marcinmarcin Napisano 15 lipca 2022 Udostępnij Napisano 15 lipca 2022 Taborety? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano 15 lipca 2022 Udostępnij Napisano 15 lipca 2022 Będzie trochę dostojniej - krzesła 😎 (taboretów brak) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 17 lipca 2022 Udostępnij Napisano 17 lipca 2022 A bez maskownic ,można ? 😏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano 17 lipca 2022 Udostępnij Napisano 17 lipca 2022 Próbowałem i poległem 🤣 Bałem się zepsuć, jak znajdę cieńszy plastik do podważenia to spróbuję jeszcze raz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 18 lipca 2022 Udostępnij Napisano 18 lipca 2022 10 godzin temu, kassyx napisał: Próbowałem i poległem 🤣 Bałem się zepsuć, jak znajdę cieńszy plastik do podważenia to spróbuję jeszcze raz. A może to trzeba sposobem. Mam takie małe pizdryki dali fazon mikro i też bałem się przez ponad rok zdjąć z nich maskownice. Aż wreszcie się odważyłem i okazało się to dość proste. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 18 lipca 2022 Udostępnij Napisano 18 lipca 2022 Ale Ty to jesteś ryzykant 😋 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano 18 lipca 2022 Udostępnij Napisano 18 lipca 2022 3 godziny temu, seba3002 napisał: A może to trzeba sposobem. A to na pewno. Muszę tylko znaleźć odpowiedni łom 🙃. Mocno siedzi diabelstwo. Mam plastikowy zestaw do takich rzeczy, do grzebania w samochodzie itp... Cały tunel demontowałem. Może dzisiaj wygram ten nierówny pojedynek 😆 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano 19 lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 lipca 2022 Nic się nie da wcisnąć, trzeba złapać przez siatkę otwór wewnętrzny i wyciągnąć. Co do wrażeń... Pierwszy odsłuch i ... Sądzę, że wzmacniacz Cyrusa stracił z tymi monitorami (porównując do moich kolumn). Zabrakło mi średnicy, energii, góra za ostra, troszkę basu brakuje. Gdybym go wcześniej nie usłyszał z moimi podłogówkami to bym tak nie cieszył się z zakupu. Na plus bym za to zaliczył wrażenie oderwania się dźwięku od głośników, fajna przestrzenność dźwięku, ładne wykonanie. Ale, monitory pewnie troszkę muszą się wygrzać, chociaż w tym upale to grozi im raczej przegrzanie 😆. Pobawię się w ich ustawienie. To jest moja opinia laika, niewiele słyszałem i nie wiem czy przez to poprawnie opisuję. Monitory zostawiam i będę słuchał muzyki tylko na nich przez kilka tygodni. Później podłącze podłogówki i zobaczę/usłyszę co wolę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAtomicus Napisano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2022 Dnia 11.07.2022 o 21:21, kassyx napisał: Pomału rozglądam się za kolumnami/monitorami. Co sądzicie o Cyrus One Linear (jest promocja 50%)? A co to za promocja i gdzie? No i wciąż nie znam odpowiedzi na pytanie o dAD. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2022 54 minuty temu, TAtomicus napisał: A co to za promocja i gdzie? https://natemataudio.pl/cyrus-one-cyrus-one-linear.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAtomicus Napisano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2022 E, to jest za komplet. Ja tu żadnego „50%” nie widzę. Te głośniki kosztują osobno ok. 1500zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAtomicus Napisano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2022 (edytowany) … ale z tego co napisał kol. Kassyx i tak chyba nie są godne uwagi. Edytowano 4 sierpnia 2022 przez TAtomicus Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hlary Napisano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2022 Do takiego Cyrusika to coś porządnego z monitorków. Jakiś Tannoy lub Fyne Audio. Drogie, ale pokażą wszystko co ma wzmacniacz i kolumny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano 16 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2022 Kupuję z tej strony https://petertyson.co.uk/ , warto zobaczyć "Clearance". Często można kupić nowy sprzęt gdzie tylko opakowanie było otwarte. Moje głośniki były nowe, nie otwierane - zapłaciłem 150 funtów. Dnia 4.08.2022 o 22:57, TAtomicus napisał: … ale z tego co napisał kol. Kassyx i tak chyba nie są godne uwagi. Najbardziej chyba brakowało mi zróżnicowanego basu i jego dłuższego wybrzmienia. Generalnie basu im nie brakuje, grają przyjemnie. Jestem od kilku tygodni na wakacjach, dopiero za tydzień wracam i będę dalej słuchał. Mimo to uważam, że warto ich posłuchać. Naprawdę jestem ciekaw moich odczuć. Jak pisałem wyżej za kilka tygodni wrócę do podłogówek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Na Temat Audio Napisano 25 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2022 4 minuty temu, MarekB napisał: Czy będzie streamer w najnowszej serii Cyrus XR? Tak, rozmawialiśmy o tym z Cyrusem podczas targów w Monachium. Projekt jest już dość zaawansowany, urządzenie będzie pracowało na platformie BluOs, premiera jest planowana na przyszły rok. Oprócz streamera dedykowanego do serii XR pojawi się również streamer dedykowany serii Classic. Oba urządzenia będą miały wbudowany dac, na ten moment Cyrus nie planuje czystego transportu. Najbliższa jest premiera zasilacza do serii XR, planowana jest na jesień tego roku Mam nadzieję, że pomogłem Pozdrawiam Panie Marku, Michał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 27 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2022 Bez względu na to jaki piec ostatecznie kupię ten Cyrus przyjedzie do mnie na testy. Obowiązkowo z dodatkowym zasilaczem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 28 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2022 W UK ma kosztować 1995 funtów, ciekawe, ile u nas. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 29 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2022 (edytowany) Przyjmując, że dystrybutor Cyrusa będzie wyceniał tak samo jak krajowi dystrybutorzy Naima i Regi to cena będzie wynosiła 11200 zł. Patrząc przez pryzmat ceny najbliższą konkurencją Cyrusa AMP będzie Rega Elicit mk5 ( 11300zł). Edytowano 29 sierpnia 2022 przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sziral Napisano 30 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2022 Witam wystawiłem swoje Cyrusy na sprzedaż. Jak by ktoś był zainteresowany to wrzucam tu link z Olx. https://www.olx.pl/d/oferta/cyrus-8-2-dac-plus-psx-r2-CID99-IDQCGah.html?bs=olx_pro_listing 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 30 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2022 Sprzęt Kolegi w stanie perfekt, polecam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 30 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2022 Mój 8.2 też na sprzedaż. Link w dziale ogłoszeń 🙂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 30 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2022 Co to za wyprzedaz Cyrusow??? Jeszcze ludziska pomyslo, ze to slabe piece 😜 Btw, czy mial ktos okazje sluchac ostatniego Lyrica? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 30 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2022 (edytowany) Stachu, sprzedajo bo im się nowego Cyrusa AMP zachciewa A do kraju przyjedzie tylko jeden egz. i ja go zanabęde. Ps. Pisownia celowana. Edytowano 30 sierpnia 2022 przez kaczadupa 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 30 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2022 (edytowany) To espeszjaly for you ten jeden jedyny przyjezdza? To Twoja slawa juz na Wyspy dotarla, lo panie... O tego Lyrica to serio pytam, jesli ktos sluchal, to niech cos skrobnie na jego temat prosze. Edytowano 30 sierpnia 2022 przez stach_s 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hlary Napisano 30 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2022 27 minut temu, stach_s napisał: Co to za wyprzedaz Cyrusow??? Jeszcze ludziska pomyslo, ze to slabe piece 😜 Bo to słabe 8.2 😜 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts