaven Przesłuchałem parę, i nie, to nie dla mnie i jen język. Musiałem przywrócić starszy sterownik Nvidi, nowy się wykrzacza. To może Norah Jones? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 8 lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 lutego 2019 Już za chwileczkę już za momencik @Bogusław Kożyczkowski polecam środkową płytę (bo o ile pamiętam nie bardzo lubisz klasykę?) to może zmieni Twoje zdanie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 8 lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 lutego 2019 16 minut temu, Fafniak napisał: Już za chwileczkę już za momencik @Bogusław Kożyczkowski polecam środkową płytę (bo o ile pamiętam nie bardzo lubisz klasykę?) to może zmieni Twoje zdanie wolę ten koniak, hehehe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 8 lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 lutego 2019 Wybacz ale ... nie ma mofy jest mój Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 8 lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 lutego 2019 Poszukam u Tidala tej płyty, posłucham, sam zamówiłem sobie też coś z fortepianem - http://www.cdjapan.co.jp/product/UCCL-1210 3 minuty temu, Fafniak napisał: Wybacz ale ... nie ma mofy jest mój Na zdrowie! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 8 lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 lutego 2019 3 minuty temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: Poszukam u Tidala tej płyty, posłucham, sam zamówiłem sobie też coś z fortepianem - http://www.cdjapan.co.jp/product/UCCL-1210 Na zdrowie! Polecam... Dziękować Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 8 lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 lutego 2019 A może macie coś podobnego do polecenia ? Czyli fajny wokal z pojedynczym instrumentem btw gitarka od 1 minuty fajnie wybrzmiewa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 13 lutego 2019 Udostępnij Napisano 13 lutego 2019 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacob_sSs Napisano 18 lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 lutego 2019 (edytowany) Sola scriptura Fani progressiva na pewno znają, a jak ktoś nie kojarzy to koniecznie do przesłuchania. Skład wymarzony: Portnoy, Gilmour i oczywiście Neal Morse. Cała płyta bardzo urozmaicona, ale przyjemna w odbiorze. Online chyba nigdzie nie ma (oprócz YT). Jak komuś się nie chce calego słuchać, to chociaż solówka Gilmoura od 27minuty. Bajka. Edytowano 18 lutego 2019 przez Jacob_sSs Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 19 lutego 2019 Udostępnij Napisano 19 lutego 2019 Lubie te Mini-LP repliki ........słuchać, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 21 lutego 2019 Udostępnij Napisano 21 lutego 2019 Dziś takie coś , ajć szałowa przeróbka , polecam samemu przesłuchać , bass brzmi należycie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fortepiano Napisano 25 lutego 2019 Udostępnij Napisano 25 lutego 2019 (edytowany) niedawno poznałem dobrą muzykę do filmu "Tears of the sun" Hansa Zimmera, szczególnie lubię utwór nr. 10 ''The Journey-Kopano Part III'' Edytowano 25 lutego 2019 przez Fortepiano Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 25 lutego 2019 Udostępnij Napisano 25 lutego 2019 @Fortepiano w takim razie polecam Ci równie piękne dzieło innego słynnego kompozytora, Jamesa Newtona Howarda, muzykę z filmu "Krwawy diament". Film jest świetny, ale muzyka jeszcze lepsza. Broni się sama. Dla mnie to jeden z najlepszych soundtracków ever. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fortepiano Napisano 26 lutego 2019 Udostępnij Napisano 26 lutego 2019 (edytowany) Zrewanżuje się muzyką do filmu K2 która nie jest tak znana jak inne produkcje Hansa Zimmera a jest bardzo dobra. W ciekawych kompozycjach połączył tu brzmienia orkiestrowe z gitarą elektryczną i współczesną perkusją. Edytowano 26 lutego 2019 przez Fortepiano Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts