don Napisano 2 maja 2018 Udostępnij Napisano 2 maja 2018 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 maja 2018 Zdecydowanie nie pasuje mi do wnętrza. Za dużo brązu ze srebrem. A po tym 4 minutowym odsłuchu bym ich nie kupił. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 19 maja 2018 Udostępnij Napisano 19 maja 2018 Oj piękny ten system. Na you tube jest dużo fajnych jego filmików. Mi sie podoba z Yamahami 5000 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nostromo Napisano 20 maja 2018 Udostępnij Napisano 20 maja 2018 Też przeglądam sobie kanał tego pana. Ze wszystkich systemów które "przesłuchałem" na YT ,najbardziej utkwiły mi w pamięci te z tym(to jeden z paru nagrań z nim): Coś niesamowitego.Skoro tak pięknie brzmi nagrane przez mikrofon,to jak musi brzmieć na żywo... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 20 maja 2018 Udostępnij Napisano 20 maja 2018 Ja się tak zastanawiam czy to jest pasjonat czy handlarz? Facet ma tak dużo filmów z takimi sprzętem, że w sumie ciężko jest ocenić. W każdym razie jest na co popatrzeć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 20 maja 2018 Jedno i drugie pewnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chebum Napisano 20 maja 2018 Udostępnij Napisano 20 maja 2018 Dnia 20.04.2018 o 07:35, S4Home napisał: Hi end ma różne znaczenia. Niestety najmniej w nich dobrego dźwięku Nie mogę się zgodzić do końca. N.p. Kharma, Tidal, Rockporty są rewelacyjne. Brzmią na bardziej wysokim poziomie niż inne. Nie chciałem wychodzić z pokoju. Estelon, AER i JBL Synthesis już średnio. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 maja 2018 No więc jednak się zgadzasz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chebum Napisano 21 maja 2018 Udostępnij Napisano 21 maja 2018 15 minut temu, S4Home napisał: No więc jednak się zgadzasz Nie zgadzam się:). W high endzie jest wiele produktów brzmiących rewelacyjnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 maja 2018 I wielu takich którzy nie.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chebum Napisano 21 maja 2018 Udostępnij Napisano 21 maja 2018 11 minut temu, S4Home napisał: I wielu takich którzy nie.... Ale jest tak w każdym przedziale cenowym: są lepsze i są słabsze. Dla czego mówić że mianowicie w High Endzie dzwięk nie ma nic współnego z ceną? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 maja 2018 Dlatego że w tym samym pomieszczeniu przy ślepym teście na 10 systemów nie poznał byś które 3 są w grupie HiEndu i odstają cenowo x5 od reszty. Taka prawda. Oczywiscie przy założeniu że tamte systemu są z grupy produktów dobrych i dobrze dobranych, ale poza tak zwanym Hi-Endem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chebum Napisano 21 maja 2018 Udostępnij Napisano 21 maja 2018 (edytowany) Bardzo chętnie wziąłbym udział w takim teście. Ja sceptyczny jechałem do targów w Monachium, ale różnica pomiędzy sprzętem z wyższej i średniej półek okazała się łatwo zauważalna. Edytowano 21 maja 2018 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma sensu cytować go w całości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 21 maja 2018 Udostępnij Napisano 21 maja 2018 1 godzinę temu, chebum napisał: Ja sceptyczny jechałem do targów w Monachium, ale różnica pomiędzy sprzętem z wyższej i średniej półek okazała się łatwo zauważalna. Ty napisałeś o odsłuchu na żywo -zaś wątek dotyczy odsłuchów na YouTube i wątpliwej, a przynajmniej często kiepskiej jakości takich nagrań. To, że na YT pojawiają się również porządne nagrania (np. z teledysków czy wykonane przez realizatorów w ramach koncertów) jest raczej potwierdzeniem reguły. Potwierdzam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 21 maja 2018 Udostępnij Napisano 21 maja 2018 (edytowany) ROro-> podeślij mi proszę kilka linków z takimi teledyskami. Bardzo chętnie przeprowadzkę tegoż odsłuch. Edytowano 21 maja 2018 przez Miras23 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 maja 2018 Czy tam zawsze nie jest dźwięk MP3 stereo 320 kbps Maks.? Czy się mylę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 23 maja 2018 Udostępnij Napisano 23 maja 2018 Moi Drodzy Koledzy....chcecie high-end-u....? Wejdźcie na Youtube na kanał Michał Wronki.... i temat zamkniecie.... Nagrywane super sprzętem Huawei p9 lite...nie ma co dyskutować, co, kto, chce przesłać do odbiorcy. Reasumując, tylko odsłuch na własne uszy, daje wiarygodną opinie, co komu sie podoba a co nie...i musi byc to konkretny zestaw, od A do B.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 maja 2018 Ale pisz że to sarkazm, bo nowi użytkownicy nie zrozumieją, że żartujesz. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 24 maja 2018 Udostępnij Napisano 24 maja 2018 Drogi Piotrze...a czy ja wyglądam na żartownisia ? Dla mnie to high end... Może inny wzmacniacz, by się przydał...ale cóż, jest, jaki jest... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 maja 2018 Dnia 23.05.2018 o 23:21, michalwronki napisał: Nagrywane super sprzętem Huawei p9 lite...nie ma co dyskutować, co, kto, chce przesłać do odbiorcy. Dnia 23.05.2018 o 23:21, michalwronki napisał: Reasumując, tylko odsłuch na własne uszy, daje wiarygodną opinie Rozumiem, że nie polecasz kanału tego Pana i nabijasz sięz nagrywania telefonem? Więc to sarkazm Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 26 maja 2018 Udostępnij Napisano 26 maja 2018 Piotrku....może nie, że nie polecam, bo można posłuchać....sam to robie, ale nie ma co się podniecać jak to gra...tylko wlasne uszy nam pomogą na żywo i to najlepiej w pomieszczeniu takim, jakim owy sprzęt zostanie... Ja osobiście często słucham z mojego stacjonarnego komputera....radiosure...jest tam dużo stacji radiowych i jakość mnie zadowala... Może jest gdzieś w necie jakiś program do słuchania audycji radiowych jeszcze lepszy jak to, ale jak na razie nie znalazlem. Także posłuchać można na yt...ale nie brać sobie tego do serca. U mnie w pokoju niestety jest wszystko nie tak, stoi tak jak nie powinno, ale nie mam innych warunków i jestem zadowolony...może nawet lepiej, bo wtedy dopiero byłbym wzorem i " Bogiem" na yt Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 maja 2018 No to jesteśmy takiego samego zdania. Pooglądać sobie można i tyle. Chodź dla mnie to szkoda czasu. Wolę słuchać na żywo. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 2 sierpnia 2018 Natrafiłem na ciekawe nagranie , dosyć profesjonalnie zrealizowane co widać na filmiku (mikrofony kierunkowe?) przyjemnie brzmi na słuchawkach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2018 Myślę że mikrofon był cały czas ustawiony w miejscu odsłuchu. Jeden. Lepszy. A video nagrane osobno. Tyle. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 21 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2018 ciekawa dyskusja i chyba wszyscy albo większość z nas zgodzi się z tym(zawsze będą male ale)ze takie filmiki sa fajna ciekawostka i mogą być pomocne przy dobieraniu szafki tapety dywanika,kolumn-ale tylko wizualnie.logika zdrowy rozsadek ciężko zapracowane pieniądze podpowiadają ze sluchac trzeba na,zywo,a najlepiej w swoim pomieszczeniu.niestety wybranie czegos co nam pasuje nie jest latwe ani szybkie ale w tym tez jest sporo fajnej zabawy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts