Bogusław Kożyczkowski #1876 Napisano 15 sierpnia 2020 26 minut temu, Fafniak napisał: Wysłałem ci na PW kontakt @Bogusław Kożyczkowski Tak, dostałem. Skorzystam. Mam nadzieje, że się nie obrazi, że z drugiej ręki kontakt mam. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafniak #1877 Napisano 15 sierpnia 2020 Nie Sam to zaproponował Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogusław Kożyczkowski #1878 Napisano 15 sierpnia 2020 Może nie jest to najlepsze miejsce do tego, ale spełniam prośbę ........wpszoniak "Pozdrawiam Ciebie (xxxxxxxx) i pozdrawiam też wypowiadających się na forum (przekaż proszę pozdrowienie), Wojtek" Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kraft #1879 Napisano 15 sierpnia 2020 Może to nie jest najlepsze miejsce, ale Forum pozdrawia Wojtka. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #1880 Napisano 15 sierpnia 2020 Trochę brakuje tu jego wątku o zjawiskach paranormalnych w audio . Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogusław Kożyczkowski #1881 Napisano 16 sierpnia 2020 10 godzin temu, MobyDick napisał: Trochę brakuje tu jego wątku o zjawiskach paranormalnych w audio . Pewnie Wojtek zapomniał wykluczyć Ciebie z tych pozdrowień. Zdarza się. 😪 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inferno #1882 Napisano 16 sierpnia 2020 1 minutę temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: Pewnie Wojtek zapomniał wykluczyć Ciebie z tych pozdrowień. Zdarza się. 😪 Ja myślę że jeszcze kilka osób znalazłoby się na liście 😑 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogusław Kożyczkowski #1883 Napisano 16 sierpnia 2020 hehe... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inferno #1884 Napisano 16 sierpnia 2020 Ale przyznam się że od czasu do czasu na stronkę Pana Wojtka zaglądam 👍 Chociażby żeby zobaczyć ewolucje systemu. Te gniazda sieciowe Furutech tam pierwszy raz widziałem 👍 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogusław Kożyczkowski #1885 Napisano 16 sierpnia 2020 (edytowany) 2 minuty temu, Inferno napisał: Ale przyznam się że od czasu do czasu na stronkę Pana Wojtka zaglądam 👍 Jest nas więcej.... Statystyka Edytowano 16 sierpnia 2020 przez Bogusław Kożyczkowski Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #1886 Napisano 16 sierpnia 2020 Ale ja również pozdrawiam Wojtka . Mimo że mam dość sceptyczne stanowisko do wielu aspektów takich urządzeń to czasem one działają. Nie zawsze pozytywnie wpływając na dźwięk, ale jeśli komuś tego potrzeba ... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #1887 Napisano 17 sierpnia 2020 Ja tak samo. Zastanawiam się czy to nadal chęć rozbudowy systemu czy juz wariactwo na jego punkcie. Ale nigdy z nikogo nie żartuje pod tym kątem i nie neguje. Nawet załatwiamy na testy tego typu urządzenia. Sam jednak przeznaczył bym budżet gdzie indziej. Także pozdrawiam Wojtka. Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogusław Kożyczkowski #1888 Napisano 17 sierpnia 2020 (edytowany) Wojtek ponowił pozdrowienia dla wszystkich i dlatego założyłem osobny wątek, sadze że te pozdrowienia powinny trafić w szerszy eter. Edytowano 17 sierpnia 2020 przez Bogusław Kożyczkowski Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafniak #1889 Napisano 17 sierpnia 2020 i teraz wszyscy razem chwytamy sie za ręce i... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogusław Kożyczkowski #1890 Napisano 24 sierpnia 2020 Współpraca z RCM w sprawie kabli sieciowych Furutech, idzie pod górę, wiec teraz popatrzę sobie na PAD Aqueous. Z wyglądu już budzi respekt. https://postimg.cc/7CYG6NHQ https://postimg.cc/XrgB4PbC Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inferno #1891 Napisano 24 sierpnia 2020 @Bogusław Kożyczkowski przy jednej wtyczce w tych kablach jest przypięte pudełeczko, co to jest? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
