tomek4446 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) No dobra . Zrobiłem. Z racji na porę Senki HD 650 + RME. A , wygrałem coś !!! ? Edytowano 3 godziny temu przez tomek4446 3 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu To jeszcze Witold i można zamknąć temat. 2 Odpisz, cytując
Sipo Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 45 minut temu, Rafał S napisał: Powinna być możliwość wyboru wykonawcy / utworu z listy i słuchania tylko wybranych. Tak robiłem testy Spotyfi i Qobus, odsłuchiwałem kawałki w których znam każdy detal. Bez dobrej znajomości utworów nie wiemy przecież jak powinny poprawnie brzmieć. A platformy streamujace tez coś od siebie dodają, używają różnego oprogramowania. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu (edytowany) 11 minut temu, Sipo napisał: Bez dobrej znajomości utworów nie wiemy przecież jak powinny poprawnie brzmieć. To nie jest test: "Jak utwór powinien poprawnie brzmieć?" (co i tak jest niewykonalne). To jest test: "Czy jesteśmy w stanie wyłapać jakąkolwiek różnicę?". Edytowano 2 godziny temu przez Kraft 1 1 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu I co ważne ja wskazać 😇 Odpisz, cytując
Recommended Posts