degsterr #1892 Napisano 24 sierpnia 2020 21 minut temu, Inferno napisał: @Bogusław Kożyczkowski przy jednej wtyczce w tych kablach jest przypięte pudełeczko, co to jest? To "je" pojemnik na "łzy fsmacniacza" Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafniak #1893 Napisano 24 sierpnia 2020 śmiechu ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogusław Kożyczkowski #1894 Napisano 24 sierpnia 2020 53 minuty temu, Inferno napisał: @Bogusław Kożyczkowski przy jednej wtyczce w tych kablach jest przypięte pudełeczko, co to jest? Autorski system Audioquest na walkę z zakłóceniami, zwany DBS https://www.audioquest.com/accessories/audio-enhancements/noise-trapping-dbs-packs Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubakk #1895 Napisano 24 sierpnia 2020 Jako ,że tu najlepszy wątek kablowy , poradzi ktoś jakiś super dynks na kabel usb który by ekranował ? W robocie jak odpalam klimę to mi ekran faluje Kabel usb do drukarki robi te cyrki bo jak odepnę to spokój. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogusław Kożyczkowski #1896 Napisano 24 sierpnia 2020 5 minut temu, Kubakk napisał: Jako ,że tu najlepszy wątek kablowy , poradzi ktoś jakiś super dynks na kabel usb który by ekranował ? W robocie jak odpalam klimę to mi ekran faluje Kabel usb do drukarki robi te cyrki bo jak odepnę to spokój. Sam już sobie odpowiedziałeś co trzeba zmienić. Ale żeby tak w pracy kabel USB zmieniać? eeeee szkoda kasy, nich sobie faluje obrazek. Zwykły USB A-B ma ekranowanie na poziomie ....... "0" tak wiem, tam w środku to tylko cyfry latają i nic więcej, Zrobi się chłodniej, klima off i znów będzie dobrze. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubakk #1897 Napisano 24 sierpnia 2020 28 minut temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: Zrobi się chłodniej, klima off i znów będzie dobrze. No już jest chłodniej Nie ma jakiś uzdatniaczy do usb ? Kabel 10m , na audiofilski za 10tysi pod drukarkę ne ma sensu , taniej wyjdzie drukarka ze zintegrowanym wifi Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chyba Miro 84 #1898 Napisano 24 sierpnia 2020 2 minuty temu, Kubakk napisał: Kabel 10m , na audiofilski za 10tysi pod drukarkę ne ma sensu Ależ ma. Wlasnie bierzesz na "sprawdzenie" z mysla ze oddasz w ciagu 14 dni i testujesz czy ten kabel cos pomaga. Efekty opisujesz tu u nas na forum Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kukocz #1899 Napisano 24 sierpnia 2020 27 minut temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: Zwykły USB A-B ma ekranowanie na poziomie ....... "0" tak wiem, tam w środku to tylko cyfry latają i nic więcej, No ale Kubakk nie pisał, że obrazek wydrukował się pofalowany tylko, że obraz faluje mu na monitorze. Bity mają się dobrze i drukuje się to co ma się drukować. Zbieranie zakłóceń przez kable cyfrowe nie wyklucza się z ich przeznaczeniem (przesyłem danych cyfrowych). @Kubakk a te zakłócenia masz też jak kabel jest odpięty od strony drukarki? Powodów może być więcej. Tak poza tym zalecana długość kabla dla USB 2.0 to 5m więc i tak nieźle, że nadal drukuje Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubakk #1900 Napisano 24 sierpnia 2020 29 minut temu, kukocz napisał: @Kubakk a te zakłócenia masz też jak kabel jest odpięty od strony drukarki? Powodów może być więcej. Tak poza tym zalecana długość kabla dla USB 2.0 to 5m więc i tak nieźle, że nadal drukuje Jak odpięty to nie ma bo jakby miał łapać ? Ale może lepiej nie używać klimy , raz odpaliłem to teraz 2tyg kaszle Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach